Здравей Гост

ТЕЛЕЦ И ДЕВА трябва да имат други планети управители

• 141 Отговора
  • 19161 Прегледи
*

Инти

• 2068
Ако смятате, че астрологията ще се управлява за в бъдеще от 12 или повече планети, тогава може би сте се замисляли, че Венера и Меркурий няма да управляват два знака едновременно. На кой ще се падне ролята да ги управлява според вас?

Супер анкета  :blink:!

Аз смятам, че на Венера мястото й е при Телеца, а при Везните - Хирон  :-[ За второ на тази мисъл ме наведе Дейзилайн и съм съгласна с нея.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
на Венера според мен мястото й е при знак Везни, Хирон стой добре като управител на знак Стрелец, все пак е бил учител,  асоциация правя и с кентавъра, който е символ на последния.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Мисля , че е много несправедливо някои зодий да си имат по двама управители ;D , а други по един.
визирам риби –Юпитер и Нептун , Скорпион - Марс и Плутон , а други като Дева и Везни да си делят един. :P
не ми се връзва един бърборан и многознайко с един педантичен и аналитичен мерк. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Хирон , като лечител подхожда по-скоро на Дева - мунданен 6-ти дом.
дом на здравето и упр. лечителя Хирон.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Кого е излекувал, моля? Освен да ти бърка в раната  ;D - това назидателно отношение ми е достата познато като везна  :-[

*

Helo

Аз свързвам Хирос с Плутон.

Ето какви са ролите му - тази информация съм постнала в разделя за обзорни теми.

Всяка подредба ни дава различна характеристика на Хирон.

І. Роля на Купидон /между Юпитер и Сатурн/ – има отношение към знаците Везни и Лъв;

ІІ.Роля на Ключаря /между Сатурн и Уран/ – отваря врати между измеренията, прави невъзможното - възможно, има отношение към Стрелец и Козирог – учителя, който въвежда ученика от материалния в духовния свят.

ІІІ. Роля на Лечителя / между Уран и Нептун/ (Дева, Риби)– това ниво има 3 поднива:
1. лечител на тялото – рефлексотерапия, зонова терапия, масажи, въобще лечение с ръце /когато Хирон е открит, има бум на алтернативните методи за лечение – 77 г.;/
2. лечител на душата – астролози, психотерапевти, психолози;
3. лечител на света - еколози;

ІV. Роля на Косача /между Уран и Плутон/ - има отношение към Скорпион, може да го наречем още Насилника – може да показва преживяна травма, насилие, свързваме го с раждането и смъртта

Роля на Купидон - Плутон се свързва със страст и може да се каже че има известна роля на купидон, макар и в по-страстният и аспект.

Роля на Лечител - Лечител на тялото и душата е Плутон. Но от гледна точка на екологията, тогава има връзка с Дева.

Ключар, свързващ с други измерения, преминаване от материалното в духовното. Другите измерения можем да ги свръжем мисля, с 8-ми и 12-ти дом. По 8-ми дом са духовете.

Роля на Косача - смъртта освен по Сатрун е и по Плутон.

Аз лично съм решила, Хирон има характеристиките на Плутон.

*

Kaya

• 2893
Re:ТЕЛЕЦ И ДЕВА трябва да имат други планети у
« Отговор #7 -: Юни 05, 2010, 11:45:21 pm »
Супер анкета  :blink:!

Аз смятам, че на Венера мястото й е при Телеца, а при Везните - Хирон  :-[ За второ на тази мисъл ме наведе Дейзилайн и съм съгласна с нея.

туй сме го чували...... не казвма, че телце и везни имат  много общо  :rolleyes:
e  няма характеристиката  на плутон ( този е глобален)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
Кого е излекувал, моля? Освен да ти бърка в раната  ;D - това назидателно отношение ми е достата познато като везна  :-[

лечение чрез болка!
а чрез болката лекуваме душата... :blink: :P

ІІ.Роля на Ключаря /между Сатурн и Уран/ – отваря врати между измеренията, прави невъзможното - възможно, има отношение към Стрелец и Козирог – учителя, който въвежда ученика от материалния в духовния свят.

ІІІ. Роля на Лечителя / между Уран и Нептун/ (Дева, Риби)– това ниво има 3 поднива:
1. лечител на тялото – рефлексотерапия, зонова терапия, масажи, въобще лечение с ръце /когато Хирон е открит, има бум на алтернативните методи за лечение – 77 г.;/
2. лечител на душата – астролози, психотерапевти, психолози;
3. лечител на света - еколози;

Роля на Лечител - Лечител на тялото и душата е Плутон. Но от гледна точка на екологията, тогава има връзка с Дева.

*

Helo

И кой според вас трябва да е управител на Телец?

Телците са добри певци и музиканти - свързва се с Венера и Нептун.

Телците обичат да хапват и са сладострастни - също може да се свърже с Венера.

Телците са добродушни и като цяло меки по характер - също по Венера.

Лениви са и обичат удоволствията - също по Венера.

Но това спокойствие, сдържаност и упоритост на Телеца не се свързват много с Венера.

*

Инти

• 2068
След като на Хирон се пада честа да прави мост между измеренията значи можем да го наречен многоизмерен, в този случай нито само лечителската, нито учителската имат превес, всичко което Хей НЛО постна за Хирон е вярно и си има своето проявление.

*

Nebesna

Хирон стой добре като управител на знак Стрелец, все пак е бил учител

Не е бил само учител, а "ранения лечител".

*

Helo

Бил е и учител. Нещо като Гуру.

*

Инти

• 2068

В последствие го раняват преди раната си е бил нормален УЧИТЕЛ, и не много след като е бил ранен решава да се раздели безсмъртието си.

И сега си представете как се взима решение на някой астрологичен симпозиум за нови владетели на знаците и както Уран е в Овен всички ще имаме собствено мение то въпроса и няма да сме съгласни  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
според мен прозерпина е планетата която подхожда на везни , а хирон на дева!

*

Инти

• 2068
Аурора както виждаш малко са хората с УРАНОВО мислене, и искат да се разчупят старите ненужни модели, това си и личи от гласуването.

*

Nebesna

Не може астероид да управлява зодиакален знак.

*

Nebesna

Аурора както виждаш малко са хората с УРАНОВО мислене, и искат да се разчупят старите ненужни модели, това си и личи от гласуването.

Рано е да се каже.

*

Марая

• 28287
Не може астероид да управлява зодиакален знак.

принципно е така, но дори и след като му отнеха правото да се нарича планета Плутон продулжава да бъде планета с която съвременната астрология се съобразява и работи!
нищо чудно утре да му лепнат статус и на Хирон като платеноид!
дискусията се заформя доста интересна и то при сувпада на юпитер и уран в овен , макар , че точната конюкция е на 8 юни.