Здравей Гост

Показатели за егоизъм в натала

• 191 Отговора
  • 27676 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Показатели за егоизъм в натала
« Отговор #100 -: Юни 02, 2010, 08:56:34 am »
То темите са отдавна гювеч.  ;D Просто не виждам място за спорове от сорта кой какво бил дал, какво правил или не, най-не са ми приятни мерения от тоя сорт. Всеки има някакъв принос в този форум, всеки се учи от другия не само на астрология между другото.

Малко повече добронамереност няма да е излишна. Тук пак гледам почнали подхвърлянията кой егоист, кой не, спрямо хора от форума. Нали си говорим за астрология или всяка тема се ползва за обиди на лична основа.

А мен вчера ме нямаше и така нямах търпение да намеря време днес да вляза да ви чета.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #101 -: Юни 02, 2010, 08:57:24 am »
Аз бях една от малкото, които даваха смисъл на този форум с това че пусках картите на много интересни личности...

...и в които, съвсем случайно, има по някой и друг аспект от твоя хороскоп. От първите ти постове: "Преведете ми нещо за Змиеносеца, понеже май съм от тази зодия" до днес, няма голяма разлика. Само методите ти са по-завоалирани.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #102 -: Юни 02, 2010, 09:04:22 am »
   Белика, по твоята карта, вярвам, че човекът е такъв. Прави ми впечатление, че има планети, които страдат - със слаби достойнства. Луна-падение, Венера-падение, Марс-заточение /позицията на Плутон във Везни също е слабо място за изразяване на мъжката енергия/ - значи мисля, че тук е разковничето в този случай....не ми се разсъждава по-нататъче.
   Мисля си, че всеки трябва да бъде егоист, но разумен с високо съзнание егоист - ако искаш на теб да ти е добре, много добре знаеш, че не става ако на другите им е зле. Но егоцентризма не го приемам....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #103 -: Юни 02, 2010, 09:07:22 am »
Скарлет, относно "Ученето на Астрология в Курсове и Факултети в чужбина" - по принцип съм съгласна с теб, и аз съм ходила известно време в едно такова училище, макар и доста скромно. Но като цяло в бг познавам хора с шарени дипломи от чужбински училища с гръмки имена, които не мога да кажа, че са научили повече, от някои, които също познавам, но не са ходили на този вид заведения, и нямат този вид хартийки, но са търпеливи, любознателни, работливи и систематични в астрологичните си търсения.

Освен това, в страните, в които някога съм живяла аз, тези дипломи не са необходимо условие за практикуване на професия "астролог".

По принцип си права, но да не спамим темата.  ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #104 -: Юни 02, 2010, 03:58:56 pm »
Нямам идея какво е но познавам човек със съвпад на Луна и Сатурн в Стрелец, в 6 дом, и все никой нищо не е направил за нея, все изтъква цял живот,че е дала за децата си , и сега са й длъжни!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юни 02, 2010, 04:00:27 pm »
Позната песен...
Луна в съвпад със Сатурн в Стрелец от двете страни на МС. Аналогичен случай.  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #106 -: Юни 02, 2010, 04:05:25 pm »
Позната песен...
Луна в съвпад със Сатурн в Стрелец от двете страни на МС. Аналогичен случай.  :-X
От друга страна аз имам сесктил Луна Сатурн, но и тригон с Урьн и не мисля,че някой ми е длъжен.Опитвам се да давам от себе си и кой каквото иска да си дава и да взема... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Юни 02, 2010, 04:07:12 pm »
При теб Луната има хармонични аспекти със Сатурн и Уран.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #108 -: Юни 02, 2010, 04:09:05 pm »

Плюс една хубава квадратурка с Плутон. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #109 -: Юни 02, 2010, 04:23:00 pm »

И какво значи :mellow:?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Юни 02, 2010, 04:27:41 pm »
Еми обикновено човек с такива аспекти към Луната по-лесно и безболезнено приема, че никой нищо не му дължи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Юни 02, 2010, 04:31:22 pm »
Еми обикновено човек с такива аспекти към Луната по-лесно и безболезнено приема, че никой нищо не му дължи.  :blink:

аааа, вдянах ;D ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #112 -: Юни 02, 2010, 07:34:41 pm »
Мен винаги са ме обвинявали в егоизъм, в незачитане на чуждо мнение и вироглавство, още от детството ми.
До определена степен съм съгласна, но също така не наранявам хората по никакъв начин, не държа непременно да ме слушат и не ги подтискам. Просто поставям себе си на първо място, единствено децата ми са преди мен и моите нужди. Никога не отказвам помощ, когато ме помолят, но ако не ме помолят няма да се сетя.
Държа на свободата си и не желая другите да ми налагат мнението и възгледите си за живота, противопоставям се на всеки такъв опит.

Слънцето ми е в Лъв, Луната в Телец и прави тригон с Юпитер.
СЛВ в Лъв, ЮЛВ във Водолей.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #113 -: Юни 03, 2010, 07:58:10 am »
абе нужно си е да има определена доза егоизъм у човека като се размисля... по-здравословно е. иначе ако си подайгъзец то ще си все от е*аната страна  :93:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #114 -: Юни 03, 2010, 08:17:20 am »
абе нужно си е да има определена доза егоизъм у човека като се размисля... по-здравословно е. иначе ако си подайгъзец то ще си все от е*аната страна  :93:

Аз нали още в началото, във втория пост уточних, за да се застраховам, че егоизмът не е непременно лоша категория. Била съм и от едната, и от другата страна. Честно да си кажа, когато гледкам себе си, съм си най-добре. Не го ли направя сама, няма кой да го направи вместо мен. Не е хубаво човек да измества собствените си нужди, заради чуждите претенции. Хубаво е да се помага, но да не е за сметка на собственото благополучие и здраве....има такива паразитиии.... Аз и детето си уча на самостоятелност и независимост...и да споделя, разбира се, но първото е изключително важно за оцеляването.

« Отговор #115 -: Юни 03, 2010, 08:22:13 am »
Това е карта на голям егоист .....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #116 -: Юни 03, 2010, 08:27:19 am »
Жена му ,която го е отглеждала е починала след раждането на детето им но единствения проблем на човека е кой ще отглежда самия него.Убил е при катастрофа близък човек ,единствено нещо ,което го притеснява е че трябвало много пари да плаща за дела.Веднага след като е починала жена му е хукнал към банките за да проверяжа дали случайно има нчкакви пари в сметките и(тя е била от заможно семейство)след това уж искал да гледа детето щото го обичал но всъщност се е надявал тъстът и тъща му да го издържат заради детето .Не се е получило и решил че ен може да се грижи за детето (не иска да си нарушава спокойствието и да работи)
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #117 -: Юни 03, 2010, 08:34:00 am »
Жена му ,която го е отглеждала е починала след раждането на детето им но единствения проблем на човека е кой ще отглежда самия него.Убил е при катастрофа близък човек ,единствено нещо ,което го притеснява е че трябвало много пари да плаща за дела.Веднага след като е починала жена му е хукнал към банките за да проверяжа дали случайно има нчкакви пари в сметките и(тя е била от заможно семейство)след това уж искал да гледа детето щото го обичал но всъщност се е надявал тъстът и тъща му да го издържат заради детето .Не се е получило и решил че ен може да се грижи за детето (не иска да си нарушава спокойствието и да работи)
Да допълня че няма злоба в този човек или мания за използвачество всичко си е чист егоизъм дори неосъзнат....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Юни 03, 2010, 08:35:24 am »
Прозерпина, прощавай за отклонението от темата, но с коя версия на Зет си?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #119 -: Юни 03, 2010, 08:39:13 am »
Прозерпина, прощавай за отклонението от темата, но с коя версия на Зет си?
8 най новата но не съм се ровела в настройките .Не е на моя комп предпочитам друга програма
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв