Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234418 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1380 -: Май 02, 2011, 04:13:56 am »
Стела, направила си го столетник  ;D
Светла му памет!

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #1381 -: Май 02, 2011, 05:33:10 am »
http://www.blitz.bg/news/article/107045

Голям ,много голям мъж и човек!

http://www.blitz.bg/news/article/107044

« Отговор #1382 -: Май 02, 2011, 05:44:28 am »
Много забавен е този American president - http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/05/01/white.house.correspondents.dinner/?hpt=T2. Личи си Луната в Близнаци в секстил с Меркурий.
« Последна редакция: Май 03, 2011, 12:20:25 am от Mirabella »

« Отговор #1383 -: Май 02, 2011, 06:44:41 pm »
И Марая Кери вчера се е сдобила с рожбичка, даже две. Певицата е родила близнаците си на 01.05.2011 в клиника в Лос Анджелис, около 9 часа местно време.

Не разбирам от аспекти за зачеване и раждане, но с този положително аспектиран съвпад на Луна (У1) с Нептун (У9) в 5-тия й дом, си мисля, че винаги е мечтала да стане майка. Първото нещо, което ми грабна окото в нейната карта, е тригонът на Слънце в 10-ти дом с Луна-Нептун в 5-ти дом - един от аспектите на (преуспелите) творчески личности. В момента тя е в много силен личен период, особено по прогресии. Прогресивни Луна, Венера и Марс са в съвпад в Близнаци, в края на 11-тия й дом. Венера и Марс в наталната карта управляват оста 4-10-ти дом. В повечето случаи бих си помислила, че такъв аспект носи успехи в кариерата, но заради връзката с 4-ти и 11-ти дом (мечтите), си мисля, че след огромния успех, който е пожънала, най-голямата и най-желана реализация за нея е като майка. Дано бъдат много щастливо семейство!

« Отговор #1384 -: Май 15, 2011, 08:52:30 pm »
Ето ви нещо жълто и неприятно. Строс-Кан и съпартийците му поддържат версията, че е компромат преди президентските избори във Франция догодина.

Шефът на МВФ арестуван за опит за изнасилване

По картата му се вижда, че е човек, който обича да доминира и държи нещата под свой контрол (АС Лъв, Плутон в Лъв в 1-ви дом в квадрат със Слънце-Венера в 10-ти, вярно квадратите са широки). Има доста планети в ъглови домове и по специално в 10-тия (У10 в 10-ти!). Повечето хора с такова разположение са доста пробивни в кариерата си. Особено ако У10 е Марс в Овен. Не знам имат ли спирачки такива хора изобщо.

Интересни са ми транзитите му в момента. Тр. Юпитер е върху Марс-СЛВ и така активира бисекстила му. Добър момент за издигане чрез получаване на подкрепа (Сатурн във 2-ри дом) от съпартийците си (Уран - мунданен управител на 11-ти дом). Марс в съвпад със СЛВ (и квадрат с Юпитер) съм срещала в карта на енергичен човек, който повечето пъти действа първосигнално, без да мисли изобщо за последствията. Но при този човек обаче нямаше стабилизиращ тригон на Сатурн към съвпада (нито секстил с Уран). В случая на Строс-Кан Сатурн е в заточение, а Марс е на трон. Въпреки анаретния градус на Сатурн залагам на Марса като по-силната от двете планети в аспекта. Предполагам, че ролята на Сатурн е благотворна все пак - дава му издържливост и го държи фокусиран върху целите му.
Тр. Плутон в 6-тия му дом квадатира и без това припряната му Луна близо до МС. Плутон, подобно на Марс, умее да изкарва на показ първичните инстикти на човек (Луната). Тр. Уран също аспектира Луната. Уран като У7 в натала отново може да му помогне с подкрепата от партньорите.
Тр. Сатурн е върху нат. Нептун на IC, а тр. Нептун - в опозиция с нат. Сатурн (по оста 2-8). Загуба на надежда, разочарования, също и материални загуби. Но пък има тр. Юпитер секстил нат. Уран и тр. Уран секстил нат. Юпитер, които би трябвало да действат благотворно и да са му на късмет (особено в кариерата).

