Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35972 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #20 -: Юни 03, 2010, 09:58:42 am »
 Венера и Нептун са с хармонични аспекти :-\. Можем ли да виним лошо аспектираното Слънце в 7 дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Юни 03, 2010, 11:25:59 am »
Още една карта на жена, която има голяма разлика във възрастта с партньора си.
За съжалене часът на раждане е неизвестен, затова поставих планетите в Скорпион на хоризонта.

Не знам доколко наистина харесва по-зрели и възрастни мъже, при нея е определящ социалният статус.
Още от 18-19-годишна възраст започва да се движи с по-възрастни мъже заради парите им.
На 19 години се обвързва с 37-годишен мъж, в момента има брак с него. Чрез него си осигурява луксозен живот и висок социален статус, той е богат.

Прави ми впечатление, че има Венера в тригон с Юпитер и Луна в опозиция с Юпитер, Юпитер е екзалтирал.
В повечето карти на жени, добили висок социален статус след брака, виждам Венера в тригон или съвпад с Юпитер.

Що се отнася до възможния Асцендент, най-много според мен й пасват Везни, Водолей или може би Дева. Много е вероятно да е изгряващи Везни, маниерите го показват. Партньорът й е марсов тип, със Слънце в Овен, майка й е със Слънце в Овен, а брат й е с Луна във Везни. Така че възможно е оста Везни-Овен да е на видно място в хорсокопа й.

Както казах, със съпруга си има 18 години разлика, омъжва се за социален статус.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #22 -: Юни 03, 2010, 11:53:50 am »
   Едно маце тук, дето си пада по портфейлите на мъжете, без оглед на възрастта им. Има извънбрачно дете от връзка с мъж тогава на 42г., а тя на 18г.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #23 -: Юни 03, 2010, 12:24:04 pm »
   Едно маце тук, дето си пада по портфейлите на мъжете, без оглед на възрастта им. Има извънбрачно дете от връзка с мъж тогава на 42г., а тя на 18г.

Нормално! Управителят на 5 дом - Сатурн е в съвпад с Уран /възможност за извънбрачни деца/. Управителят на 7 дом Нептун е в Козирог /по-възрастен първи партньор/. Венера в опозиция с Нептуна дава както склонност към изневери, така и към неразбирателство и евентуална радяла с първия партньор. Венера - управител на 2 дом, прави пригон с Плутон във 2 дом. Плутон е на трон по знак. Но би трябвало и тя самата да изкарва пари, тъй като управителят на асц. Меркурий първо е в 10 дом /кариерата/, в съвпад с Венера /упр. на 2 дом/ и също прави тригон с Плутон, като Меркурий е в съвпад и със Слънцето - мъжете /но и работата - в 10 дом/. Ако има втори партньор, то той може да е от нейното работно обкръжение или да са се запознали чрез работата й. Опозицията на Венера с Нептун е валидна и в този случай. Не знам с кой партньор би имала здрава връзка, тъй като управителите на 7,9,11 и дори на 1 имат все предизвикателни аспекти. Може би едва с 5-а - аспектите на Плутон да добри.  ;) 

« Отговор #24 -: Юни 03, 2010, 02:32:04 pm »
   Дааам, Скарлет, няма постоянни партньорства менка ги като носни кърпички....а пари за сега изкарва чрез партньорите си...дето ги врътка на смени. Ама нека спра до тук, щото нейната истина може да е друга...Просто - мъжът от когото има дете, е мъж на моя приятелка. Казала му още тогава, че е заради парите му /щото фитката се заблудила, че той като е чужденец има много пари/, а той пиян-залян видял младо цепеняче - що да го подминава....та така...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #25 -: Юни 03, 2010, 03:25:22 pm »
Колко много неща научих за опозицията Венера-Нептун! :-[
А какво показва в картата на мъж, че си пада по какички :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Юни 03, 2010, 03:28:20 pm »
Луна или Венера в аспект с Уран и/или Сатурн например.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #27 -: Юни 03, 2010, 03:50:37 pm »
   Венера в Козирог и особено във 2 дом /какички и по сметка/ в твърд аспект и с Плутон също....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #28 -: Март 16, 2011, 06:42:23 pm »
   Венера в Козирог и особено във 2 дом /какички и по сметка/ в твърд аспект и с Плутон също....

Как съм го изпуснала това? ;D
Значи при тази позиция на Венера по дом и знак в женски радикс....трябва да си падам по набори на корана.... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Март 16, 2011, 10:23:03 pm »
Колко много неща научих за опозицията Венера-Нептун! :-[

Сатурн в Рак, Луна в квадрат със Сатурн.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Март 16, 2011, 10:26:39 pm »
Никога не са ме привличали по-възрастните мъже, дори бих казала, че много са ми "анти", не мога да си ги представя в сексуален и отношенчески контекст. Но при мен синдрома на Питър Пан в междуличностните отношения го има заложен в хороскопа.  :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #31 -: Март 16, 2011, 10:34:52 pm »
Луна или Венера в аспект с Уран и/или Сатурн например.  :blink:

Аз имам Венера квадрат Сатурн и действително си падам по какички  :P   :mellow: .

