Здравей Гост

Партньори с голяма разлика във възрастта

• 232 Отговора
  • 35919 Прегледи
Re: Партньори с голяма разлика във възрастта
« Отговор #160 -: Октомври 31, 2013, 02:42:53 pm »
Еми с тези приказки за родителите ми говори селският произход...Нямам какво друго да кажа
Моят дядо е живял в столицата и учил "столичани" да правят хляб (и баници) по времето на Цар Борис, имай го това предвид, когато ме наричаш селянка!
Цървул си ти, че се имаш за нещо, което е нищо!
Занеси си водомера на проверка, че да разбереш колко гола вода си, позастарял момко!
И за всеки човек със здрав разум не е важно къде живее, а как и с кого.
 Ха, ама ти затова сигурно вдигаш толкова врява да се върне софийското жителство, че да се върже някоя за теб заради жителството, че с друго не смогваш да задържиш жена до себе си  ;D ;D
Ами ти преди ми спомена, че една от дъщерите ти живее в София, само да не се опитваш да ме сватосаш за нея на това ми намирисва...:)
Айде с тази злобичка да си говориш с мъжа и семейството ти...Ма няма да ми говориш така, защото си ми никаква. Малко култура виждам къде си я сложила....Ти на такава простотия си научила и децата и внуци ако имаш и тях...Спокойно, нема страшно ще се оправиш, ама пак ти казвам с тея лафчета у вас..:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #161 -: Октомври 31, 2013, 03:05:06 pm »
Ами ти преди ми спомена, че една от дъщерите ти живее в София, само да не се опитваш да ме сватосаш за нея на това ми намирисва...:)
Айде с тази злобичка да си говориш с мъжа и семейството ти...Ма няма да ми говориш така, защото си ми никаква. за моя огромна радостМалко култура виждам къде си я сложила....Ти на такава простотия си научила и децата и внуци ако имаш и тях...Спокойно, нема страшно ще се оправиш, ама пак ти казвам с тея лафчета у вас..:)))
Да, едната от дъщерите ми учи в София и живее с годеника си, който е от Бургас. Като завършат нямат намерение да остават в "твоята столица". Внуци нямам, а относно приказките ти, на какво съм научила децата си- не ги познаваш, за да говориш така за тях! Създай деца, отгледай ги, възпитай ги за пример и да се гордееш с тях, а не да обиждаш на хората децата!
Значи ти като обиждаш, говориш с добро, а когато на теб ти се каже нещо, което не гали егото ти, то ти е било казано със злоба  :blink: Хайде, не драматизирай толкова, че писва, офф
Ами като гледам ти каква си ми е ясно за децата...След като ти намесваш майка ми, нормално е да реагирам. Не не драматизирам, но едва ли ще ти е гот детето ти някой си да му говори за теб, какти ти пишеш за родителите ми.Мен можеш всякак да ме наричаш, но родителите са свещенни, което на теб изглежда не е ясно, но да те науча на неща, макар едва ли ще възприемеш, защото се вижда как си възпитана от царския баничар и други...Айде със здраве и си пии хапчетата за нерви...:)
На елементарен човек какво да казвам...каквото пиша по нагоре...Е заради такива като теб и други идва лошото мнение за хората от прованса...Казваш, че си от Търново, но си родена в малък град, ами личи си...Ето нагледен пример за провинциалист..:)
Има знания по астрология, но културата си я слага другаде...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #162 -: Октомври 31, 2013, 03:09:14 pm »
Нериле, тази картинка много ти подхожда ;D https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1391567_10152002542878586_1017291286_n.jpg

« Отговор #163 -: Октомври 31, 2013, 03:15:59 pm »
Нериле, тази картинка много ти подхожда ;D https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1391567_10152002542878586_1017291286_n.jpg
Хахахахахахахахаххаах....Идеална е наситина, успя да ме развеселиш от огъня и жупела насочен към мен тук...Мерси харесва ми определено..:)

« Отговор #164 -: Октомври 31, 2013, 03:20:33 pm »

