Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 232964 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1020 -: Декември 01, 2010, 11:09:22 pm »
Говорим за най-богатия човек в света ;D ;D Карлос Слим Елу

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%BE%D1%81_%D0%A1%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%95%D0%BB%D1%83

Бреейй.. няма лъжа, няма измама. Но забелязваш ли как са разпределени стихиите?!
Но имаме неасп. Марс, Сатурн, а  Юпитер в Овен в аспект със Слънце...

От къде го изкопа тоя убавец?  ;D Падам от смях...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1021 -: Декември 01, 2010, 11:11:37 pm »

А , за тази мацка..... ;D , за нея какво ще кажете...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #1022 -: Декември 01, 2010, 11:15:26 pm »
Жена с влияние в обществото. Авторитетни Баща или съпруг ...

Точен ли е часа?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1023 -: Декември 01, 2010, 11:19:06 pm »

Точен ли е часа?

Да , точен е...Давай нататък...Професия , брак , деца.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #1024 -: Декември 01, 2010, 11:20:14 pm »
Доста приятна дама. Марс и Венера са в 1 знак -  Риби. Юнона виждам, че е в Рак. Твърде вероятно е , съпругът й да е със силно застъпен воден елемент.
Като характер - властна е ( Меркурий в Овен опозиция Юпитер), но в същото време е нежна, Марс и Венера във воден знак. Като Венера е в тригон с Луната.

*

katrin_ls

« Отговор #1025 -: Декември 01, 2010, 11:25:27 pm »

Точен ли е часа?

Твърде вероятно е да се занимава с наука, а може и изкуство.
Управител на 6ти е Нептун,  и се намира в Скорпион 1 дом. Хвърля тригон към Марс в Риби...
Няма връзка между управител на 2 и 10 дом. Не знам какво точно върши, но определено има някакво влияние. Може да се занимава също с писане, защо не и журналист. Помислих си, да не е Ралица Василева. Представям си я като нея. Всъщност, може и да е чужденка. Но може би е журналист или публицист. Красива е или поне е приятна на вид.
Има  деца според мен, поне 2.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1026 -: Декември 01, 2010, 11:28:54 pm »

Точен ли е часа?

Твърде вероятно е да се занимава с наука, а може и изкуство.
Управител на 6ти е Нептун,  и се намира в Скорпион 1 дом. Хвърля тригон към Марс в Риби...
Няма връзка между управител на 2 и 10 дом. Не знам какво точно върши, но определено има някакво влияние. Може да се занимава също с писане, защо не и журналист. Помислих си, да не е Ралица Василева. Представям си я като нея. Всъщност, може и да е чужденка. Но може би е журналист или публицист. Красива е или поне е приятна на вид.
Има  деца според мен, поне 2.

Не е журналист .... ;D. Сега се приготви за скок... ;D ;D
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%BE%D1%80%D0%BA%D0%B0_%D0%9F%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

*

katrin_ls

« Отговор #1027 -: Декември 01, 2010, 11:29:28 pm »
А възможно е да се занимава И с благотворителност. Не знам как точно се изявява този Нептун при нея като У6. Анаретна Венера имаме в Риби в 6ти дом. Състрадателна е много - тип алла Аня Пенчева.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1028 -: Декември 01, 2010, 11:33:04 pm »
Дадох ти отговора , по-нагоре е ... ;D ;)

*

katrin_ls

« Отговор #1029 -: Декември 01, 2010, 11:33:53 pm »
Божее.. ама наистина си мислих, че е Ралица Василева.. :unsure: Гледай ти...
Обаче, действително Зорка Първанова си обича президента ни. Вижте У7 е  Марс в Риби и е в 5ти дом. Има любов и хармония в това семейство...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1030 -: Декември 01, 2010, 11:35:07 pm »
Все още е влюбена ...., направо не е истина.... ;D

*

katrin_ls

« Отговор #1031 -: Декември 01, 2010, 11:37:08 pm »
Все още е влюбена ...., направо не е истина.... ;D

