Новолунен рак с АСЦ- скорпион... 
С Асц. Везни - http://horoskopi.ws/parvanov-chesto-gubi-vrazka-s-realniya-svyat/
В астрогалакси преди няколко години също сме го разглеждали ..... с асц. Везни. Човек с асц. Скорпион има съвсем друго излъчване. Ти си с такъв асц. и сама можеш да направиш разликата.
Знам за този хороскоп , знаеш , че се познавам с Леон...Имам точния час на раждане от първия мандат още...
Няма да споря , но не мога да кача картата му... :blink: 
Не е и нужно. Има я в целия нет.
И за хороскопа на жена му се съмнявам, че това е часът й на раждане. Марс в Риби - у7 в опозиция на Плутон
??
......с един брак???
Скарлет, да, часът е спорен. Но от публикуваната карта аз стигнах до изводи, които бяха ближе до това което е. Не знам дали е интуиция или 6 чувство, но улових доста неща.
Не пиша съвсем подробно, кое от къде идва и защо е така, но ще дам пример как го правя.
Гледам аспекти между управители на определени домове. Виждам ги в кой знак са, в кой дом са и знаейки елементарни неща за дома и знака, както и природата на планетата си правя някакви изводи. В случая, управител на ДС е Марс. Намираме го в 5ти дом в знака Риби. До тук можем да кажем, че тя е сключила брак по любов. Била е влюбена, била е обичана също така. В аспект тригон към Нептун. Романтични отношения с партньор. С две думи брак по любов. Това че имам макар и широка опозиция с Плутон, говори че са възможни и сблъсъци в семейството ( тя има и Меркурий в 7ми Овен), както и че са възможни вмешателства в техните отношения, което да постави тяхната връзка на изпитания.
Плутон ако е в 11 дом, ясно е от къде идват външни намеси в техните отношения.