Ами като гледам ти каква си ми е ясно за децата...Казваш, че си от Търново, но си родена в малък град, ами личи си...Ето нагледен пример за провинциалист..:)
Има знания по астрология, но културата си я слага другаде...:)
Не ме познаваш, не знаеш нищо за мен- кога, къде съм родена, живяла и тъй нататък, за да се ловиш за всяка написана тук от мен дума и да я раздуваш до неузнаваемост!
Имала съм знания по астрология- ми нали този форум е за това, а не за твоето жителство и лайната, които сереш, че нали постоянно се самоизтъкваш като "дришльо" .
И проумей най-после, че това твоето софийско жителство по наследство не те прави столичанин, а още по-малко европеец, защото манталитетът ти е на провинциалист, сдобил се със софийско жителство през 50-те години на миналия век, който парадира с това на плажа в Несебър, докато ръфа кочана варена царевица.
Виж моите наблюдения са че с жители на прованса трябва да се държа като с господар- баща ми ме е научил и ми е казвал така. И той като теб ми е казвал, че в университетите селянките са за да хванат някой Софиянец. Виждам и на теб е втълпено...Който както се държи с мен така ще му отговарям и аз...Простичко...
Аркус АЗ на 25 съм си купил сам апартамент и съм се обезпечил материално и го правя сам и не вися на социални помощи в други държави, това не ми е наследство...:))))
« Последна редакция: Октомври 31, 2013, 03:26:02 pm от Нерил »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #165 -: Октомври 31, 2013, 03:26:02 pm »
Значи ли тогава, че и аз като жител от провинцията ще се държиш с мен като господар?  :-\
Тъпо е да се делят хората на селяни, граждани, бели, черни и прочее. Всеки е индивидуален и не може да се правят такива груби обобщения.

« Отговор #166 -: Октомври 31, 2013, 03:27:21 pm »
Значи ли тогава, че и аз като жител от провинцията ще се държиш с мен като господар?  :-\
Тъпо е да се делят хората на селяни, граждани, бели, черни и прочее. Всеки е индивидуален и не може да се правят такива груби обобщения.
Пич теб не те насевам и го знаеш...Просто показвам мястото на хора които не си го знаят и не мислят като говорят и пишат. Сори, че съм те засегнал макар и косвено

*

Veselin

• 2737
« Отговор #167 -: Октомври 31, 2013, 03:29:01 pm »
Не, не си, но ми беше любопитно, след като прочетох, че правиш подобни деления.
Винаги ми е било интересни да поставям другите в най-различни ситуации, за да видя как ще реагират, но както е казал Поаро: "Хората сме твърде предсказуеми същества".  ;D

« Отговор #168 -: Октомври 31, 2013, 03:31:56 pm »
Не, не си, но ми беше любопитно, след като прочетох, че правиш подобни деления.
Винаги ми е било интересни да поставям другите в най-различни ситуации, за да видя как ще реагират, но както е казал Поаро: "Хората сме твърде предсказуеми същества".  ;D
Веско ако всички селяндури бяха като теб супер...Ти помагаш на майка ти в работата не ламтиш за постове и служби и не си дошъл да правиш мизерии в София.
Просто искаш да се установиш на нормална заплата в Пловдив, нещото което всеки нормален човек го желае...Има разлика и все пак Пловдив не е малък град...

« Отговор #169 -: Октомври 31, 2013, 03:41:36 pm »
Който както се държи с мен така ще му отговарям и аз...Простичко...
Аркус АЗ на 25 съм си купил сам апартамент и съм се обезпечил материално и го правя сам и не вися на социални помощи в други държави, това не ми е наследство...:))))
Простичко, като теб!
Дъщерята, която учи в софия(не заслужава главна буква това шопско село) , това лято си купи А3 (ауди) с пари, които сама си е изкарала с труд, квартирата в софия също сама си плаща, и е на 21г
А това за социалните помощи в други държави е:
1. подло- защото съм го споделила с теб на лични напреди, когато ме преследваше да ти гледам хороскопа и отговарям на въпросите ти...
2. мъжът ми получава тези помощи, защото преди това е работил 10г и плащал осигуровки, не са му даром от другата държава, където "виси"  (все още му стърчи, по-млад е от мен  ;) )
3. в тази друга държава "виси" не защото е неудачник или мързелив, а защото голямата ни дъщеря продължи да учи там за мастер, като е одобрена за докторат от следващата година, когато вече ще е на заплата към университета, но това са си наши лични неща, които пиша сега единствено поради наглостта ти да изкривяваш публично фактите около тях!
Човек днес ми падна в очите не желая да се занимавам с теб и не ме занимаваи с родата ти...Личните ти неща не касаят никого...Успех ти пожелавам...:)

« Отговор #170 -: Октомври 31, 2013, 04:41:59 pm »
Пффф сериозно ли?  :lol:
Ми сериозно, има носителка на титлата селянайдъл...:)

« Отговор #171 -: Октомври 31, 2013, 04:43:58 pm »
Пффф сериозно ли?  :lol:
Ми сериозно, има носителка на титлата селянайдъл...:)
Не е сигурно  ;)
Очевидното е сигурно..:)))

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #172 -: Октомври 31, 2013, 04:54:06 pm »
;D ;D ;D .

Аз харесвам по-зрели мъже. Слънцето ми е в съвпад със Сатурн. Слънцето е у7. Не мога да се впечатля от мои набори, нещо не се получава. Настоящата половинка е с 10 години по-голям от мен.