И аз така мисля. Първанов беше Рак, нали..?!
Управител на 7ми е Марс в Риби. Юнона е в Рак. Луната е в Скорпион. Венера в Риби. Какво говорим изобщо... а президента ни беше май новолунен Рак. Абе лика прилика са си, според мен. Подхождат си като двойка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1032 -: Декември 01, 2010, 11:51:08 pm »
Новолунен рак с АСЦ- скорпион... ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1033 -: Декември 02, 2010, 12:13:44 am »

С Асц. Везни - http://horoskopi.ws/parvanov-chesto-gubi-vrazka-s-realniya-svyat/

В астрогалакси преди няколко години също сме го разглеждали ..... с асц. Везни. Човек с асц. Скорпион има съвсем друго излъчване. Ти си с такъв асц. и сама можеш да направиш разликата. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1034 -: Декември 02, 2010, 12:21:29 am »

С Асц. Везни - http://horoskopi.ws/parvanov-chesto-gubi-vrazka-s-realniya-svyat/

В астрогалакси преди няколко години също сме го разглеждали ..... с асц. Везни. Човек с асц. Скорпион има съвсем друго излъчване. Ти си с такъв асц. и сама можеш да направиш разликата. 

Знам за този хороскоп , знаеш , че се познавам с Леон...Имам точния час на раждане от първия мандат още...
Няма да споря , но не мога да кача картата му... :blink: ;)

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1035 -: Декември 02, 2010, 12:42:26 am »

Знам за този хороскоп , знаеш , че се познавам с Леон...Имам точния час на раждане от първия мандат още...

Не е и нужно. Има я в целия нет.  ;D И за хороскопа на жена му се съмнявам, че това е часът й на раждане. Марс в Риби - у7 в опозиция на Плутон ?????   ;) ......с един брак???

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1036 -: Декември 02, 2010, 01:07:22 am »
http://www.blitz.bg/news/article/93600

Още един актьор е напуснал този свят. Това в картата на БГ сигурно се вижда, толкова неприятни новини идват от артистичните среди.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1037 -: Декември 02, 2010, 01:10:35 am »

Не е и нужно. Има я в целия нет.  ;D И за хороскопа на жена му се съмнявам, че това е часът й на раждане. Марс в Риби - у7 в опозиция на Плутон ?????   ;) ......с един брак???

Знам , че я има...., но всичко което го има в нета е истина?! ;D ;D Така ли мислиш?! :-\
Карай не ми се спори! ;D

*

katrin_ls

« Отговор #1038 -: Декември 02, 2010, 01:14:23 am »

Не е и нужно. Има я в целия нет.  ;D И за хороскопа на жена му се съмнявам, че това е часът й на раждане. Марс в Риби - у7 в опозиция на Плутон ?????   ;) ......с един брак???

Скарлет, да, часът е спорен. Но от публикуваната карта аз стигнах до изводи, които бяха ближе до това което е. Не знам дали е интуиция или 6 чувство, но улових доста неща.
Не пиша съвсем подробно, кое от къде идва и защо е така, но ще дам пример как го правя.
Гледам аспекти между управители на определени домове. Виждам ги в кой знак са, в кой дом са и знаейки елементарни неща за дома и знака, както и природата на планетата си правя някакви изводи. В случая, управител на ДС е Марс. Намираме го в 5ти дом в знака Риби. До тук можем да кажем, че тя е сключила брак по любов. Била е влюбена, била е обичана също така. В аспект тригон към Нептун. Романтични отношения с партньор. С две думи брак по любов. Това че имам макар и широка опозиция с Плутон, говори че са възможни и сблъсъци в семейството ( тя има и Меркурий в 7ми Овен), както и че са възможни вмешателства в техните отношения, което да постави тяхната връзка на изпитания.
Плутон ако е в 11 дом, ясно е от къде идват външни намеси в техните отношения.
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 01:24:01 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1039 -: Декември 02, 2010, 01:17:05 am »
В сайта има човек , които знае за отношенията ми и е свидетел на неща свързани с това!!!!

ОЧЕВИДЕЦ Е!

Айя , от мен имаш шестица +