Здравей Гост

Показатели за егоизъм в натала

• 191 Отговора
  • 27637 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Показатели за егоизъм в натала
« Отговор #60 -: Юни 01, 2010, 08:24:13 pm »
Обаче вижте, колко интересно.
Нали имаше теза за броя брачни партньори и сходящите аспекти на Слънцето в женска карта и респ. на Луната в мъжка?
При нея "правилото" не работи.
Дотук има двама законни съпрузи, пък да не говорим за това колко връзки е имала. Имаше и няколко години съжителство с мъж, роден в края на знака Дева, още на 15-годишна възраст, което също може да се приеме за брак /без подпис/, т.е. дотук стават трима. Сегашният е роден в последния ден на знака Риби, на 19 март.
Със сигурност има мутабелен знак на ДС, а опозицията на Меркурий с Уран загатва и за многобрачие, а също и връзки/бракове, които внезапно се прекъсват.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Юни 01, 2010, 08:24:45 pm »
раненото Слънце в първи дом в квадрат с Уран, който го управлява. И Сатурн е в опозиция на Слънце и т.н.

Дойдохме си на думата за Слънце в първи дом с аспекти от малефици.
Много трудна позиция, но не толкова за родения, колкото за обкръжението му.
Ако Слънцето е слабо есенциално при това, често има и проблем с реализацията в живота, със себеутвърждаването и респ. се избиват его комплекси.

Мале, мале, ако прочете Марая това .....  ;D Тя е със Слънце в 1 дом, в квадрат с Уран и Плутон откъм 10 дом и в квадрат със Сатурн на ИЦ.  :-[

И аз си го помисли отпосле, но нямам намерение да трия....Ти нали каза никой да не приема нищо лично. Пък сега..

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Юни 01, 2010, 08:27:13 pm »
Обаче вижте, колко интересно.
Нали имаше теза за броя брачни партньори и сходящите аспекти на Слънцето в женска карта и респ. на Луната в мъжка?
При нея "правилото" не работи.

Аз също се съмнявам в това "правило". И за мен не работи. По-скоро аспектите на Слънцето и Марс с други планети привнасят определени характеристики към търсения партньор, а не се отнасят до БРОЯ на партньорите.

« Отговор #63 -: Юни 01, 2010, 08:28:32 pm »
Аз мисля, че съм голяма доза егоистче  :-[ -  :sun: :soe: :ura:, но това не е за сметка на другите. Със сигурност респектирам чувствата им, но крайността ми се изразява в прекомерното спазване на дистанция. Много хора не могат да разберат, че не ми е необходимо да имам компания, да "движа" в разни среди, че си почивам най-добре сама, че нямам необходимост постоянно да чувам гласове наоколо, че си създавам интересни занимая, с които мога с часове да се усамотявам. В това се изразява егоизма ми. :rolleyes: Най ми е смешно като ме попитат - е какво толкова правиш сама?  ;D ;D ;D

Знам поне два паталогични случая на егоисти Марс съвпад със Сатурн в 1ви дом- е тия третират хората като роби. Родени са през няколко дни един от друг.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Юни 01, 2010, 08:31:24 pm »
Също така в тази карта има заложена тенденция към хедонизъм. От тийнейджърка водеше много разгулен живот, мъкнеше с разни метали и пънкари, имаше проблеми с алкохола. За жена адски много пиеше. Имаше ексцентрично поведение, веднага се забелязваше. Невероятно контактна, с артистични наклонности, привличаше хората като магнит. Не зачиташе никакви норми, ничие мнение. Само последният й съпруг успя да я "стегне" малко. Ако беше останала в България, щеше тотално да се пропие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Юни 01, 2010, 08:35:00 pm »
Аз мисля, че съм голяма доза егоистче  :-[ -  :sun: :soe: :ura:, но това не е за сметка на другите. Със сигурност респектирам чувствата им, но крайността ми се изразява в прекомерното спазване на дистанция. Много хора не могат да разберат, че не ми е необходимо да имам компания, да "движа" в разни среди, че си почивам най-добре сама, че нямам необходимост постоянно да чувам гласове наоколо, че си създавам интересни занимая, с които мога с часове да се усамотявам. В това се изразява егоизма ми. :rolleyes: Най ми е смешно като ме попитат - е какво толкова правиш сама?  ;D ;D ;D