Дал си е отставката човекът - http://www.btv.bg/news/svetut/story/186639336-Shefat_na_MVF_podade_ostavka.html.
Още по темата - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3827611. В тази статия го описват като женкар. Е, има Плутон в квадрат с Венера - един от аспектите на женкаря.
« Последна редакция: Май 20, 2011, 01:50:14 am от Mirabella »

« Отговор #1385 -: Май 20, 2011, 01:56:09 am »
Чух някакви приказки, че Строс-Кан искал да бъде евентуален конкурент на Саркози на следващите президентски избори. Затова слагам картата на Саркози. Както си задаваме въпроса "Способен ли е Строс-Кан да изнасили жена?", предлагам да си зададем и въпроса "Способен ли е Саркози да натопи съперник?".

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1386 -: Май 20, 2011, 01:59:33 am »
Защо не.... ;D , почти съм сигурна , ценностната система куцааа....,всички средства са позволени....И като мерна мъжка луна в 7-ми и в съвпад с марс....Ми е много ясно.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #1387 -: Май 20, 2011, 02:07:27 am »
"Способен ли е Саркози да натопи съперник?".

Слънце в положителен аспект с Марс е "мъжки" аспект - честни са и са доблестни в действията си истински мъжкари. това се отнася и за жените. Обаче Меркурий в опозиция с Плутон е способен всякаква тайна интрига да изплете и не си играе на дребно. (Присъстващите да не се обиждат, моля) Плутон му управлява 3-ти дом, а Меркурий - 12-ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1388 -: Май 20, 2011, 02:21:40 am »
Много добре сте го казали, Марая и Стела. Прибавям Нептун (У7) във 2-ри дом, който хвърля квадрати към съвпада Юпитер-Уран в 10-ти. Всичко в името на кариерата, целта оправдава средствата. Нептун в тригон с У1 - умее добре да замаскира всяка ситуация.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1389 -: Май 20, 2011, 02:36:23 am »
Шефът на МВФ арестуван за опит за изнасилване

Уран в близост до МЦ не прощава, още повече в съвпад с Луната - опасност от лоша репутация, свързано с жени. Не вярвам да е насилник, той е Дон-жуан и слабостта му са жените, вероятно това са използвали. Луната управлява 12-ти дом на тайните връзки и интригите, а транзитен Уран на МЦ често дава скандал.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1390 -: Май 22, 2011, 03:05:00 am »
Още един женкар на хоризонта. Наскоро излезнала наяве поредната му забежка - незаконен син от икономката. Работата била разкрита от съпругата му Мария Шрайвер, защото момчето направо било одрало кожата на баща си. Сега им предстои развод.
Актьор, политик, любител на всякакви жени (по негови думи)... Ladies and gentlemen, I give you the Terminator, Mr. Arnold Schwarzenegger!

Дали тайната му е била разкрита при тр. Юпитер в 10-ти в опозиция с натален Нептун? Да, хубаво би било транзитите на Юпитер в 10-ти дом да носеха само издигане в кариерата и подобряване на обществения имидж. При това тр. Плутон (У5) отново наближава Луната му в 6-ти - още ще го мъчат любовните истории.

В картата му не виждам типичните за женкарите аспекти. Лъвско Слънце и Венера в 1-ви дом често говорят за суетност, а суетният мъж има нужда от женски очи, в които да вижда отразената си прелест. Юпитер в 5-ти дом в тригон с Меркурий на АС (добре сложено тяло, приветливо излъчване, но не гарантира интелигентно такова), Юпитер е в квадрат с диспозитора си Плутон (У5). Типично като за актьор се вижда подчертан интерес в изяването по петодомните дейности. Някои поставят и любовните афери по 5-ти дом. Управителят на АС Луна е в Козирог, в 6-ти дом, но в квадрат с Нептун (У10). Често квадратът дава стремеж към израстване, но не ми се струва, че тази Луна се е скъсвала от работа извън фитнес залата.

Ето и картата на съпругата - Мария Шрайвер.

