Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234277 Прегледи
*

tanina80

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1240 -: Февруари 21, 2011, 06:32:35 pm »
По принцип - много харесвах Даяна, и тя имаше Луна Стрелец или Слънце Стрелец ..., а Чарлз имаше някакви гадни Скорпиони ....  ;D. Надявам се поне синовете й да са щастливи.

А относно темата и сватбата ... без да съм гледала аспекти и прочие ще рискувам да кажа, че тази сватба, ще е едно изпитание и за двамата, и че в този брак ще трябва да се учат един друг, на нещата от живота  ;) А като гледам домовете, особено 9-10, 4 и 6-ти ... доста неща ще имат да отработват с тези опозиции и квадрати.
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 11:14:02 pm от tanina80 »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1241 -: Февруари 21, 2011, 11:04:02 pm »
Много е интересна картата на сватбата на принца. Според мен часът и датата са сериозно обмислени от астролози. Като начало е избран ден веднага след Великден, освен това е работен-петък. Явно зад всички, на пръв поглед неуместни позиции, стоят някакви мотиви и позицията на Сатурн наистина е много интересна. Възможно ли е да е израз на стремежа да се поддържат традициите, младото семейство да бъде отговорно към рода?

Много е интересна синастричната им карта:
« Последна редакция: Февруари 21, 2011, 11:10:35 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1242 -: Февруари 22, 2011, 01:18:38 am »
Обсъждаме карти на първи срещи. Защо да не обсъдим и карта на една сватба? ;D Предстоящата сватба на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

с нептун в осми, риби секса няма ли да бъде илюзия?? толкова близки по възраст..с тези съвпади са си като братче и сестриче..нищо чудно защо нептун е в осми..иначе пък току що е станал на трон по знак..и без това кралските особи едва ли ги вълнува толкова секса, освен като досадно задължение, чрез което да си осигурят наследници..
иначе съм съгласна с теб- много блестящ и продуктивен брак..и с луна в риби ще продължат благотворителната традиция на Дияна..дано да са живи и здрави и да имат много наследници..само се чудя дали няма да се наложи да изчакат малко с наследниците заради слв в пети дом??т.е. това ще им е цел, но има и квадратура с луната, знам ли..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1243 -: Февруари 22, 2011, 02:25:56 am »
Много е интересна картата на сватбата на принца. Според мен часът и датата са сериозно обмислени от астролози. Като начало е избран ден веднага след Великден, освен това е работен-петък. Явно зад всички, на пръв поглед неуместни позиции, стоят някакви мотиви и позицията на Сатурн наистина е много интересна. Възможно ли е да е израз на стремежа да се поддържат традициите, младото семейство да бъде отговорно към рода?

Много е интересна синастричната им карта:

като пълнолуние и новолуние
интересен е опозицията на светилата на Кейт върху Нодалната ос на принца

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1244 -: Февруари 22, 2011, 03:26:31 am »
Kali, благодаря за синастричната карта.
Значи имало страст между тях - нейната Венера е в тригон с негов Марс. Би трябвало да се разбират интуитивно - Луните им са в един и същи знак. Интересно е, че Юнона в картите на двамата е свършила работата си. Неговата Юнона е в Козирог, а Кейт е Козирог. Нейната Юнона е в Стрелец, а Принцът има АС Стрелец, освен това има Юпитер на МС в тригон със Слънцето и Луната му. У7 на Принца, Меркурий е на трон по знак в неговия 5-ти дом, в точен тригон с Марс в 9-ти дом, което би трябвало да дава добър шанс за щастлив брак по любов.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1245 -: Февруари 25, 2011, 06:02:50 pm »
Синастрията на една симпатична двойка - Джони Деп и Ванеса Паради.

Джони Деп - разглеждане и съпоставка на показателите за предпочитания партньор:
Нептун (У7 при нея е в съвпад с Нептун) квадратира асцендента му в Лъв и аспектира Луната (едни от най-важните елементи в картата са нептуново оцветени, което е видно и от професионалната му изява - актьор), Сатурн във Водолей (нейна Луна в аспект с Уран) е в 7 дом, Луна в Козирог (нейно Слънце в този знак). Партньорката би трябвало да има по-акцентиран Сатурн в картата си като изгряващ знак, изгряващ Сатурн или Слънце, Луна, Венера в Козирог или в аспект със Сатурн. Луната също така (като сигнификатор на харесвания тип жена в картата на мъж) е в аспект с Юпитер, (част от знака Стрелец е в първия дом на Ванеса Паради) с Плутон (Плутон квадратура Слънце при нея и изгряващ Скорпион) и с Нептун (изгряващ Нептун). У7 в картата на Джони Деп е в аспект с Венера и Меркурий в Телец. Венера и Меркурий са в съвпад в 10 дом. Във тази връзка и не конкретно свързано с разглежданата синастрия с Ванеса, а като цяло за това което е известно от написаното досега за по-известните му връзки, партньорките му са били по-млади от него.