*

holanda

« Отговор #32 -: Март 16, 2011, 10:55:19 pm »
Но при мен синдрома на Питър Пан в междуличностните отношения го има заложен в хороскопа.  :confuse3:

аз пък само филмчето харесвам много  ;D.По-малките от мен все още са много малки.. :rolleyes: (да ви обадя..веднъж гледах Питър Пан с племенничката си,а тя беше влюбена в него и реших да й направя изненада като влезем в сайта на актьора,за да му пишем .Разгледахме,тя се разтапяше от любов по снимките,но изведнъж отваряме едни нови и хоп-Питър Пан пораснал  ;D ...и продължава да расте  ;D Отказа се,момето,да му пише  ;D)

*при мен,връзките са били предимно с такива,които имат малка възрастова разлика с мен,но са се привличали и по-възрастни мъже . Аз харесвах такива само в ранния си любовен период.

Марс/Слънце е за млад партньор .
« Последна редакция: Март 16, 2011, 11:12:19 pm от жълтолилава »

« Отговор #33 -: Март 17, 2011, 12:00:45 am »

Познавам мъже и с Луна и със Слънце в Козирог, които предпочитат по-възрастни жени. Но обикновено има и силен воден елемент - стелиум Рак, Скорпион, асц. там,......... може би, защото водните зодии някак възприемат нещата на емоционално-подсъзнателно ниво и фиксирани неща като земни години и тн. не могат да ги спрат, не ги карат да се чувстват виновни.

Аз имам по-малък брат и винаги съм била харесвана от приятелите му, а в последствие и в университета съм била харесвана от по-малки момчета (дори не мъже) и го отдавам на изгряващия си Сатурн.... но никога не съм имала връзка продължила примерно 10 години с по-малко момче от мен, за да знам ще чувствали същото когато аз съм на 35, и той на 32 (вече мъж и няма нужда от моя Сатурн).

Имах приятел с Луна съвпад със Сатурн - първи брак с жена Козирог, по-възрастна от него, следва развод след 7-8 години семеен живот и отказ за ново обвързване - имаше и съвпад на Мерк с Венера. Той самия бе рак, асц близнаци, Луна овен, Сатурн Риби..... разходящ съвпад, но ето че пак си подейства.

« Отговор #34 -: Март 17, 2011, 12:03:31 am »
Единствената ми приятелка, женена за мъж с около 15-20 год по възрастен от нея (сега не помня точната цифра, над 15 год), успешен брак - има Слънце в съвпад със Сатурн, и баща и е по-възрастен от майка и с около 10 год.

« Отговор #35 -: Март 17, 2011, 02:32:07 am »
Аз харесвам и съм привлечена само от мъже от 40 години нагоре, а аз съм на 25...Изобщо по никакъв повод не ме привличат дори 30 годишни мъже, наточени или млади жребци...Нито интерес,нито желание за общуване...Но ако е над 40 или хайде 38-40 до 45...ПЕРФЕКТНО!!!!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Март 17, 2011, 04:25:54 am »
Аз харесвам и съм привлечена само от мъже от 40 години нагоре, а аз съм на 25...Изобщо по никакъв повод не ме привличат дори 30 годишни мъже, наточени или млади жребци...Нито интерес,нито желание за общуване...Но ако е над 40 или хайде 38-40 до 45...ПЕРФЕКТНО!!!!!

Ми то , ако се ползват по няколко месеца добре... ;D Щото като стане на 46 кО праЙм.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #37 -: Март 17, 2011, 04:47:18 am »
Даааа... ;D и аз имам квадратура на Сатyрн с Венера в съвпад с Нептун... :lol:.Много розови очила изхвърлих, но въпреки всичко си ме влече по мъже доста по-големи от мен- 10, 15 години разлика :o. До сега съм имала 3 подобни връзки.... и май още не ми е дошъл акъла. :41:

« Отговор #38 -: Март 17, 2011, 05:07:03 am »

Ми то , ако се ползват по няколко месеца добре... ;D Щото като стане на 46 кО праЙм.... ;D

Берлускони като гледам и на 70 си действа. За мен мъжа на 50 години е в топ форма!
Сегашния ми е на 39, имаме 14 години разлика. Обожавам го, но да знаете от кака си ;), мъжете
винаги си остават едни големи деца!!! :)

Не знам мамче, аз съм по дългите сериозни връзки, не е за кратко ползване!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 17, 2011, 05:16:36 am »
39-40 става, ама като спре да става... какво правим?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.