Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29387 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #100 -: Януари 20, 2011, 05:24:31 am »
При мен транзитен Юпитер ще направи съвпад със Сатурн в 6 дом, тригон Марс/3 дом/ и Юпитер/11/ натални. Много не  смея да се радвам, да не ме плъзне по тригона. :blink: При транзит през трети дом съвпад с Марс,/ преди доста време /  не надделя тригона, а ми се задейства квадратурата Марс /Плутон и си намлях колата. Някакво моментно разширяване на самочувствието имах ;D, и добре,че стана тогава така, че от тогава  много му внимавам на Юпитера. :blink: И все пак беше за добро и последиците бяха само за урок.

Една квадратура е по-силна от един тригон. А тука става дума за КАРДИНАЛЕН КВАДРАТ. Ще има адреналин и никакво помайване...нещата ще се случват изведнъж... Много обичам кардиналните квадратури, много ме възбуждат.

Всички квадратури са катализатори на процеси в натала , в прогресията в дирекциите... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Януари 20, 2011, 05:44:23 am »
При мен транзитен Юпитер ще направи съвпад със Сатурн в 6 дом, тригон Марс/3 дом/ и Юпитер/11/ натални. Много не  смея да се радвам, да не ме плъзне по тригона. :blink: При транзит през трети дом съвпад с Марс,/ преди доста време /  не надделя тригона, а ми се задейства квадратурата Марс /Плутон и си намлях колата. Някакво моментно разширяване на самочувствието имах ;D, и добре,че стана тогава така, че от тогава  много му внимавам на Юпитера. :blink: И все пак беше за добро и последиците бяха само за урок.

Една квадратура е по-силна от един тригон. А тука става дума за КАРДИНАЛЕН КВАДРАТ. Ще има адреналин и никакво помайване...нещата ще се случват изведнъж... Много обичам кардиналните квадратури, много ме възбуждат.
Всички квадратури са катализатори на процеси в натала , в прогресията в дирекциите... :blink:

За мен кардиналната е най-бърза и най-възбуждаща.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #102 -: Януари 20, 2011, 05:58:06 am »
В момента аз имам кардинална квадратура между тр. Плутон и нат. Венера. Нещата наистина стават много бързо и неочаквано.

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Януари 20, 2011, 06:05:15 am »
В момента аз имам кардинална квадратура между тр. Плутон и нат. Венера. Нещата наистина стават много бързо и неочаквано.

Той действа около 5* преди точния аспект...Закон е за Плутон...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #104 -: Януари 20, 2011, 06:06:25 am »

Това е супер. Моята квадратура между Плутон и Венера беше мутабелна - голямо мъчение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #105 -: Януари 20, 2011, 06:10:03 am »

Това е супер. Моята квадратура между Плутон и Венера беше мутабелна - голямо мъчение.

Ще споделиш ли? Само най-същественото.  :blink: И в кои домове беше?

*

Stella

• 7765
« Отговор #106 -: Януари 20, 2011, 06:20:05 am »

Да, но на лични...нека да е утре, че сега много ми се спи..Лека нощ!

*

Divna

• 2478
« Отговор #107 -: Януари 20, 2011, 06:24:05 am »

Да, но на лични...нека да е утре, че сега много ми се спи..Лека нощ!

