Изгубила съм си ключовете за вкъщи.
Вече 4 дни ги търся, проверих на всички възможни места и още ги няма. Пускам хорар "Къде са ми ключовете? Ще ги намеря ли?"
Такова нещо за първи път ми се случва и нямам никаква идея къде да ги търся.
Благодаря предварително за всички отговори.
На К2 е Скорпион, У2 Плутон е ретрограден в 4 дом, във взаимна рецепция с ретро Сатурн У4 във 2 дом и в разходяща опозиция с твоя с-р Венера - търсила си ги из дома, но безуспешно. Плутон е ретрограден, от което би следвало, че ключовете ще се намерят. Ако разгледам другия съуправител на Скорпион, Марс, той е в Близнаци в твоя 9 дом - защо не потърсиш примерно в някое учебно заведение, в което си била наскоро, да кажем, в университет. Марс е с други планети в дома, във въздушен знак - вероятно са сред други вещи, някъде по-нависоко. Освен това Марс е и У7 - може някой друг да ги намери - Луната ще направи секстил с Марс. Притеснява ме обаче, че Венера ще направи квадрат с Уран (У4 от 2 дом), а Марс - секстил с Марс. Дали пък да не успееш да си ги върнеш?

Марс е в падащ дом, което предполага бавно намиране, макар и в подвижен знак. Дано да ги намериш скоро или ако някой ги е намерил, дано да ти ги върне!