Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234430 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1460 -: Юни 19, 2011, 05:57:48 pm »
Лейди Гага (http://www.cafeastrology.com/famouspeople/ladygaga.html), например, също минава границите на онова, което аз харесвам, но има милиони почитатели.

По сидерал има Луна и Венера върху нодалната ос в Овен/Везни, сигурно затова е толкова експресивна и запомняща се в очите на публиката.
Не съм сигурна обаче колко е прецесията, трябва да е повече от 24 гр., така че Венера може да отиде в последния градус на Риби, където ще е в екзалтация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1461 -: Юни 19, 2011, 06:27:51 pm »
може ли аз да кача една рожденна крата на известна българска личност която обожавам...да видим ще познаете ли нещо ...и дали тази личност някога ще има сериозна връзка и второ дете..

Мисля, че знам на кого е картата, така че няма да отгатвам. Везни на АС, Венера е в 10-ти дом, Уран (У5) близо до АС - личи си, че обича сцената и че публиката я обича. В момента транзитен Сатурн е на Асцендента й, по-късно през годината ще съвпадне и с наталния У5. Транзитен Уран е върху натален У7 Марс. Дирекционна Луна наближава точния съвпад с МС. Ако не завърти ново гадже (съпруг), то поне я чакат още професионални успехи. В прогресивната й карта Луната е в 12-ти дом и наближава квадратура със Слънцето близо до МС, така че точно в момента не мисля, че е най-подходящият период за сключване на брак. Управителят на 7-мия дом по прогресии е Венера, в Дева, в разходящ (и вече доста широк) квадрат с Нептун. Ако е преживяла любовно разочарование наскоро (не следя личния й живот, така че за това нямам информация), сега се отърсва от него. Прогресивната Луна единствена ще аспектира прог. Венера, след като премине от 12-ти в 1-ви дом в края на годината и началото на следващата. Мисля, че тогава би било подходящо време да срещне любовта.

« Отговор #1462 -: Юни 19, 2011, 06:43:13 pm »
Mirabella  според мен тази жена е голяма късметлйка.....на какво се дължи?кое в хороскопа и подсказва за щедрите дарове с които е дарена-красота талант дете и любов също не и липсва-а най-голямата от публиката...беше изпяла преди време някаква песен за диаманта..като и гледам картата тези всичките аспекти сякаш напомнят диамант...имам чувството че всичко и е наред в живота...блазе и! ;)

« Отговор #1463 -: Юни 19, 2011, 06:50:30 pm »
Да, в картата й има доста хубави конфигурации. Мисля, че въздушният голям трин и по-специално тригонът на Луна (У10) с Юпитер й помага по пътя към успеха и я заражда с оптимизъм. Много готина карта. I'm jealous, officially. :wub: :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1464 -: Юни 19, 2011, 07:50:31 pm »
Не знам коя е жената, но наистина интересна карта има.
Кардиналният Т-квадрат между Слънцето, Марс и Плутон попада в гокленови зони в хороскопа и най-вероятно е сложил отпечатък върху целия й живот и начина, по който протича - устременост към успеха, борбеност, инициатива, пробивност, експресивност. Има и Уран около Асцендента, така че наистина в очите на публиката минава за интересен човек. Има и голям въздушен тригон, в който участват Луна в Близнаци с Юпитер и Уран (Плутон). Според мен това е човек, който с лекота приема промените и предизвикателствата в живота, устремен към покоряване на нови върхове. Знае кога да действа и умее да завладява аудиторията, когато реши да използва силата на словото. Не й липсва въображение, търси интелектуални предизвикателства, харизматична личност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1465 -: Юни 19, 2011, 08:07:04 pm »
ами мисля че вече мога да и кажа името-това е Глория-певицата ....наистина къде ли не ходи тази жена по света и какви ли награди не получи..освен това наистина има талант изглежда добре и си има прекрасна дъщеря..аз не виждам нещо да и куца...
като цяло оставам с впечатление че ако в картат има такива големи сини триъгалници и правоъгълници картата е късметлийска...а ако има доста червено....както при даскалките които шарят с червен химикал ...работата не е на добре... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1466 -: Юни 19, 2011, 08:09:14 pm »
Структурата на аспектите в нейната карта малко прилича на Давидова звезда, но не съвсем.
Не знаех, че е Глория. Независимо от негативното си отношение към поп фолка, за нея мога да кажа, че е от малкото певици в този бранш, които са успели да се издигнат до върха и да се задържат там. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1467 -: Юни 20, 2011, 01:46:47 am »
Картата на Мерилин Менсън сме разглеждали вече, но тогава някои бяха възмутени как може някой да прояви интерес към "толкова гнусен" тип.
Аз не го харесвам сори че съм пропуснала темата на мене са ми л'бопитни такива екземпляри и най вече какво може да провокира човек до такава степен че да сътвори крайно гнусно нещо от шоу бизнеса не се сещам за нещо по така .То и гнусното в ента степен трудно се сътворява
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1468 -: Юни 20, 2011, 02:24:02 am »
То неговото също е талант - творене на гнусотии. Не всеки го може това, е неговото при това се продава.
И не от всяка уста излизат рози, някои бълват и гущери... пардон, рептили.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1469 -: Юни 20, 2011, 02:32:59 am »
много ще ми е интересно да видим картата на Виктория Бекъм...има ли я някой?е тази вече има всичко!

*

abroad

• 2187
« Отговор #1470 -: Юни 20, 2011, 02:39:05 am »
е тази вече има всичко!