ОК! Няма проблем!  :blink:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #108 -: Януари 20, 2011, 03:50:59 pm »
При мен се разпада съвпадът на Юпитер и нат. Слънце. Слънцето е част от фиксиран тао-квадрат. Ми не мога да кажа, че усетих голям келепир от транзита. Само ми мина през дупето, та ще трябва да свалям около 5-6кг, залепени без ядене!!!
При ингреса в Овен(6 дом) очаквам събитие - Юпитер ми съвпада с Марс в 10 дом, но едното е в Лъв, другото в Дева. Ако взема предвид и Уран върху Слънцето, може да сменя работата, макар че не ми се иска, освен по финансови причини. Сега ми е доста айляк тук, но с Марс и Юпитер в 10 дом е възможно и да се променят нещата. Юпитер е на 3гр от К11, но аз го усещам в 10ти.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #109 -: Януари 20, 2011, 05:39:16 pm »
Най-накрая! ;D
Ще ми направи тригон със слънцето и СЛВ, опозиция на Марс и Плутон, секстил Венера, тригон Нептун!!!
Надявам се тази опозиция да ми подейства отрезвяващо и мотивиращо! Опозицията е между 5-ти и 11-ти дом.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #110 -: Януари 21, 2011, 12:55:33 am »
и аз съм със слънце в риби и от юпитер не съм доволна :P
виж уран, добре ме промени и освободи, пораснах много. може би и защото тр. сатурн пък ми опозираше слънцето и квадратираше луната, та нямаше ексцесии от урана.

юпитер в овен ще направи съвпад с наталната венера и с прогресивно и дир слънце. надявам се да отключи някакво събитие защото тази прогресия и дирекция ме подлудиха, а ефект в реалността никакъв. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #111 -: Януари 21, 2011, 01:54:37 am »
и аз съм със слънце в риби и от юпитер не съм доволна :P
виж уран, добре ме промени и освободи, пораснах много. може би и защото тр. сатурн пък ми опозираше слънцето и квадратираше луната, та нямаше ексцесии от урана.

юпитер в овен ще направи съвпад с наталната венера и с прогресивно и дир слънце. надявам се да отключи някакво събитие защото тази прогресия и дирекция ме подлудиха, а ефект в реалността никакъв. ;D

Ще отключи. Ти виж Венера кои домове ти управлява?
При мен Юпитер и Уран в началните градуси на Овен също ще направят съвпад с прогресивно Слънце.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #112 -: Януари 21, 2011, 02:09:27 am »
само да не мине после сатурн с брадвата, че ще ги опозира по-късно през есента ;D

венера управлява 3-ти и 10-ти

« Отговор #113 -: Януари 21, 2011, 04:20:44 am »
Когато мунданния съвпад на Юпитер и Марс се осъществи в Овен - 30,04,2011 - 22*48' той ще бъде в опозиция на натарния ми съвпад Сл/Уран  :41:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #114 -: Януари 21, 2011, 04:52:15 am »
ако Юпитер е в твърд аспект с планети по натал и по транзит пак ги удари твърдо,повод ли е за притеснение или просто се случват промени,които те сварват по долни гащи?

ще образува Голям квадрат  :-\

« Отговор #115 -: Януари 21, 2011, 04:54:52 am »
повод ли е за притеснение

повод е. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #116 -: Януари 21, 2011, 04:59:46 am »

За мен кардиналната е най-бърза и най-възбуждаща.

вече си взета,ама да ти кажа информативно,че при мен ще се възбуjдаш на воля.Тази година и настоящите две ако ме хванеш,гарантирам,ще си вървиш в перманентен екстаз  :lol:

*

Vision

• 3523
« Отговор #117 -: Януари 21, 2011, 01:42:37 pm »
Когато мунданния съвпад на Юпитер и Марс се осъществи в Овен - 30,04,2011 - 22*48' той ще бъде в опозиция на натарния ми съвпад Сл/Уран  :41:

виж за тази дата какво ти правят и двата плутона с двете лилитки.. :wub:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Януари 21, 2011, 04:51:13 pm »

И какво от това? ;D ;D
Дали няма да ти *врътнат* една неочаквана командировка.... :rolleyes:

« Отговор #119 -: Януари 21, 2011, 05:13:46 pm »
а при мен този мунданен съвпад на Марс и Юпитер ми е в точен съвпад с нат Луна в 8ми дом/много ми пречи тази луна там!/, и опониран от тр Сатурн 2ри дом. Очаквам промени в приятелствата-дано са добри/промените/!
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)