Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233832 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1320 -: Март 13, 2011, 02:23:37 am »
Някой може да не го кефят евреите, но в момента те управляват и държат голяма част от световния ресурс.
Мога да ви кажа, че руската телевизия вече не е руска, на сцената повече от 2/3 са руски евреи или имат някакъв еврейски корен, щом са успели да се вградят в шоу бизнеса. Към тях нямам специално отношение, макар че тия, които са живяли оттатък, имат.
За съжаление същото е отношението и към българите, които са в чужбина, особено в държави като Франция, Германия... Тук ни дразнят циганите, а оттатък ние сме дразнителят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1321 -: Март 13, 2011, 02:24:08 am »
Юпитер не диспозира нищо.Имам най-много планети в козирог - три.

И сигурно имаш силен Сатурн.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1322 -: Март 13, 2011, 02:31:00 am »

На трон на ИЦ   :mellow: готов да направи на салата всеки, който кривне от пътя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1323 -: Март 13, 2011, 02:33:03 am »

На трон на ИЦ   :mellow: готов да направи на салата всеки, който кривне от пътя.

Мчи ти си бил сатурнианец под прикритие.  :blink:
И има тригон със Слънцето, нали? Сещам се, че беше споделил някъде, че имаш и светило в Дева.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #1324 -: Март 13, 2011, 02:47:18 am »

Мчи ти си бил сатурнианец под прикритие.  :blink:
И има тригон със Слънцето, нали? Сещам се, че беше споделил някъде, че имаш и светило в Дева.

Прави тригон със Слънцето, опозиция на Юпи и съвпад с Нептун и Уран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1325 -: Март 13, 2011, 03:04:26 am »
При вас, дето сте се уредили с доста тронясали и екзалтирали планети в съвпад или близо до ъглите, най-трудно се определя доминантата (или двойка доминанти). Но някак по-премерен ми се стори още от самото начало, за да се окаже юпитровата доминанта по-силна от сатурновата, не знам.
Понякога и една есенциално слаба планета или в перигрин в съвпад с ъгъл в картата може да се изявява по-силно от планета на трон, забутана в друг дом в картата, далеч от ъглите.
Сещам се, че и Diyana наскоро спомена, като обсъждахме силата на планетите, че на теория може и да се сметнат доминантите, но на практика могат да не се окажат толкова работещи. Доминиращите планети в хороскопа се определят не само теоретично, а и чрез наблюдение, особено като се следят транзити и прогресии към тях. Моите така съм ги напипала, чрез следене под лупа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1326 -: Март 13, 2011, 04:50:08 pm »
Клаудия Кардинале
По нейни думи става актриса съвсем случайно, при това световно известна.
Много странно, понеже Сатурн е управиител на МЦ - в падение в Овен и неаспектиран в 12-ти дом.
Слънцето, което символизира творческатаа изява е силно в екзалтация в Овен, но също в 12-ти дом.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1327 -: Март 13, 2011, 06:14:19 pm »
Наистина интересна карта.
Доста известни личности имат Слънце в 12 дом, то не пречи.
Но в случая Сатурн управлява МС, изгрява преди Слънцето и се намира в знак на падение и мажорно неаспектиран. Определено при нея е фактор, управляващ кариерата... Слънцето има сектил с Юпитер и квадрат с Плутон.
Не знам какъв е бил професионалният й път, може би не толкова гладък?

Другата й колежка (от по-предните страници) е имала друг старт - родена е в богато семейство и е била протеже. То се вижда и в картата. Клаудия Кардинале може да е положила повече усилия, докато стигне до върха, не знам, ще почета малко биографични данни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1328 -: Март 13, 2011, 06:36:30 pm »
Не знам дали може да се доверим на това, което пише в уикито, но си е точно така, както предположих.
Не са й постлали червено килимче от самото начало, сама е започвала първите си сценични изяви.
И между другото, омъжва се за филмов продуцент, но доста по-късно, след като вече е напреднала в кариерата. Макар че в биографията се споменава, че в началото на кариерата си е била менажирана от продуцента Франко Кристалди, за който впоследствие се омъжва (1966).
Не произхожда от семейство с висок социален статус, което да я подбутне в кариерата, сама се е справяла. Споменава се, че майка й е емигрантка, а баща й е бил служител към жп линии. Може би затова управителите на МС и ИЦ при нея са разположени в знак на падение. И е факт, че тя започва кариерата си в чужда държава, далеч от дома - в Италия, а е родена в Тунис (дори се е наложило да учи италиански, за да успее да пробие в киното).

Цитат
Claudia Cardinale was born Claude Joséphine Rose Cardinale in La Goulette, an Italian Tunisian neighborhood of Tunis. Her mother, Yolande Greco, was born in Tunisia to Italian (Sicilian) emigrants from Trapani, Italy. Her father was an Italian (Sicilian) railway worker, born in Gela, Italy. Her native languages were Tunisian Arabic and French. She had to learn Italian once she pursued her career. She did not speak Italian well (only the Sicilian language learned from her parents, like many Italian Tunisians) until the age of sixteen.[1]

През 1957 печли титла на един конкурс и това полага началото на сценичните й изяви.

Цитат
In 1957, Cardinale won the 'Most Beautiful Italian Girl in Tunisia' contest of the Italian embassy, which brought her to the traditional Venice Film Festival. Her feature film debut was Goha (1957), a French-Tunisian co-production. After attending the Centro Sperimentale di Cinematografia of Rome for two months, she signed a 7-year contract with the Vides studios.

