Още една карта на жена, която има голяма разлика във възрастта с партньора си.
За съжалене часът на раждане е неизвестен, затова поставих планетите в Скорпион на хоризонта.
Не знам доколко наистина харесва по-зрели и възрастни мъже, при нея е определящ социалният статус.
Още от 18-19-годишна възраст започва да се движи с по-възрастни мъже заради парите им.
На 19 години се обвързва с 37-годишен мъж, в момента има брак с него. Чрез него си осигурява луксозен живот и висок социален статус, той е богат.
Прави ми впечатление, че има Венера в тригон с Юпитер и Луна в опозиция с Юпитер, Юпитер е екзалтирал.
В повечето карти на жени, добили висок социален статус след брака, виждам Венера в тригон или съвпад с Юпитер.
Що се отнася до възможния Асцендент, най-много според мен й пасват Везни, Водолей или може би Дева. Много е вероятно да е изгряващи Везни, маниерите го показват. Партньорът й е марсов тип, със Слънце в Овен, майка й е със Слънце в Овен, а брат й е с Луна във Везни. Така че възможно е оста Везни-Овен да е на видно място в хорсокопа й.
Както казах, със съпруга си има 18 години разлика, омъжва се за социален статус.