*

Asol

• 4140
« Отговор #173 -: Октомври 31, 2013, 05:22:34 pm »
Нерил, сигурното, е че вероятно си нямаш по-интересно занимание от това да се джафкаш с някакви непознати жени в астрологичен форум. Женско внимание ли ти липсва ? Или сред мъже не ти оттърва да държиш такъв тон ? Никак не е мъжко поведение да държиш такъв тон на жени. Също така е подозрително чудно да намираш за необходимо да информираш съфорумците за връзката си с Принстън, някакви маркови дрешки, апартаментите си. Да ги занимаш с казуси изчерпани от смисъл свързани с жителите на по-голямата част от София - ами като селяните нещат да се връщат по родните си места, върви ти на село и няма да има кой да те дразни.  ;D

« Отговор #174 -: Октомври 31, 2013, 05:26:18 pm »
Нерил, сигурното, е че вероятно си нямаш по-интересно занимание от това да се джафкаш с някакви непознати жени в астрологичен форум. Женско внимание ли ти липсва ? Или сред мъже не ти оттърва да държиш такъв тон ? Никак не е мъжко поведение да държиш такъв тон на жени. Също така е подозрително чудно да намираш за необходимо да информираш съфорумците за връзката си с Принстън, някакви маркови дрешки, апартаментите си. Да ги занимаш с казуси изчерпани от смисъл свързани с жителите на по-голямата част от София - ами като селяните нещат да се връщат по родните си места, върви ти на село и няма да има кой да те дразни.  ;D
Асъл колкото аз да съм ти неприятен, както и ти на мен и то много не съм те наричал дебил и да разправям майка ти с кой си го слага, а селянайдълката ми ги пише тези неща без никаква причина...Нормално ли е според теб, това?
Може всякак да съм се заяждал с теб и другите, но не съм употребявал такива думи или намесвал родители...Така ли е?

« Отговор #175 -: Октомври 31, 2013, 05:35:36 pm »
Аз може да съм парадирал с някакви неща в отговор на въпроси, къв съм и какво самочувствие имам, но никога не съм обиждал пряко никого!

« Отговор #176 -: Октомври 31, 2013, 05:39:22 pm »
То и София е едно огромно село, на фона на Париж, Лондон, Виена, Москва, Сидни, Токио и хиляди други  :blink: Цялата ни държава е едно село. Личи си огромното ограничение във вижданията и възприятията на някои хора, които лепват етикети на хората, заради това къде са родени или къде живеят, както и това че смятат София голям, цивилизован и културен град  :blink:
Ти тези градове посещавала ли си ги, за да пишеш за тях какви хора живеят?

« Отговор #177 -: Октомври 31, 2013, 05:42:11 pm »
Аз може да съм парадирал с някакви неща в отговор на въпроси, къв съм и какво самочувствие имам, но никога не съм обиждал пряко никого!
Пич стегни се малко! Хленчиш като мома, ти мъж ли си, или...? Като говориш глупости, очаквай същото от отсрещната страна и толкоз. Айде със здраве  ;)
Пич не съм се намерил на улицата некаква си да ми говори така...А точно тая нема да ми говори по тоя начин...така ще говори на мъжа си на любовника си на мен не...:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #178 -: Октомври 31, 2013, 06:03:08 pm »
Аз съм харесвала по- зрели от мен, имала съм вътрешна необходимост от подобна връзка, но не съм имала такава. Може би някаква необходимост от авторитет. Сексът си е секс, а и истинският мъж е мъж и на 60- така мисля. Ако си лайно на 20, ще си е такова и на 30, и на 40.

п.п.Гледай колко мацки точим лиги по Хю (Лори), а хич не е първа младост, а и го намирам за значително по-интересен в по- зряла възраст. :-[
п.п.п.Нерил, тази- 19 годишната, к'ви кинти може да има на тази възраст? Въпросът ми е риторичен.

« Отговор #179 -: Октомври 31, 2013, 06:05:12 pm »
Аз съм харесвала по- зрели от мен, имала съм вътрешна необходимост от подобна връзка, но не съм имала такава. Може би някаква необходимост от авторитет. Сексът си е секс, а и истинският мъж е мъж и на 60- така мисля. Ако си лайно на 20, ще си е такова и на 30, и на 40.

п.п.Гледай колко мацки точим лиги по Хю (Лори), а хич не е първа младост, а и го намирам за значително по-интересен в по- зряла възраст. :-[
п.п.п.Нерил, тази- 19 годишната, к'ви кинти може да има на тази възраст? Въпросът ми е риторичен.
Ами просто и близко до акъла-родителите и даваха 4тири цифрена сума на месец...Мисля не е странно това..:)