Намерих още нещо: http://www.claudiacardinale.co.uk/biography/biography.htm
Споменава се, че в началото е искала да стане учителка, преди да спечели конкурса.

« Последна редакция: Март 13, 2011, 06:43:24 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1329 -: Март 13, 2011, 06:52:31 pm »
Гледах днес интервюто с нея в "Тази неделя" на Нова телевизия. Тя казва, че съвсем случайно попада в артистичните среди. Била е на конкурс за "Мис Тунис", тя не е участвала в конкурса, а е била на бара сред организаторите. Изведвъж някакъв мъж я дърпа на подиума и и окачва табелата Мис Тунис, след което съобщава, че тя и майка и печелят екскурзия за двама до Венеция (такава екскурзия въобще не е била обявявана сред наградите на конкурса). По това време Тунис е била населена от страшно много италианци. Тя и майка и отиват във Венеция, а там ги очакват множество журналисти. И това, ако не е случайност...Така става известна и влиза в светските хроники и така я забелязват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1330 -: Март 13, 2011, 06:59:35 pm »
Намерих и данните на продуцента Франко Кристалди, за когото впоследствие се омъжва (без час).
Набиват ми се на очи синастричните аспекти на светилата със Сатурн на партньора - неговият Сатурн е в съвпад с нейната Луна, а нейният Сатурн е в опозиция неговото Слънце.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1331 -: Март 13, 2011, 07:04:57 pm »
Намерих и данните на продуцента Франко Кристалди, за когото впоследствие се омъжва (без час).
Набиват ми се на очи синастричните аспекти на светилата със Сатурн на партньора - неговият Сатурн е в съвпад с нейната Луна, а нейният Сатурн е в опозиция неговото Слънце.

И нейното Слънце се явява отдушник на опозицията му между Марс и Венера.
Но тя го напуска...Така става обикновено, когато Луната се умори да се съобразява с вечните изисквания на Сатурн.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1332 -: Март 13, 2011, 07:16:59 pm »
А как мислите, в тази карта дали има данни за сексуално насилие?

*

holanda

« Отговор #1333 -: Март 13, 2011, 07:19:12 pm »
Ще поспамя малко и аз.
Мел Гибсън ме кефи, че не влиза в тона на интелектуалния либерализъм. Човекът е католически фундаменталист и не се страхува да го сподели със света въпреки, че не е политически коректно. Не го кефят евреите и се съмнява в статистиката от ВСВ-казва го. Вярно, че филмите му не се въртят много-много, но има топки да заяви позиция, която в момента не е много в тренда.

тук съм допуснала голяма грешка.Та той игра дори в Патриотът  ;D
стана ми подозрителен,когато започнаха да пускат запис,в който се кара и обижда бившата си съпруга,водеха се дела за физически тормоз над нея..незнам как се развиха нещата,но ми стана неприятен заради грубите ругатни и крещене..както и смачната физиономия на въпросната бивша съпруга,снимана след побой  :-\

*

holanda

« Отговор #1334 -: Март 13, 2011, 07:23:23 pm »

в неговата има показатели,че би могъл да е насилник.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1335 -: Март 13, 2011, 07:41:34 pm »
Жълтолилава, тази ли жалиш?
http://www.bnews.bg/article-20516

Не го прави. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1336 -: Март 13, 2011, 07:44:50 pm »

Не го прави. ;D

Така и предположих.  :72:

Цитат
"Не можеше да го вдигне, ако преди това не ме пребие", казва в новите си показания Оксана
по адрес на режисьора на "Страстите Христови".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1337 -: Март 13, 2011, 07:52:23 pm »

Не го прави. ;D

тва с побоя над Оксановия фейс,колкото да го 'дигне  ми идва много съмнително,особено след като жинъта не се сещала при първите срещи с адвокатите.
Иначе,свалям обвиненията над Гибсън за проява на двойни стандарти,човека откровено си е гнила ябълка  ;D

« Отговор #1338 -: Март 13, 2011, 07:52:37 pm »

Днес гледах интервю с нея при Лора Крумова. Тя каза, че никога не е била официялно омъжена. Това,което разбрах е, че Франко Кристалди  е бил много влиятелна личност и  когато тя избира да избяга със следващия си "мъж" едва ли не слага край на кариерата й. Тя не го каза буквално, но това се разбра, защото тя избягва в САЩ, след което не споменава да е имала завръщане в киното на Италия или някаква значима роля. На 60 г дебютира в театъра.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1339 -: Март 13, 2011, 08:10:19 pm »

в неговата има показатели,че би могъл да е насилник.

Не питах за картата на Гибсън, а дали в картата на Клаудия има такива показания. Тази сутрин тя спомена, че е била жертва на изнасилване от свой приятел, но аз не виждам в нейната карта показания за сексуално насилие, ако изключим квадратът на Марс с Юпитер, но и това е съмнително. После тя се влюбва в насилника си и забременява от него (психологически феномен). Ражда син, но тъй като вече е сключила много ограничаващ договор (да не се жени, да не променя външния си вид и т.н.) я изпращат в странство, където ражда сина и след това се връща в Италия с измислената теория на продуцентите и, че детето е родено от майка и, т.е. е  неин брат. Пет години е пазила тази тайна от сина си. Затова си мисля, че вероятно теорията с изнасилването е измислена, за да оправдае някак последиците за кариерата и (т.е. било е една ситуационна лъжа).