Не се сещам за някой, дето има всичко, както и да изглежда отстрани :blink:
Ти малко странно подхождаш - всичко ли те се иска да имаш, не че не е нормално да го искаш, но все пак да си оставаш на земята

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1471 -: Юни 20, 2011, 02:40:08 am »
много ще ми е интересно да видим картата на Виктория Бекъм...има ли я някой?е тази вече има всичко!

ИМА МНОГО ТЕМИ ВЪВ ФОРУМА...,А АЗ ИМА ЕДНО НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВО....МНОГО СИЛНА ИНТУИЦИЯ....УЖАСНО СИЛНА....И ТОВА Е ПРОБЛЕМ....САМО ДА МИ КАЖЕШ КАК СЪС САТУРН В 5-ТИ МАЙКА ТИ РОДИ 5 - ТЕ СИ ДЕЦА.... ;D :haha: :rolf:
МНОГО СИ МАЛКА...,ЗА ТАЗИ ИГРА И ТЕ СЪВЕТВАМ ДА Я СПРЕШ ОВРЕМЕ...ГЪЛЪБЧЕ...,ЩОТО ТАЯ СОБСТВЕНИЧКА ТУК ИМА СИЛЕН ПЛУТОНОВ АКЦЕНТ..., А МОЯ Е НА МЦ....ТАКА , ЧЕ  ТУК НЕ СИ ДОБРЕ ДОШЛА.... МНОГО СЪМ ОТВОРЕНА...ДА ЗНАЕШ...ТАЯ ИГРА С ЯМБОЛБ МИ Е МНОГО ЯСНА..... ;D
http://www.astroseer.net/forum/index.php/board,7.0.html

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1472 -: Юни 20, 2011, 02:48:49 am »
Надежда, къде ти е Венера и какви аспекти прави,
за мен Виктория Бекъм е изключително изкуствена, слаба и "грозна" жена към дадения момент, с едни
от най-непроперционалните силиконови гърди и като наркоманка ми е с тези слаби крака....

моята венера е в Риби и се чудя къде е твоята, защото просто явно виждаме света различно някак
и Глория определено ми е изкуствена

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1473 -: Юни 20, 2011, 02:49:09 am »
Що се пениш бе, Марайче?  ;D
Може ретро Сатурн в Скорпион в 5 дом да е проработил по урански - нестандартно.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1474 -: Юни 20, 2011, 02:52:32 am »
МАРАЯ моля ти се...чакай малко ..ти да не си мислиш че нещо те лъжа?????аз честно казано нищо не разбирам от астрология...и това сатурн в 5-ти ...също нищо не ми говори за да си измислям...да родила е 5 деца...и аборти има даже ..и никаква игра не играя ...просто се заклевам..недей така...
abroad  току що писах в друга тема че наиситна за славата си хората плащат много...
аз за себе си пък къде казах че искам всичко не знам....малко ми се преиначават думите...знаете ли просто наистина ми е интересно но вие някак си странно нападате....ако щете вярвайте но от два дни за първи път влизам тук и ...не зная какво да кажа...само се стреляте една друга...а МАРАЯ теб толкова те харесах...и за сведения защото наистина се ядосах...и го казвам със сълзи на очи...само ако знаеш колко подигравки съм изтърпяла за това че сме 5....само ако знаеш колко ми се смееха в училище...защото да роди майка ти на 35...5-тото си дете...и за мой срам да си призная бях на 13-сет и казах че не го искам...защото ме беше срам...е мога още да говоря...но ти не вярваш....
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 02:58:50 am от НАДЕЖДА77 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1475 -: Юни 20, 2011, 02:53:50 am »
Що се пениш бе, Марайче?  ;D
Може ретро Сатурн в Скорпион в 5 дом да е проработил по урански - нестандартно.  :P

:rolf: :haha:
ИСКАШ ДА КАЖЕШ ПО АНАЛОГИИТЕ НА УПРАВИТЕЛЯ ПЛУТОН... :o :rolleyes:...Как не се сетих по рано....

ПЛУТОН , какво управляваше.... :rolleyes: :-\ каналите...,сетих се бе....Анално....обаче уран...уф....уродливо звучи.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1476 -: Юни 20, 2011, 02:56:20 am »
МАРАЯ моля ти се...чакай малко ..ти да не си мислиш че нещо те лъжа?????аз честно казано нищо не разбирам от астрология...и това сатурн в 5-ти ...също нищо не ми говори за да си измислям...да родила е 5 деца...и аборти има даже ..и никаква игра не играя ...просто се заклевам..недей така...

На друго място! Не в моята църква! :blink:
Предупредих те многократно в личните си съобщения , че съм много отворена...повече отколкото можеш да си представиш...
ЗНАМ ВСИЧКО! С ТОВА ПРИКЛЮЧВАМ! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1477 -: Юни 20, 2011, 02:57:15 am »
Да ражда жената, като може. Кой през канали, кой през анали - живот да има!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1478 -: Юни 20, 2011, 02:58:18 am »
Хм нали знаете "каквато и енергия е по - добре от никаква енергия", аз не познавам Надежда, но ще я защитя,
Луната е в съвпад с Плутон (той е екстремен - много деца, супер майка), и то в Лъв те обичат живота, деца, кучета, котки, да се грижат за нещо, малко като пчелата майка.
И Уран и Юпитер в Рак - подчинени на Луна,
в тази карта има много потенциал за МНОГО деца. И да Сатурн в Скорпион - скорпион отговаря и за потомството, като пренасяне на традиции, и упр 1 съвпад упр 5.
и пак Анджелина Джоули и тя е с асц Рак на 28-29 градус и колко деца има вече, загубих им броя.

« Отговор #1479 -: Юни 20, 2011, 02:59:57 am »
МАРАЯ пак ти казвам-аз съм първа имам брат който е пети...не се подигравай -недей...боли...