Здравей Гост

хорар за изгубени вещи

• 222 Отговора
  • 34483 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:хорар за изгубени вещи
« Отговор #140 -: Юни 02, 2010, 09:40:23 pm »
Значи не биха могли и по погрешка да го изхвърлят, щом са знаели как е опаковано и къде се намира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #141 -: Юни 03, 2010, 01:33:33 pm »
Малииии, колко сте изписали... :o
Из оня ден, когато питах Марчето, дали е намерила златото, беше именно да се разбере дали има ефект от хорара....
Виждам, че не го е намерила....
Благодаря на всички, които са защитили моята неграмотност   :08:, но какво да се прави ....човещинка.
А на Марчето пожелавам успех в търсенето.  :kissd:
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 01:44:10 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #142 -: Юни 03, 2010, 04:03:39 pm »
Мария,казва се Мария

*

elfidka

• 3129
« Отговор #143 -: Юни 11, 2010, 12:22:10 pm »
Ох, народе, от вчера търся дистанционното на Булсата. Няма го и това е......
Направих една карта и ще я прикача след малко.
А някой знае ли дали тия от Булсаткома ще ни дадат друго или к,во сега......
Ето я и картата.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #144 -: Юни 11, 2010, 12:29:35 pm »
Парс фортуната в 12 - ясно скрито е
от кой - У5 в 1 до - от малката
то това ми беше ясно и преди да пусна картата, ама.....не ми решава проблема
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #145 -: Юни 11, 2010, 02:01:19 pm »
Къде ми е дистанционното...... :( :( :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #146 -: Юни 11, 2010, 02:52:11 pm »

Преди да си кажа мислата, искам да знам идвал ли е нечий приятел у дома. Първо гледам управителя на 2 дом - търсената собственост, но после е добре да се види и Меркурий. А Венера е в 11 дом - приятел може да го е оставил някъде. По 11 дом са и децата на партньора от предишен брак, ако има такъв.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #147 -: Юни 11, 2010, 02:57:49 pm »

Преди да си кажа мислата, искам да знам идвал ли е нечий приятел у дома. Първо гледам управителя на 2 дом - търсената собственост, но после е добре да се види и Меркурий. А Венера е в 11 дом - приятел може да го е оставил някъде. По 11 дом са и децата на партньора от предишен брак, ако има такъв.

В деня на затриването му, не е влизало външно лице или приятел в къщи. Децата от предишен брак също не са идвали, единствено свекър ми беше тук за около няколко часа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #148 -: Юни 11, 2010, 03:16:52 pm »
Провери в някой шкаф в дневната или хола /както го наричаш/. Венера е в 11 дом в Рак - потърси в нещо зеленикаво. Ако на такова място не го намериш, потърси по етажерки, шкафове /библиотека/ на високо в/около нещо бяло - бюро, книги....всяко място за учене,четене, писане. Може да е затрупано с книги или вестници. Виж да не е паднало до бяла стена или ламперия /ако имате/.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #149 -: Юни 11, 2010, 03:20:05 pm »
Провери в някой шкаф в дневната или хола /както го наричаш/. Венера е в 11 дом в Рак - потърси в нещо зеленикаво. Ако на такова място не го намериш, потърси по етажерки, шкафове /библиотека/ на високо в/около нещо бяло - бюро, книги....всяко място за учене,четене, писане. Може да е затрупано с книги или вестници. Виж да не е паднало до бяла стена или ламперия /ако имате/.

Благодаря ти много ще търся и ще докладвам после.  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #150 -: Юни 11, 2010, 03:22:05 pm »
Мисля, че ще се намери, защото Венера ще направи секстил със Сатурн /детето вероятно ще го намери/ до 2 часа / ако не се лъжа /, в най-лошия случай до 2 дни. Тъй като Меркурий има отминала квадратура с Нептун /управител на 7 дом, вероятно мъжа ти го е потурчил някъде. Предстои тригон на Луната и Меркурий с Нептун. Дори и да греша за времето, сигурна съм, че ще го намерят.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #151 -: Юни 11, 2010, 03:23:57 pm »
Луната и Меркурий - управителя на асц. ако са в един квадрант, това значи, че вещта е в дома ти. В случая са не само в един знак, но и в един дом и вероятно дори дистанционното е в твоята стая, в твоя кът!? Не знам - дневната ли да се сигнифицира от Близнаци, или пък мястото, където се обучават децата, писалище, бюро, около самия телевизор, телефон. Последният разходящ аспект на управителя на асц. е с Луна - може и ти самата да си го затрила, какво прави четири часа преди да зададеш въпроса, да не си го напъхала по невнимание негде около компютъра си.
Или пък по девети дом да го търсим - това да е библиотека, гостна  :-\
В юг-югозападната част на апартамента, на видно място - близо до МС?

Ше трябва да се намери
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #152 -: Юни 11, 2010, 03:25:01 pm »
Докато се напиша, Скарлет го намери  :-[.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #153 -: Юни 11, 2010, 03:31:02 pm »
Благодаря много момичета,
Аз след малко ще ходя да взимам малката от яслата и ще я питам къде е. Може пък да се сети, ако е тя  играла с него . Знам ли , но все пак е на 2 г и 7 месеца, не мога да очаквам много от нея..
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #154 -: Юни 11, 2010, 03:43:02 pm »
Докато се напиша, Скарлет го намери  :-[.

Ааааа, нека излезе първо.  ;)  :88:  Ша въра да готвя, пък тя да търси. За телефона не се сетих, така че не съжалявай.  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #155 -: Юни 11, 2010, 06:54:04 pm »

Момичета, намерих го !!!!!
Ураааааа!!!
Беше вмушнат в дивана между седалката и облегалката. Е с помоща на Маги де, подкокоросах я да гледаме Том и Джери и почнахме уж да търсим заедно. Тя първо отиде при играчките, изсипа ги по стедата на хола и почна да ри рови. После изкормуши едно чекмедже, пак без резултат. А на въпроса къде е дистанционното отговаряше , че то се е скрило. Дядо  беше при нас през цялото време и когато си тръгна, тя ме попита къде отива дедо и аз ѝ казах, че дедо отива да плачка, защото не може да гледа Том и Джери. Тогава тя го измъкна от дивана в хола...Голям цирк....
 ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #156 -: Юни 11, 2010, 08:03:47 pm »
Какъв цвят ви е дивана ,Елфридка ?   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #157 -: Юни 11, 2010, 08:09:05 pm »
Бежов, опрян е до стената, коята е бледо резида/ много светло зелена .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #158 -: Юни 11, 2010, 08:30:34 pm »
Значи цвета идва от знака където е  У2  :rolleyes: , аз си мислех заради Луната ,че може да е на шарка.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #159 -: Юни 11, 2010, 08:34:49 pm »

Момичета, намерих го !!!!!
Ураааааа!!!
Беше вмушнат в дивана между седалката и облегалката. Е с помоща на Маги де,
 ;D ;D ;D ;D

Маги е детето, нали? Значи все пак детето ти го е дало - управителят на 5 дом е в 1 дом. Ма, що пък в дивана? Към кой знак и планета са мебелите, че не мога да го измисля?  :P По принцип Меркурий се свързва с офис обзавеждането, но вероятно съвпада му с Луната дава това. Немааа ся сетя за този тайник никога.  ;D