Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234131 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1160 -: Януари 02, 2011, 08:48:32 pm »
Почина Вили Кавалджиев

*роден на 1 август 1945 г. в с. Сомовит, Плевенско

Бог да го прости! :(
Познавах го....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1161 -: Януари 02, 2011, 08:48:37 pm »
Не знам какво стана с този човек, но на мен ми прилича повече на актьор.  :rolleyes:

този човек..незнам нарочно ли го прави,но се опитва да изглежда много силен енергийно.На мен не ми харесва,не бих отишла да ме хипнотизира,не ми вдъхва доверие с тази ''явна'' Плутонска енергия  :-\

8-домната му Лилит съвпада с възела ми в 5 дом,нищо чудно,че ме отблъсква  :blink:
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 08:52:56 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1162 -: Януари 02, 2011, 08:54:45 pm »
Ако съдя само по него, Прутон е управител на хипнозата. Човекът определено има Плутоново излъчване. Този поглед... Но и Уран му е силен - нетрадиционни методи на лечение.

А Луната е в квадрат с Нептун.
В картата има изключително силен Марс, според мен той е една от доминантите. Хороскопът се задвижва от Слънцето, Марс, Юпитер и Плутон. Марс участва в голям земен тригон с Уран и Нептун, но ако се разшири орбисата, се получава конфигурация Хвърчило, в основата на която стои опозицията между Плутон и Марс по оста АС/ДС в радикса.
Интересно е да се отчете, че двете планети, които имат отношение към МС, са ретроградни, но силни есенциално и акцидентално - ретро Юпитер около МС и ретро Марс около ДС (в гокленова зона). Юпитер на МС в огнен знак, особено в Овен, дава стремеж към признание, към първенство. Позицията на У10 ще покаже какви средства използва роденият за постигане на поставените цели - дали действа скрито и подмолно или чрез директен натиск, въздействие. В случая с Кашпировски важи второто, напълно е възможно да си проправя път с лакти.
Акцентираният знак Лъв, в който се намира и Слънцето, в тригон с кулминиращ Юпитер в Овен дава силно изразен стремеж към признание, известност. Ако АС наистина е в края на Рак, а не в Лъв, Луната в Близнаци в 11 дом в квадрат с Нептун потвърждава умението му да въздейства върху масовата психика чрез слово и средствата за комуникация (изгорен ретро Меркурий, източен спрямо Слънцето).
Според мен целите на този човек не са така алтруистични, в голяма степен са егоистични. Освен че има Плутон близо до АС, СЛВ се намира в знака Скорпион. Сатурн е в квадрат с АС и в съвпад с ЮЛВ в 10 дом - излъчването на този човек е някак мрачно, злокобно. Визуално няма нищо от Венера в първи дом, но заедно с Плутон в знака Лъв тя сигурно го е дарила с умение да впечатлява публиката.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1163 -: Януари 02, 2011, 09:38:23 pm »
Много мъчно ми стана.... :(
Последно преди няколко години го виждах...просеше.... :'(
Ех колко е несправедлив живота към творците....

http://www.youtube.com/watch?v=wfZARqMbv28&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #1164 -: Януари 02, 2011, 11:41:19 pm »
И аз си мислех за творците. Те често са по Нептун. Следователно, нерядко са в илюзия или поне ги мързи. Като че ли Сатурн си отмъщава на тези, които са прекалено много Нептунианци и не се трудят достатъчно и продължително.

« Отговор #1165 -: Януари 12, 2011, 03:51:00 am »
Днес по клюкарското предаване Corazon на испанската телевизия казаха, че Шакира се е разделила с дългогодишния си приятел Антонио де ла Руа. Всъщност, двамата се разделили още през август миналата година, но пазели това в тайна до днес. Има слухове, че Шакира вече е завързала нова връзка - с някакъв футболист, Жерард Пике.
Качвам картата на Шакира с транзити към днешна дата. През периода на раздялата с Антонио има доста аспекти на транзитни планети към У7 Венера (предполагам доста аспекти са необходими за прекъсване на 11-годишна връзка):
- разходяща опозиция със Сатурн (У10) - конфликт между любовната връзка и целите, реализацията
- разходяща квадратура с Плутон - мъчителна промяна в отношенията с партньора, вероятно под промяна трябва да разбираме раздяла
- съвпад с транзитен Уран (У11) - желание за нещо свежо в отношенията, търсене на промяна

Прогресивни Луна и Венера са в разходяща опозиция, а съвсем скоро транзитен Юпитер ще кацне на наталната й Венера. Мисля, че скоро ще се заговори за нова връзка в нейния живот, макар че с натален У7 в 12-ти дом добре успява да държи любовните си взаимоотношения далеч от светските рубрики.

