Здравей Гост

хорар за изгубени вещи

• 222 Отговора
  • 34526 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re: хорар за изгубени вещи
« Отговор #200 -: Октомври 08, 2013, 07:42:44 pm »
здравейте:)

не мога да открия здравната си книжка /не тази осигурителната, а тази трудовата/. Не знам дали съм я изгубила, дали някой ми я открадна, никъде я няма...  :(
Бихте ли ми помогнали, с тълкуване на хорара /никъде ме няма по тия хорари/ , да знам изгубена ли е, открадната ли е, къде да я търся..

майка ми я намери при нейните документи:)
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #201 -: Октомври 10, 2013, 07:16:46 pm »
Аз пак в тая тема.  :-[ Брат ми си е загубил пропуска на работата, днес му беше втори работен ден, много е притеснен. Пуснах картата вместо него, гледайте го него по 3 дом. Според мен нещата ще се развият добре. Луната и Фортуна са в 1 дом в знака на АЦ, У1 е в 7 дом в екзалтация в Рак. Взаимна рецепция Луна Юпитер, по знак и по дом. Би трябвало да се намери бързо. Сатурн (отразява пропуска за работа) е в 11 дом - някой приятел негов да я е намерил и да я е прибрал? Последният аспект на Луната е тригон с Марс - управител на знака, където се намира Сатурн - това значи, че ще я намери, нали? Само дето не знам къде да му кажа да я търси. Сбърках ли някъде?

Въпросът, който зададох спонтанно, беше троен: ще има ли ядове? ще се намери ли? къде е?
« Последна редакция: Октомври 10, 2013, 07:22:26 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #202 -: Октомври 14, 2013, 12:43:06 pm »
Аз пак в тая тема.  :-[ Брат ми си е загубил пропуска на работата, днес му беше втори работен ден, много е притеснен. Пуснах картата вместо него, гледайте го него по 3 дом. Според мен нещата ще се развият добре. Луната и Фортуна са в 1 дом в знака на АЦ, У1 е в 7 дом в екзалтация в Рак. Взаимна рецепция Луна Юпитер, по знак и по дом. Би трябвало да се намери бързо. Сатурн (отразява пропуска за работа) е в 11 дом - някой приятел негов да я е намерил и да я е прибрал? Последният аспект на Луната е тригон с Марс - управител на знака, където се намира Сатурн - това значи, че ще я намери, нали? Само дето не знам къде да му кажа да я търси. Сбърках ли някъде?

Въпросът, който зададох спонтанно, беше троен: ще има ли ядове? ще се намери ли? къде е?
Сатурн описва търсената вещ, която има отношение с работата.
В негов 11д- това освен приятели са вещите на майка та, а също твоя 1д- може да е в теб
сред документи, сметки, договор- ще се намери- Луната предстои да сключи тригон с Марс У5 за брат ти, което е 4-ти от негов 2д- търсения пропуск
Благодаря ти, Акрукс! В мен не е, аз не съм го виждала, но появи ли се пропускът, ще ти пиша къде е бил. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #203 -: Октомври 14, 2013, 05:23:44 pm »

Благодаря ти, Акрукс! В мен не е, аз не съм го виждала, но появи ли се пропускът, ще ти пиша къде е бил. :)
твоят 1д е 4-ти на майка ти- това е нейният дом, кухнята, кухненските мебели в дома ѝ, а също 11д на брат ти- негов приятел/ка
Добре, ще му кажа и там да търси.  :blink:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #204 -: Ноември 21, 2013, 01:25:22 pm »
Здравейте,
Изгубих си телефона........Ходихме сутринта на консултация с бебо и след това, като се прибрах, видях че телефона ми го няма.Дайте моля ви идеи дали е в къщи или е загубен окончателно!

