Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234500 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1180 -: Януари 25, 2011, 07:16:29 am »
Надявам се утре като се събудите да имате желание да обсъдим тази карта, защото живота и личността на Цеца Величкович-Ражнятович ми е много интригуващ.
Кои са аспектите, които показват певчески талант и популярност, връзка и брак с един мъж, обявен за враг на Сърбия?Връзките с мафията, които й приписват, престоя в затвора...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1181 -: Януари 25, 2011, 07:31:01 am »
Надявам се утре като се събудите да имате желание да обсъдим тази карта, защото живота и личността на Цеца Величкович-Ражнятович ми е много интригуващ.
Кои са аспектите, които показват певчески талант и популярност, връзка и брак с един мъж, обявен за враг на Сърбия?Връзките с мафията, които й приписват, престоя в затвора...

С удоволствие! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1182 -: Януари 25, 2011, 04:14:16 pm »
За връзките с мафията, а и страстта и с Аркан- Т-квадратурата Слънце/Сатурн-Марс-Плутон.
Има Y- с връх Венера (любов) в рак, в който участват и Луна и Юпитер. Този йод вероятно е бил задействан.

« Отговор #1183 -: Януари 29, 2011, 10:10:30 pm »
Какво става с Чарли Шийн? Откакто преди две-три години транзитен Нептун направи опозиция с наталния му Меркурий (У1),  в медиите отново се заговори за проблемите му с алкохола и наркотиците. Този четвъртък пак е бил откаран по спешност в болница. Още едно събитие по ретро Сатурн, така излиза. Транзитен Сатурн (У9 в натала) е в съвпад с Венера (У6) на К6 - проблеми с черния дроб от системно натравяне сигурно (а може и бъбречна недостатъчност да е получил). В интернет пише, че е пракалил с кокаина, отново... Венера и К6 попадат в близост на 3 мидпоинта на Нептун, който също се намира в 6-ти дом. Май няма изтрезняване при него. :( Той има квадрат на Нептун (У11) с У1 - винаги го е теглило към бохемския живот с всичките му екстри, и тежко аспектирано Слънце в натала, от което не е успял да извлече уроци.
« Последна редакция: Януари 29, 2011, 10:41:59 pm от Mirabella »

« Отговор #1184 -: Януари 29, 2011, 11:33:24 pm »
опозето на Луната в 8 с диспозитора си Юпитер ,трудно положение, не може да овладее с прекаляването , дори и транзита на Плутон през нея не се е справил
прекалява и в секса, и с алкохола и с дрогата, и урановата опозиция не е била лесна , сринала го е, нали уж беше спрял да пие :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1185 -: Февруари 02, 2011, 10:11:35 pm »
Ето карта на една интересна Водолейка - Жажа Габор. След претърпяна ампутация на част от десния крак по-рано тази година, актрисата е отново в болница и състоянието й е сериозно. Имала е доста бурен живот - 9 съпрузи, 8 развода (една дъщеря, доколкото знам). Твърди, че тя избира мъжете си, а не те нея.
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 10:22:08 pm от Mirabella »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1186 -: Февруари 02, 2011, 11:20:22 pm »
Тя и картата й е много бурна  :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1187 -: Февруари 03, 2011, 05:27:54 pm »
Ле лееее, тази жена има само един "позитивен" аспект :o

*

tanina80

« Отговор #1188 -: Февруари 03, 2011, 05:36:46 pm »
...Твърди, че тя избира мъжете си, а не те нея.
Еми то в живота обикновенно е така  :blink:, колкото и да се лъжем, че те нас избират.
Много ме кефи този твой аватар с котенцето  ;D.

« Отговор #1189 -: Февруари 03, 2011, 10:21:17 pm »
Благодаря, Танина. :wub:
Нямам вести за състоянието на Жажа, освен че и мъжът й Принц Фредерик фон Алхалт също е бил хоспитализиран. Жената е доста възрастна, което обяснява лошото ми предчувствие за развоя на събитията...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1190 -: Февруари 05, 2011, 06:03:49 pm »
Днес в "Търси се!" гледах Годжи Милчев Годжи и ми направи впечатление неговата изключителна емоционалност и задълбоченост. Не зная часът на раждане. Но ми направи ужасяващо впечатление стълпотворението на планети по оста Овен-Везни. Голяма треска ще го тресе, милия!

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1191 -: Февруари 05, 2011, 07:46:15 pm »
А може би по-скоро експресивност - по Луна в Овен в квадрат с Марс и опозиция с Меркурий-Юпитер?
Последното нещо, с което бих свързала Венера във Везни в съвпад с Уран и Меркурий във Везни в съвпад с Юпитер, е вглъбеност и задълбоченост. Водният елемент е сравнително слабо застъпен в тази космограма. Жалко, че не се знае часът на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1192 -: Февруари 05, 2011, 10:45:46 pm »
А може би по-скоро експресивност - по Луна в Овен в квадрат с Марс и опозиция с Меркурий-Юпитер?
Последното нещо, с което бих свързала Венера във Везни в съвпад с Уран и Меркурий във Везни в съвпад с Юпитер, е вглъбеност и задълбоченост. Водният елемент е сравнително слабо застъпен в тази космограма. Жалко, че не се знае часът на раждане.

И аз така. Но има Слънце в Скорпион.
Всички близки до него хора твърдят, че той е много емоционален. Експресивност - да, понеже не може да скрива емоциите си (Луна в Овен, включена в кардинален тао-квадрат). Самият той казва, че е бил принуден да се учи на това да не показва своите емоции.

Вижте, огънят (Луна) и водата (Слънце) в тази карта са изключително неблатоприятно аспектирани. Всъщност въобще няма благоприятен аспект към лични планети, изключвайки тригона на Плутон към Марс.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1193 -: Февруари 06, 2011, 01:36:34 am »
Слънцето е в Скорпион, но е в опозиция с ретрограден Сатурн. Може би тук е ключът?

Цитат
Самият той казва, че е бил принуден да се учи на това да не показва своите емоции.

Макар че Слънце в който и да било знак не е показател за дълбочината на емоционалния свят.
Всъщност Слънцето има един-единствен мажорен аспект в тази карта, опозиция със Сатурн. Луната е силно аспектирана, има доста динамични аспекти и тя самата се намира в огнен кардинален знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1194 -: Февруари 06, 2011, 04:30:00 am »
някога разглеждали ли сте картата на Whitney Houston?
сега си слушам нейни песни - велик глас!
за съжаление животът й е кошмар.

« Отговор #1195 -: Февруари 06, 2011, 05:44:12 am »
Да, аз преди време, до колкото си спомням има квадрат Венера Нептун, може би на това се дължат и проблемите и както с алкохола, така и с партньорите.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1196 -: Февруари 06, 2011, 05:55:52 am »
а картата й може ли да постнеш?

« Отговор #1197 -: Февруари 06, 2011, 06:24:18 am »
Заповядайте!

http://www.astro.com/astro-databank/Houston,_Whitney

Велика певица!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1198 -: Февруари 06, 2011, 06:39:11 am »
хахаха, и тя е била омъжена за мъж Водолей, което се оказа често срещано при жените Лъв.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1199 -: Февруари 06, 2011, 06:04:27 pm »
Качвам картата на мъж , който познавам от далечната 1995г. Близък приятел , известен , интересен мъж...
Какво бихте казали за него? Деца , професия , бизнес.....
Личността е много интересна ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците