Мъж или жена? Управител на МС е Сатурн в 11-ти дом, връх на бисекстил заедно с Марс и Венера. Бих казала, че жената/мъжът се занимава с изкувствто - певец/певица, танцьор/ка, където има сцена и контакт с публика. Марс в Овен дава много вътрешна енергия (заради позицията си 12-ти дом), която иска да излезе навън. Марс е в квадрат с Луна (У4) - ако е жена може да си пада малко избухлива (нещо като Наоми), ако е мъж - същото плюс проблеми с жените, нежелание да се задържа у дома. Сатурн е трон, има хубави аспекти плюс квадрат със Слънцето (в 1-ви дом), което прави човека амбициозен. Първодомни Слънца рядко остават в дълбока сянка. Сатурн има и квадрат с Нептун, който аспект още веднъж ме навежда на темата за артистичността (може и кино)... Да, почти всички планети са на трон. Само Уран е в заточение - управител на 11-ти дом, в 5-ти, в квадрат с диспозитора си. Предполагам нестабилни любовни връзки. Слънцето и Нептун имат опозиция по оста АС-DС - може да е имал/а някой неуспешен брак зад гърба си. Не знам. Струва ми се, че такъв аспект дава голяма доза артистизъм, която на партньора може да му дойде в повече (ако търси стабилна връзка). Как е с алкохола този човек?