Tъъъйй.. Значи, нямаме час. Ще се позова само на аспектите.
Луната може да бъде в края на Дева или началото на Везни. Аз я приемам в Дева.
Общия фон - имаме баланс между стихиите - вода, земя, огън, въздух, от всичко по-малко.
Но ми направи впечетление ( първото което видях) мажорно неаспектиран Марс в Овен, с Юпитер в същия знак. Юпитер от своя страна е в секстил със Слънце и Меркурий във въздушен знак. И тук първа хрумка, че става дума за богат човек. Имам наблюдения в карти с подобен аспект ( съвпад Меркурий/Слънце във Водолей - от популярните , Юлиян Вучков, Христо Стоичков както и Татяна Дончева). Наблюдавам го и в карти на мои близки. Общото между всички тях е че имат някакво влияние в тесен кръг или в обществото. Самият съвпад в картата на Марая е аспектиран и от Плутон в Лъв - опозиция. Допускам, че това е човек, който управлява. Власт, авторитет, чест, слава, богатство... Или е банкер или е петролен магнат, а защо не и борсов играч. Да не е някой шейх?!

Друго което ми направи впечетление беше Уран в Телец. Има секстилна връзка с Венера в Риби. Възможно е да е човек, който обича изкуството. Инвестира в тази сфера, може би. Умен и предприемчив човек е.
Жалко, че нямаме час, за да проследим управителите и домовете.