Допълвам темата със синастрия на Шакира и Жерард Пике. Неговият час на раждане е неизвестен (за мен)... С този съвпад на негов Марс с неин АС не се учудвам, че е привлечена от него.
« Последна редакция: Януари 17, 2011, 01:17:36 am от Mirabella »

« Отговор #1166 -: Януари 17, 2011, 12:58:50 am »
В предаването "Нека говорят" на Росен Петров днес гледах Емил Димитров, известен повече с прякора си Ревизоро.
Много е умен този човек (не че го гледам за първи път)! Направо му завиждам за съвпада на Меркурий и Сатурн във Водолей. Това е човек, който винаги знае какво да каже и слага всяка дума на мястото си, без излишни приказки (въпреки квадрата на Меркурий с Нептун). Доста е приказлив за човек с такъв съвпад. Вероятно заради наличието на Марс близо до съвпада.
Ето картата  му (без час на раждане).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1167 -: Януари 17, 2011, 01:11:30 am »
Зависи къде е позициониран съвпадът.
Бившата ми шефка е родена на близка дата и е доста глуповата, има проблем да си формулира адекватно мисълта. В картата й Нептун е в първи дом, а съвпадът Меркурий-Сатурн във Водолей попада точно на ИЦ. Този съвпад обаче я е надарил с много прагматичен и пресметлив ум. Но особеното при нея е, че мисли и шмекерува на дребно, липсва й глобален поглед в перспектива, липсва способност за анализ и планиране.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1168 -: Януари 20, 2011, 01:27:03 am »
По случай навлизането на Юпитер в овен, една карта, която определено ми се струва много интересна.

Става въпрос за планинския катерач, Арън Ралстън американец, за който е направен филма "127 часа". През 2003 по време на планински преход затиска лявата си ръка с камък и се налага да я ампутира с тъп нож, за да може да се спаси. След това става доста известен и започва да дава публични речи. Това, което си мислех през целия филм беше, освен кои фактори определят този инцидент, кое определя в последствие придобитата му слава и дори направата на филм по темата.

Марс (упр. асцендент) в Рак 12Д, в тригон с Уран, Уран в съвпад със Слънце. Това повдигна въпроса, поне лично за мен, дали хармоничните аспекти  са хармонични ако планетите са зле поставени. Една опозиция на Луна в Рак и Марс в Козирог може да се окаже благословия, защото планетите ще действат много подходящо, балансирайки се една друга, въпреки фундаментално различната си природа и въпреки опозицията.

Друга интересна връзка ми се струва Юпитер в овен - диспозитор на Марс в 12 дом, същевременно в опозиция с упр 12 дом (Меркурий) и Нептун в съвпад с купсидата на 6 дом, в Стрелец. Бих интерпретирала това като енергийния фактор довел до направата на филм за него + 10Д в Риби.

Луна съвпад със Сатурн квадрат с Уран и Слънце също води до физически инциденти. И то със скали.... съвсем по Сатурн.

Някак ми се струва, че в такава екстремна ситуация, в която трябва да запазиш присъствие на духа трябва да е намесен и Плутон, но не знам как да го интерпретирам?

Помощ :)

« Отговор #1169 -: Януари 20, 2011, 01:28:36 am »
картата

« Отговор #1170 -: Януари 20, 2011, 03:44:08 am »
И на мен ми е интересна картата на Арън. Благодаря ти, че я качи, Mayanna.
Качвам картата му заедно с транзитите, прогресиите и дирекциите в деня на инцидента (справка). Транзитен Марс (инцидентите) активира квадратурата на Сатурн със съвпада на Слънце (У3) и Уран (У8), за която спомена Mayanna. Може би това, че в натала Марс е в тригон със съвпада, му е спасило живота.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1171 -: Януари 20, 2011, 04:03:39 am »
По случай навлизането на Юпитер в овен, една карта, която определено ми се струва много интересна.

Става въпрос за планинския катерач, Арън Ралстън американец, за който е направен филма "127 часа". През 2003 по време на планински преход затиска лявата си ръка с камък и се налага да я ампутира с тъп нож, за да може да се спаси. След това става доста известен и започва да дава публични речи. Това, което си мислех през целия филм беше, освен кои фактори определят този инцидент, кое определя в последствие придобитата му слава и дори направата на филм по темата.