Благодаря ви предварително!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #205 -: Ноември 21, 2013, 01:29:46 pm »
Здравейте,
Изгубих си телефона........Ходихме сутринта на консултация с бебо и след това, като се прибрах, видях че телефона ми го няма.Дайте моля ви идеи дали е в къщи или е загубен окончателно!

Благодаря ви предварително!
Картата не се вижда. Можеш ли да дадеш линк към нея?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #207 -: Ноември 21, 2013, 01:52:54 pm »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #208 -: Ноември 21, 2013, 02:02:58 pm »
Леле да сте живи и здрави!Току що го намерих!В къщи , в гардероба.

Зикову благодаря ти! ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #209 -: Ноември 21, 2013, 02:13:28 pm »
Малко позакъснях да вляза и да видя.  :-[
Радвам се, че се е намерил телефона!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #210 -: Ноември 21, 2013, 02:38:25 pm »

Веско- ни са пристенявай! Аз съм твойта бодра смяна :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #211 -: Ноември 21, 2013, 02:40:16 pm »

:58:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #212 -: Ноември 21, 2013, 02:59:25 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Декември 03, 2013, 08:49:56 am »
3.12.2013
8.51, Варна

Има ли шанс да открия кожените си ръкавици вкъщи и къде? (или съм ги изгубила навън?)

Да продължавам ли да ги търся или да купувам нови, преобърнах всичко наопаки вече, никъде не ги откривам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #214 -: Декември 03, 2013, 10:19:56 am »
3.12.2013
8.51, Варна

Има ли шанс да открия кожените си ръкавици вкъщи и къде? (или съм ги изгубила навън?)

Да продължавам ли да ги търся или да купувам нови, преобърнах всичко наопаки вече, никъде не ги откривам.

лили - мисля,че ще ги намериш- не са обаче на обичайното си място- ходила ли си на гости на приятел? Подозирам, че са в къщата на друг човек- приятел, забравила си ги

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Декември 03, 2013, 10:51:54 am »
лили - мисля,че ще ги намериш- не са обаче на обичайното си място- ходила ли си на гости на приятел? Подозирам, че са в къщата на друг човек- приятел, забравила си ги

И на мен ми мина през ума такава мисъл - не е изключено да съм ги оставила в предишното си жилище, където от време на време ходя на гости. На друго място - евентуално в пробната на някой магазин, тогава наистина ще са изгубени. Но ако са останали в онова жилище, домакинята отдавна щеше да ми се обади да мина да ги взема.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #216 -: Декември 03, 2013, 10:59:36 am »

И на мен ми мина през ума такава мисъл - не е изключено да съм ги оставила в предишното си жилище, където от време на време ходя на гости. На друго място - евентуално в пробната на някой магазин, тогава наистина ще са изгубени. Но ако са останали в онова жилище, домакинята отдавна щеше да ми се обади да мина да ги взема.

мисля, че ще ги намериш, изчакай малко- някъде на ниско са- изгубената вещ е по средата на знака в скорпион в следващ дом. Мисля,че в момента не са на видно място- скорпиона добре ги е скрил. Това, че ти си ретро и в 7ми дом говори, че си била разсеяна и си ги забравила някъде другаде, но сх аспект между твоя у и у2 и аспектите на луната към ПФ и също ПФ на Ац говорят, че не са безвъзвратно изчезнали ръкавиците, ще ги намериш мисля си.
Слънцето все още държи луната заслепена и не ти идва на ум къде са.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Декември 03, 2013, 11:06:56 am »
Благодаря ти много.  :blink:

Ще изчакам, няма да бързам да си купувам нови. Или ще взема някои по-евтини, докато не намеря тези.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #218 -: Декември 03, 2013, 11:12:18 am »
Хора, загубих едни тан кодове и сега не мога да преведа едни пари. Търсих ги където ми хрумна, но ги няма. моля за помощ!

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #219 -: Декември 03, 2013, 11:57:53 am »
намерих я - беше се подпъхнала в папката с фактурите.