Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29264 Прегледи
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #20 -: Юни 06, 2010, 02:01:14 pm »
Честито на Овните! Днес в 9,30 часа Юпитер влиза в Овен.
Освен оптимизъм и добри доходи, може и някое и друго килце отгоре. :kissd:

Е,рибите ще могат да отслабват спокойно вече ;D

какво да ти кажа, с тези аспекти и едно голо мое Слънце....

« Отговор #21 -: Юни 06, 2010, 02:10:43 pm »
Честито на Овните! Днес в 9,30 часа Юпитер влиза в Овен.
Освен оптимизъм и добри доходи, може и някое и друго килце отгоре. :kissd:

Благодаря.  ;D
Аз вече качих и се чудя как да ги свалям.  ;D

той Юпитер, като не може да разшири хоризонтите,разширява нас
мистър Широките пръсти е в транз.през 5 дом, големите харчове и големи покупки ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Юни 06, 2010, 03:28:22 pm »
мистър Широките пръсти е в транз.през 5 дом, големите харчове и големи покупки ;D

дай боже всекиму и средства за това!
на мен 5-ти ми е на 16 гр. в овен , та ще го почакам там ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #23 -: Юни 06, 2010, 03:32:58 pm »

дай боже всекиму и средства за това!
на мен 5-ти ми е на 16 гр. в овен , та ще го почакам там ;D ;D
;D малко ще чакаш, аз съм на 24гр

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Юни 06, 2010, 03:35:08 pm »
Мама ЯЯ , то толкова сме го чакали да кацне в 5-ти , та сега за някакви си градуси ли ще се цупиме ;D ;D ;Dда хващаме бика за рогата в 4-ти и да го поошушкаме на макс. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Юни 06, 2010, 03:47:57 pm »
Мама ЯЯ , то толкова сме го чакали да кацне в 5-ти , та сега за някакви си градуси ли ще се цупиме ;D ;D ;Dда хващаме бика за рогата в 4-ти и да го поошушкаме на макс. ;D

почвам да тренирам, че докато ми стигне градусите и е излязъл  ;D ще трябва бързо да действам

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Юни 06, 2010, 03:56:07 pm »

почвам да тренирам, че докато ми стигне градусите и е излязъл  ;D ще трябва бързо да действам

;D ;D , излиза от знака ,ама не и от дома ;) , а пети в телец не е много зле работата ;D

« Отговор #27 -: Юни 06, 2010, 04:27:14 pm »

;D ;D , излиза от знака ,ама не и от дома ;) , а пети в телец не е много зле работата ;D

бахмааму, 5 ми е Риби, излиза ми от 5ти, Овен ми е с 6 гр по-малко в 6ти...

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Юни 06, 2010, 04:50:03 pm »

бахмааму, 5 ми е Риби, излиза ми от 5ти, Овен ми е с 6 гр по-малко в 6ти...

тогава ;D :( ,ползвай сега докато можеш.....а , аз ще чакам! ;)

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Юни 06, 2010, 10:21:00 pm »
Дали ще се увеличат мигрените с Уран и Юпитер в Овен? Мен от време на време започна да ме боли глава. От години не ми се беше случвало.... :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Юни 06, 2010, 10:24:26 pm »
Между другото цяла седмица вече ме боли глава, откакто Уран е в Овен. Доста хора се оплакваха от същото.
 И аз мислех, че е от това, макар да нямам някакъв аспект, който да виня към момента. Днес малко ми отмина вече, дано Юпитер да е помогнал, незнам.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Юни 06, 2010, 10:36:32 pm »
При мен енергията в момента е на кота нула почти.
С ингреса на Уран и Юпитер в Овен върху Слънцето ми очаквах прилив на енергия, получи се обратното.
Може да се дължи и на предстоящия ингрес на Марс в Дева, доближавам средата на марсовия цикъл, опозиция с наталния. Престоят на Марс в последните градуси на Лъва ме скапа тотално. То не беше кръвно, не беше неспокоен сърдечен ритъм, не бяха главоболия и отпадналост...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #32 -: Юни 06, 2010, 10:58:03 pm »
може и насрещният сатурн да си казва думата
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Юни 06, 2010, 11:18:11 pm »
Направо колабирам, какво да ви кажа.
Като беше във Везни срещу Слънцето ми и квадратираше Луната, не се чувствах толкова изтощена. Усещането бе по-скоро за емоционална дупка, а сега усещам недостиг на енергия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #34 -: Юни 07, 2010, 07:04:13 am »
Аз в петък едвам шофирах, сякаш не бях в тялото си. А се наложи да пътувам до друг град и как съм стигнала, не знам. И едни такива пророчески сънища... толкова ясни, а доскоро въобще не сънувах. Но пък Юпитер си има и добрата страна - внезапно си намерих едни пари, които изчезнаха по време на ретро Мерка  ;)

« Отговор #35 -: Юни 07, 2010, 12:31:27 pm »
Юпитер У6 съвпад УранУ8 май ми заформят здравословен проблем. Като добавя, че и транзитния Марс ще застане в 0гр. на Дева и ще квадратира нат. Юпитер У6 не съм оптимиска. Имам гастрит и сега ми напомни отново.

Таис и при мен Юпитер е У6 и Уран-У8.На всичкото отгоре нат.Юпитер е на 4.17` в Овен,съвпад МЦ и е квадратиран от тр. Плутон.Дали не е време за профилактика? :-[

« Отговор #36 -: Юни 08, 2010, 01:26:39 pm »
моят Южен възел е в 3гр. на Овен, а в 4гр. МС. за сега съм добре, гастритните кризи ги получавам много рядко, когато ям безразборно "от всичко по малко". Иначе профилактично по един ден в седмицата гледам да съм само на вода. На лекар ходя, когато съм много..много...зле. Стрелец на 6д. и в Юпитер в 5 е оптимист, пък и до сега не съм имала причини да ходя на лекари.
 Очаквам да се появи някаква работа докато Юпитер е в началните градуси на Овена, ама да видим дали няма да са напразни надежди, че с тоя Уран малко става "очаквай неочакванотоя"

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Юни 08, 2010, 04:54:17 pm »
По принцип с Юпитер в 6-ти или в 10-ти дом винаги ще се намери работа за вас и то добре платена. Професионалните ангажименти се увеличават.

« Отговор #38 -: Юни 08, 2010, 05:32:19 pm »
Тр. юпитер в 10  дом - наистина ми се обадиха за 2 ангажимента при това добре платени :blink:Какво ли още мога да очаквам с тези транзити през 10 дом / освен работата/юпитер у 6 д. уран у.9д.

« Отговор #39 -: Юни 08, 2010, 05:55:39 pm »
мда..днес ми се обадиха за интервю за утре, има раздвиждане има надежда. Небесна дано да си права, че положението е страшно ;D. тр.Юпитер и тр. Уран правят тригон към нат.Юпитер, сойто е в 0гр и50мин, едновременно имам и пр. Луна съвпад пр.Юпитер-Луната е упр. на АС.
Много се надявам да си намеря работя в този период.