Знам поне два паталогични случая на егоисти Марс съвпад със Сатурн в 1ви дом- е тия третират хората като роби. Родени са през няколко дни един от друг.
Toва е Уранов егоизъм-самодостатъчност и аз го притежавам в здравословна доза. Имам си хобитата, интересите и смятам, че скучаят хора без такива. Това не е точно егоизъм, просто другите немогат да понесат факта, че можеш да минеш без тях и да си ОК. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Юни 01, 2010, 08:36:21 pm »
Със сигурност респектирам чувствата им, но крайността ми се изразява в прекомерното спазване на дистанция. Много хора не могат да разберат, че не ми е необходимо да имам компания, да "движа" в разни среди, че си почивам най-добре сама, че нямам необходимост постоянно да чувам гласове наоколо, че си създавам интересни занимая, с които мога с часове да се усамотявам.

Аурорче, за това според мен е "виновен" съвпадът на Луната, Сатурн и Кету в Рак, макар и разходящ.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #67 -: Юни 01, 2010, 08:37:36 pm »
ааааа, Ок, мерси  ;)  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Юни 01, 2010, 08:39:36 pm »
Там, където е ЮЛВ в картата, има тенденция да се оттегляме, да си "почиваме".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #69 -: Юни 01, 2010, 08:43:10 pm »

Toва е Уранов егоизъм-самодостатъчност и аз го притежавам в здравословна доза. Имам си хобитата, интересите и смятам, че скучаят хора без такива. Това не е точно егоизъм, просто другите немогат да понесат факта, че можеш да минеш без тях и да си ОК. ;D

Особено мъжете.

*

Helo

« Отговор #70 -: Юни 01, 2010, 08:58:15 pm »
Там, където е ЮЛВ в картата, има тенденция да се оттегляме, да си "почиваме".  :blink:

Моят ЮЛВ като е във 2-ри дом къде си почивам, можеш ли да познаеш?

;D

*

abroad

« Отговор #71 -: Юни 01, 2010, 09:06:37 pm »
Много хора не могат да разберат, че не ми е необходимо да имам компания, да "движа" в разни среди, че си почивам най-добре сама, че нямам необходимост постоянно да чувам гласове наоколо, че си създавам интересни занимая, с които мога с часове да се усамотявам. В това се изразява егоизма ми. :rolleyes:

Изживявам абсолютно същото, само дето не давам обяснения на хора, дето няма как да го разберат ;D
И смятам, че Уран е ключов в тази самодостатъчност и презареждане на батерии, дори имам проблем с околните, на които не искам да обяснявам това, щото няма да разберат...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Юни 01, 2010, 09:10:02 pm »

В Скорпион ли е? В тоалетната да не е? Да си мислиш колко ценни субстанции си отиват в канала.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #73 -: Юни 01, 2010, 09:42:31 pm »

В Скорпион ли е? В тоалетната да не е? Да си мислиш колко ценни субстанции си отиват в канала.  :-[

В Стрелец е!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Юни 01, 2010, 09:46:15 pm »
Някъде беше споменала, че Слънцето ти е в съвпад със СЛВ. Значи не е много точен съвпадът...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #75 -: Юни 01, 2010, 10:05:40 pm »
Някъде беше споменала, че Слънцето ти е в съвпад със СЛВ. Значи не е много точен съвпадът...

Не съм! Писах, че Хирон ми е в съвпад със Слънцето и със СЛВ. Обаче Слънцето не ми е в съвпад със СЛВ.

Според теб каква е връзката между ЮЛВ в Стрелец и ученето на чужди езици?

*

Nebesna

« Отговор #76 -: Юни 01, 2010, 10:10:31 pm »

Не съм! Писах, че Хирон ми е в съвпад със Слънцето и със СЛВ. Обаче Слънцето не ми е в съвпад със СЛВ.

Хело, не обръщай, ако обичаш темата към себе си. Много моля, ако няма какво да кажеш по темата, отправяй си въпросите към Лили на лични или в Говорилнята.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Юни 01, 2010, 10:10:38 pm »
Не всички, които имат възли по оста Стрелец-Близнаци, лесно учат чужди езици.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #78 -: Юни 01, 2010, 10:44:02 pm »
Не всички, които имат възли по оста Стрелец-Близнаци, лесно учат чужди езици.

мдаа, аз съм ярък пример за това :lol:

« Отговор #79 -: Юни 01, 2010, 11:37:33 pm »

Хело, не обръщай, ако обичаш темата към себе си. Много моля, ако няма какво да кажеш по темата, отправяй си въпросите към Лили на лични или в Говорилнята.
Ау, Небесна, това Уран ли беше?