Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234288 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1500 -: Юни 20, 2011, 04:35:47 am »
Има ли планета в дом, ще има и събитие, изобщо много грешно се интерпретира сатурн.

Аз имам Сатурн в 1 дом, най-близкият ми приятел астролог има сатурн в 1 дом и нямаме никакви проблеми с експересията на личността си, но сме концентрирани, конструктивни и задълбочени по Сатурнски. Но енергията се усеща. И да егоцентрични сме, 1 дом все пак.......но какво човек със Сатурн в 1 дом, не би трябвало да има характер и личност ли, напротив всичко е много дълбоко преживяно.

И имам приятел със Сатурн в 7 дом - много връзки, много дълбоки и няма брак, но ПО СОБСТВЕНО желание, точно, защото осъзнава цялата му отговорност. Харесван е от жените.  

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1501 -: Юни 20, 2011, 04:39:32 am »
Марая има и Плутон на МЦ и Слънце в 1 дом и Венера в козирог, и то стана страшно.......
 ;D ;D
Марайче къде ти е Луната и Сатурн ?

Луната е екзалтирана , Сатъра е в рдост...АСПЕКТА МЕЖДУ ТЯХ СЕКСтил...с две думи пасват си навсякъде...Приемат се..,харесват се...обичат се...искат се...потъват един в друг защото СЕКСтила е един спешъл аспект... ;D ;)

Или с две думи има стил...А ТОЗИ СТИЛ Е ...с мирис на СЕКСтил... ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1502 -: Юни 20, 2011, 04:45:21 am »
Айде нещо интересно - пак от Валдемар Беззисар

Сатурн в 7 дом - ако Сатурн е в своя домицил или егзалтация роденият ще има силни врагове и богата жена.... ако Сатурн изгрява преди Слънцето, то роденият ще има голямо богатство.

Сатурн в 5 дом - смърт или разпръсване на децата
- при дневно раждане роденият става силен, при нощно роденият е мързелив и непостоянен в своята младост.
- осакатяване/смърт на сина
- роденият няма възможност да се облича хубаво

и всичко това е пак откъслечно, не комплексно тълкуване.......

« Отговор #1503 -: Юни 20, 2011, 04:47:37 am »

[/quote]

Луната е екзалтирана , Сатъра е в рдост...АСПЕКТА МЕЖДУ ТЯХ СЕКСтил...с две думи пасват си навсякъде...Приемат се..,харесват се...обичат се...искат се...потъват един в друг защото СЕКСтила е един спешъл аспект... ;D ;)

[/quote]

аха еми от Луната ти е тая емоция (и Сатурн, ако е в секстил значи е воден също, в Риби ли е? )

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1504 -: Юни 20, 2011, 04:48:58 am »
мой роднина има ретро сатурн в 7 барабар с възел- доста връзки, непостоянни и бая повърхностни  малко ме съмнява да знае какво е дълбоко :unsure:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1505 -: Юни 20, 2011, 04:50:27 am »
Mayanna, съвсем ми стана интересна :P, не стига че с моята опозиция, а и Сатурн в 1ви, моят е в 7ми
все още не намирам много общо :blink:, качвала ли си картата тук

*

Марая

• 28287
« Отговор #1506 -: Юни 20, 2011, 04:51:16 am »

[/quote]

аха еми от Луната ти е тая емоция (и Сатурн, ако е в секстил значи е воден също, в Риби ли е? )
[/quote]

Марая.... ;D ;D ;D
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 05:03:03 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #1507 -: Юни 20, 2011, 04:53:37 am »
мой роднина има ретро сатурн в 7 барабар с възел- доста връзки, непостоянни и бая повърхностни  малко ме съмнява да знае какво е дълбоко :unsure:

ретро Сатурн в 7ми, анаретен в близнаци, съвпад ЮЛВ - все са ми дълбоки връзките, и дълги ;D (трудно ги допускам, там е проблемът)
като не броим, онези по Венерата във Водолей, дето и аз не ги броя :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1508 -: Юни 20, 2011, 04:58:53 am »
брей, да не си ми ти роднината ;D  да те нагласих едно хубаво
ама он е мъж  :angry: то тая зодия "мъж"  е друга работа
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1509 -: Юни 20, 2011, 04:59:02 am »
Марайче взех ти данните, тази вечер спирам с писането, изтрий си данните, че тук е пълно с народ.
Не съм си качвала картата, обсъждала съм я на бележки, с "колежки" от форума, за което искренно им
благодаря, но няма да я кача, това е публичен форум......

@ Марая

айде ще се пробвам утре да ти разгледам картата по древногръцки метод (сега на това се уча  ;D) ако няма проблем

*

abroad

• 2187
« Отговор #1510 -: Юни 20, 2011, 05:04:24 am »
брей, да не си ми ти роднината ;D  да те нагласих едно хубаво
ама он е мъж  :angry: то тая зодия "мъж"  е друга работа

;D
добре, де с брат ми ;D ;D
само при него липсва съвпада с възела, но нищо

*

Марая

• 28287
« Отговор #1511 -: Юни 20, 2011, 05:05:25 am »
Марайче взех ти данните, тази вечер спирам с писането, изтрий си данните, че тук е пълно с народ.
Не съм си качвала картата, обсъждала съм я на бележки, с "колежки" от форума, за което искренно им
благодаря, но няма да я кача, това е публичен форум......