« Последна редакция: Май 22, 2011, 03:24:50 am от Mirabella »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1391 -: Май 22, 2011, 03:27:29 am »
като дете все си мечтаех за силните мъже и за по-лесно виртуално ги намирах ;D - израснах с първите му филми, дори негов плакат имах (единствения, който някога съм имала изобщо, не си падам по идолите :rolleyes:), Венера точен съвпад с несигурната ми Луна :blink:
гледам, че неговата заточена, Плутон не е пожалил...

да ме прощавате, но никак не прилича на женкар, само щото жълтата преса и трябва сензация и хляб, може и змей да те изкара

« Отговор #1392 -: Май 22, 2011, 03:32:40 am »
И аз така мисля, Аброуд. Суетен, но женкар - не.

Извинявам се, че така си клюкаря за тях. Не е злонамерено. Просто малко klatsch und tratsch, както казват немците. Вчера чух по новините на RTL, че обменянето на gossip даже било полезно, защото намалявало стреса и помагало за опознаването на средата и хората, стига да не преминава границите, да не наранява никого.

Ето и композитната им карта. Забелязвам, че кардиналните транзити (особено Сатурн и Юпитер) не са подминали Уран - управителя на 10-тия дом (обществения имидж на двойката).

« Последна редакция: Май 22, 2011, 03:45:03 am от Mirabella »

« Отговор #1393 -: Май 22, 2011, 03:36:21 am »
Съвпадът /дори широк/ на Слънце и Луна в Лъв са си казали думата - необяснимата съвместимост, но и бляскавото семейство. Тя от рода Кенеди, той амбициозен чужденец. Но се вижда от съвпада на неговия Плутон/Сатурн с Луната й, че май това е било поза от нейна страна. Не виждам много "въжета", които да държат тази двойка заедно, но е факт, че е оцеляла страшно дълго време.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #1394 -: Май 22, 2011, 03:42:23 am »
Искам да ви кажа, че има жени,които професонално се занимават със забременяване, за да могат да изнудват бащите в последствие. Случаят с Борис Бекер е такъв, ако си го спомняте с една рускиня Анджела Ермакова, дето по-скоро прилича на циганка.

майката с детето http://www.spletnik.ru/img/2008/08/nat/12-19/becker_anna.jpg

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=1733&sectionid=9&id=00013

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1395 -: Май 22, 2011, 03:48:30 am »
доколкото рабрах, Арнолд е имал дългогодишна връзка с тази жена и се е грижел за нея и детето, да бъдат материално осигурени. Прави ми впечатление, че и той, както и предсетдателя на МВФ имат Уран за управител на 8-ми дом, който е в 12-ти. Такава позиция дава тайни сексуални контакти. На Арнолд и Марс се намира в 12-ти дом в съвпад с Уран. При него МЦ се намира в квадрат с въпросните планети в 12-ти дом, а МЦ е публичната позиция. Всяка планета, която премине през МЦ ще активизира квадратурата с планетите в 12-ти и застрашава да извади на показ тайните отношения.

« Отговор #1396 -: Май 22, 2011, 03:50:58 am »
Да, много добре казано, Стела!... Юпитер в 5-ти дом - би трябвало да е доста щедър с децата си.
И аз имам У8 в 12-ти дом. Леле, ако бях у Холивуда, какви работи са щели да стават. ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1397 -: Май 22, 2011, 03:56:02 am »
И аз имам У8 в 12-ти дом. Леле, ако бях у Холивуда, какви работи са щели да стават. ;D

У8 в 8ми - каквото се роди там, там и умира ;D

п.п. за Арни - ако това е часът на раждане

*

Stella

• 7765
« Отговор #1398 -: Май 22, 2011, 04:00:56 am »
Да, много добре казано, Стела!... Юпитер в 5-ти дом - би трябвало да е доста щедър с децата си.

А не е зедължително това да бъде проявлението, то е едно от възможните проявления. Може да изпиташ сексуално привличане към някой онеправдан или отритнат от обществото. Тя тази икономка не е ли била латиноамериканска емигрантка? На такава ми заприлича. (макар, че в САЩ думата "емигрант" е доста относително понятие).

« Отговор #1399 -: Май 22, 2011, 04:56:46 am »
Да, точно такава е - доста кръшна латиноамериканка на име Милдрет Пати Баена - http://blogs.laweekly.com/informer/2011/05/mildred_patricia_baena_photo_m.php.