Цитат на: Небесна в Юни 06, 2010, 12:33:56 amПлутон е планета.отнеха му статуса на планета!питай чичко гугъл , той ще ти каже! гласували го бяха с жълти картончета http://svejo.net/story/humor/383562-Pluton-veche-ne-e-planeta-sled-kato-astronomi-ot-celiq-svqt-predefiniraha-statusa-mu-na-planeta-djudje
Плутон е планета.
Ее, да чета цели многотомни научни и в съществото си ревлюционни разработки, за да си преведа само няколко думи - Мнне, телешкият Марс в картата ми няма да позволи
Отивам на вечеря, мили ми слънца, до нови скорошни срещи
Цитатпсихосоматични асоцииации за материализъм и сексуална потентност предполагат тези ти избориМисля, че разбрах какво искаше да кажеш: избирайки за ник Mr. Kapriz ти всъщност не си никакъв каприз; слагайки златен телец за аватар - означава материална необеспеченсоти и сексуална неудовлетвореност. Успях, а?
психосоматични асоцииации за материализъм и сексуална потентност предполагат тези ти избори
Става дума за символизъм, нещо което едно Телче не може да разбере.
Цитат на: Небесна в Юни 06, 2010, 06:38:42 pmСтава дума за символизъм, нещо което едно Телче не може да разбере.Аааха ха ха ха И това е изказване на астроложка!!!
Небесна, какво против благородните телета имаш?
Цитат на: Небесна в Юни 06, 2010, 06:51:50 pmМууууууууууууу!Гърча се от смях бХаххахахахаххаахахаха
Мууууууууууууу!
Как мислите? Мистичната планета Нибиру на кой знак ще подхожда?
Цитат на: Небесна в Юни 06, 2010, 08:00:57 pmКак мислите? Мистичната планета Нибиру на кой знак ще подхожда? С Телец и Дева определено не ми се връзва.Но още не е изучено добре влиянието й, за да я свържем с някой зодиакален знак, струва ми се...
Цитат на: kris в Юни 06, 2010, 07:15:34 pmЦитат на: Небесна в Юни 06, 2010, 06:51:50 pmМууууууууууууу!Гърча се от смях бХаххахахахаххаахахаха Какво да кажем ние, уфците