@ Марая

айде ще се пробвам утре да ти разгледам картата по древногръцки метод (сега на това се уча  ;D) ако няма проблем

Надявам се , колежките не са от онези..дето са ти писали...колко е зла лоша и груба,колко е гадан.... :haha: Марая...Разглеждай...данните ми ги има в миНЕТА...Гола...,така както ме е родила майка ми..,чрез волята на вселената.... :blink:

Re: Практика с популярни личности
« Отговор #1512 -: Януари 16, 2012, 12:33:58 pm »
Кеворк Вартанян - известен руски шпионин. Казват, че от 16-годишен е започнал занаята. Починал е на 10-ти януари тази година. Днес е поклонението.

Поставям картата му (с неизвестен час на раждане). Дали 12-тият дом му е акцентиран? Няма как да знаем, за жалост. Това, което на мен ми прави впечатление, е тесният съвпад Марс/Юпитер (в знак на Юпитер), който често се свърза със сила и смелост, в квадрат с Уран (мунданен управител на организациите) и тригон с Нептун (мунданен управител на тайните неща). Марс в плавен аспект с Нептун би могъл да даде успешно лавиране в действията, възможност за измъкване от напрегнати ситуации. Очаквах по-акцентиран Меркурий, не знам защо. Вярно, че е екзалтиран по знак, а квадратът със Сатурн би могъл да му даде прецизност, точност и предпазливост. Като цяло, има достатъчно смелост в този човек (комбинацията Марс/Юпитер/Уран в напрегнати аспекти).

« Отговор #1513 -: Януари 22, 2012, 02:26:50 pm »
Стана ми страшно тъжно като прочетох тази статия:

Ренета Инджова чисти вход за 60лв. :(

На 17 октомври 1994 тя става министър-председател в служебно правителство, назначено от президента Желю Желев, което управлява с 3 месечен мандат до 26 януари 1995.

За мен тя е най-успешният премиер в най-новата история на Република България. Поставям картата ѝ с неизвестен час на раждане (ако някой знае часа, може да го сподели). Датата на транзитите/прогресиите е за периода, когато е изгубила последната си засега работа. Неприяните събития в живота ѝ се случват малко преди точния сатурнов възврат.

Най-характерното ѝ качество - изключително честна, не умее да краде и не влиза в престъпни схеми. Почти всичките ѝ планети са в кардинални и фиксирани знаци - не променя лесно възгледите си и е решетилна в тяхното отстояване. Сатурнът й е в съвпад с моя, ето защо толкова много я уважавам. Силно се надявам при съвпада на транзитен Юпитер с Луната и Венерата ѝ и секстил към рачешкия ѝ стелиум да подобри финансовото си положение. По-късно през годината ѝ предстои Сатурн да се доближи отново до наталния, а след това и юпитеров възврат. В момента е активен аспектът, за който коментирахме в друга тема - транзитен ЮЛВ в съвпад с натален Юпитер.

*

AH

• 2201
« Отговор #1514 -: Януари 22, 2012, 03:20:01 pm »
Стана ми страшно тъжно като прочетох тази статия:

Древните са забелязали, че Слънцето и Марс, в Небесната  дълбина/знака Рак/ дадат ли военачалник, през втората половина от живота дават и изпитания.

Съвпадът на Марс и Уран- живот в СЕГА - философия на живот.

Тя е над тия неща - човек не може да бъде нищо по-малко от това, което е.

« Отговор #1515 -: Януари 22, 2012, 03:22:48 pm »
Благодаря ти за компетентния коментар, АН.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1516 -: Януари 22, 2012, 03:33:28 pm »
Слабата мутабелност води до подобни изпитания-личен опит.

*

AH

• 2201
« Отговор #1517 -: Януари 22, 2012, 05:50:40 pm »
решението да се получава заплащане за тоя труд - типично за Сатурн в екзалтация в радикса /мунданния залез/

сега е подходящо време да наблюдаваме как се проявява Сатурн във Везни по отношение на аналогиите си

« Отговор #1518 -: Януари 22, 2012, 06:05:44 pm »
Ето още едно проявление на транзитен Сатурн. Картата е на Волен Сидеров. Транзитен Сатурн е върху наталната му опозиция Слънце/Нептун, която попада на стационарната му спирка. Не изглежда властта (Сатурн) да улеснява живота му. Напротив, преживява разочарования поради нелоялност към него от страна на съпартийци, продали се на управляващите.

При Шакира транзитен Сатурн е в 7-мия й дом, върху СЛВ, транзитен Уран е върху натален У7 Венера. Говори се за предстояща сватба (из жълтите издания).

*

Stella

• 7765
« Отговор #1519 -: Януари 22, 2012, 06:15:33 pm »
Слабата мутабелност води до подобни изпитания-личен опит.

Класиците биха казали, че има силна мутабелност,
защото те наричат мутабелни кардиналните знаци.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