ма,ся си гладя тоалета и идвам,бе ...Слагай ракията :49: и сме на верандата
Днес ме е ударила вълната да чета за известни наши творчески личности и изведнъж....се сетих за този човек. Какво е работил?
Марая, да позна професията. Браво на теб. :blink: Кабала и тя хвана нишката. Професията е творческа - китарист, композитор. Fairy, има нещо вярно и в твоето твърдение за статистиката. Преди няколко дни Доминик Милър беше гост на Денис Ризов - помни информацията за минали и предстоящи евенти в детайли. Интервюто под формата на видео файл, е качено на страницата на БНТ, за който има желание да го гледа. От интервюто разбрах, че песента Shape of my heart, в изпълнение на Стинг, е негова композиция.Sting & Dominic Miller - Shape Of My Heart Благодаря на всички, които се включиха. :blink:
абе,никой не ме уважава днес
баси,позна...отивам си сипя едно питие....кооолко съм прозрачна :03:
Приземяване,приземяване,приземяване - 45 години власт
малеееееее...днес съм в много особено състояние.... :angry:
Цитат на: strelicka в Юни 05, 2011, 11:58:04 pmПриземяване,приземяване,приземяване - 45 години властхахахахаха,туй девата е голяма работа-)))) и цели проводници,даже изработва,не полу-
ей,го,ся пък зяпам нашата синастрия, Марая...и ако не сме били съпрузи у минал живот-ей ме на ООоооф, отивам да готвя и да чистя...Келешът ще спрята купон
ми, отнесено....като карах колата,имах усещането,че не я владея, а аз винаги съм се сливала с нея, че карам, ама яко...днес- явааааааааааааааааааааашшшшш, ся бъркам половете....