Ванеса Паради има Слънце в Козирог, изгряващи Венера (У7) и Меркурий в Стрелец в съвпад с Нептун и асцендент Скорпион. У7 - Венера в Стрелец е в секстил с Плутон (светилата на Джони Деп са аспектирани от Плутон т.е плутоновата енергия е силно застъпена в картата му). Луната й в Рак е в квадрат с Уран (Водолей на К7 в картата на Джони Деп). На куспидата на десцендента й е знака Телец, в седми е и Сатурн в Близнаци, а Марс й е в Скорпион - Джони Деп има Слънце в Близнаци в аспект с Юпитер, Плутон и Сатурн. Част от знака Близнаци също е в нейния седми дом.

В картата на Джони Деп има опозиция Луна/СЛВ, която е част от тао с фокусна точка Юпитер. В натала на Ванеса Паради също присъства тази опозиция Луна/СЛВ. При синастрията Луната на Ванеса Паради е в съвпад със СЛВ на Джони Деп и неговата Луна е в съвпад с нейния СЛВ. Десцендентът на Ванеса пък е в съвпад с неговата Венера, която е в секстил с Луната на Ванеса.
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 11:59:07 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1246 -: Февруари 28, 2011, 07:43:14 pm »
Поставям картата на жена....Какво бихте казали за нея?!- професия , характер ,деца, любов.....

Мога да дам обратна връзка...,познавам я лично и ми е близка приятелка.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1247 -: Февруари 28, 2011, 08:11:38 pm »
певица ли е?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1248 -: Февруари 28, 2011, 08:12:23 pm »
певица ли е?

Не! ;D Не всички са певици... :P :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #1249 -: Февруари 28, 2011, 08:18:40 pm »
С усет към красивото, артистична, борбена. Да не е собственик на ... галерия примерно или организатор на творчески тип събития ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1250 -: Февруари 28, 2011, 08:21:17 pm »
С усет към красивото, артистична, борбена. Да не е собственик на ... галерия примерно или организатор на творчески тип събития ?

Точно! ;D

Не! Не е собственик на галерия....

*

missKapriz

« Отговор #1251 -: Февруари 28, 2011, 08:28:18 pm »
Свързана ли е с медицина/може и алтернативна и производни/ или хранене работата и

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1252 -: Февруари 28, 2011, 08:34:23 pm »
Стана ми интересно..  :P
Красива и магнетична жена с оригинално мислене, много силна интуиция и богато въображение, практична..
Съвпада на уран с луна /малко широк/ би трябвало да дава някакво емоционално напрежение, може да се разкъсва между семейството/любовта и кариерата, съвпада е в знака на лъва, което ще рече, че е доста независима и честна, този съвпад пуска тридон към сатурн, а той е във втори дом, явно борави с пари. Съвпада на венера и юпитер ( малкото и голямото щастие ) пак ме навежда на мисълта, че работата е свързана с пари - банкерка, касиерка.. също така сигурно я помръзва..
Марса (У7) е в квадрат със сатурн (У4).. може би ранна загуба на баща.. или дори съпруг?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #1253 -: Февруари 28, 2011, 08:36:02 pm »
Свързана ли е с медицина/може и алтернативна и производни/ или хранене работата и

Да ...има връзка и с медицината....
Всестранно развита е според мен... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1254 -: Февруари 28, 2011, 08:37:08 pm »
Стана ми интересно..  :P
Красива и магнетична жена с оригинално мислене, много силна интуиция и богато въображение, практична..
Съвпада на уран с луна /малко широк/ би трябвало да дава някакво емоционално напрежение, може да се разкъсва между семейството/любовта и кариерата, съвпада е в знака на лъва, което ще рече, че е доста независима и честна, този съвпад пуска тридон към сатурн, а той е във втори дом, явно борави с пари. Съвпада на венера и юпитер ( малкото и голямото щастие ) пак ме навежда на мисълта, че работата е свързана с пари - банкерка, касиерка.. също така сигурно я помръзва..
Марса (У7) е в квадрат със сатурн (У4).. може би ранна загуба на баща.. или дори съпруг?

Абсолютно вярно! :blink:
Не борави с пари....,не е банкерка , не е касиерка... ;D

*

missKapriz

« Отговор #1255 -: Февруари 28, 2011, 08:37:29 pm »
за професията и питам.И предполагам това е неин личен бизнес и е свързана с много хора работата и

*

Марая

• 28287
« Отговор #1256 -: Февруари 28, 2011, 08:38:25 pm »
за професията и питам.И предполагам това е неин личен бизнес и е свързана с много хора работата и

Има няколко професии...,не една!
Свързан е с хора...

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1257 -: Февруари 28, 2011, 08:44:45 pm »
разкрасителни процедури чрез оперативна намеса?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1258 -: Февруари 28, 2011, 08:50:19 pm »

Не! :blink:
Кажете нещо за семейно положение , любов, деца.... :rolleyes:

*

missKapriz

« Отговор #1259 -: Февруари 28, 2011, 08:57:33 pm »

Не! :blink:
Кажете нещо за семейно положение , любов, деца.... :rolleyes:
еми аз съм на вълна професии ама щом са много се отказвам
само се чудя защо са много като нямаме двоен знак на МЦ