Марс (упр. асцендент) в Рак 12Д, в тригон с Уран, Уран в съвпад със Слънце. Това повдигна въпроса, поне лично за мен, дали хармоничните аспекти  са хармонични ако планетите са зле поставени. Една опозиция на Луна в Рак и Марс в Козирог може да се окаже благословия, защото планетите ще действат много подходящо, балансирайки се една друга, въпреки фундаментално различната си природа и въпреки опозицията.

Друга интересна връзка ми се струва Юпитер в овен - диспозитор на Марс в 12 дом, същевременно в опозиция с упр 12 дом (Меркурий) и Нептун в съвпад с купсидата на 6 дом, в Стрелец. Бих интерпретирала това като енергийния фактор довел до направата на филм за него + 10Д в Риби.

Луна съвпад със Сатурн квадрат с Уран и Слънце също води до физически инциденти. И то със скали.... съвсем по Сатурн.

Някак ми се струва, че в такава екстремна ситуация, в която трябва да запазиш присъствие на духа трябва да е намесен и Плутон, но не знам как да го интерпретирам?

Помощ :)

Не викай помощ, защото си го написала много добре.  ;) Само ще уточня, че не Марс, А Луната управлява асцендента /физическото тяло/, която е в квадрат със Слънцето и Уран /а Уран управлява 8 дом - дом още на екстремните ситуации, смъртта и операциите/. Управителят на 6 дом /дом на здравето/ е в опозиция на Плутон /диспозитор на Слънцето и Уран в Скорпион/. Вторият управител на Скорпион - Марс, е в падение по знак и квадратира Плутон. Сатурн, като съуправител на 8 дом и Водолей е в заточение в знака Лъв и в съвпад с У1 дом Луната - това според мен е основният, но не единствен показател за инцидента и ампутацията на ръката. По принцип Меркурий се свързва с ръцете в медицинската астрология, а тук той е в съвпад с Плутон /мунданния управител на 8 дом/. Ставите на корните крайници са по Рак и Луна.
 Колкото до неговата известност, пръст има не само Юпитер в 10 дом в Овен, но по-важно е, че У6 и У10 дом правят тригон, а У10-Нептун прави тригон с У1 дом Луната.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1172 -: Януари 20, 2011, 04:18:52 am »
Качвам картата му заедно с транзитите, прогресиите и дирекциите в деня на инцидента (справка). Транзитен Марс (инцидентите) активира квадратурата на Сатурн със съвпада на Слънце (У3) и Уран (У8), за която спомена Mayanna. Може би това, че в натала Марс е в тригон със съвпада, му е спасило живота.

Транзитният Уран в Риби прави тригон с нат. Уран - У8 дом. Това е основното според мен, оказало влияние за оцеляването му. Транзитният Юпитер в Лъв е в съвпад с наталната и прогресивната Луна, управляващи асцендента. Юпитер прави тригон и към наталния Юпитер - У6 дом.  :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1173 -: Януари 20, 2011, 05:49:16 pm »
Скарлет, ти се появи!! :wub:

« Отговор #1174 -: Януари 20, 2011, 06:35:48 pm »

Транзитният Уран в Риби прави тригон с нат. Уран - У8 дом. Това е основното според мен, оказало влияние за оцеляването му. Транзитният Юпитер в Лъв е в съвпад с наталната и прогресивната Луна, управляващи асцендента. Юпитер прави тригон и към наталния Юпитер - У6 дом.  :blink:

Права си, Скарлет. Исках само да отбележа, че в наталната му карта е заложено да проявява сила в критични ситуации.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1175 -: Януари 20, 2011, 07:45:45 pm »

Права си, Скарлет. Исках само да отбележа, че в наталната му карта е заложено да проявява сила в критични ситуации.

Дааа , точен тригон на Марс/Слънце...

*

Рая

• **
  • 1094
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 06:30:38 am от Рая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1177 -: Януари 25, 2011, 06:28:14 am »
Цеца Величкович (без час):

http://www.vbox7.com/play:4e6a382b

Умирам за нея! :wub: :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1178 -: Януари 25, 2011, 06:35:57 am »
Доста противоречива личност е, но има невероятни песни.
Освен това мисля, че любовта й с Аркан е истинска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1179 -: Януари 25, 2011, 06:43:33 am »
Доста противоречива личност е, но има невероятни песни.
Освен това мисля, че любовта й с Аркан е истинска.

Противоречието е онова което ни прави личности! Другото е за казана...,пЪрдон...матрицата! ;D ;)

http://www.youtube.com/watch?v=hHbr-7ZCccc