Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29243 Прегледи
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #200 -: Февруари 05, 2011, 05:28:51 am »
4 месеца и половина. В първите дни на юни влиза в Телец.

Aз си мислех,че повече ще постои.
Благодаря!  :wub:

*

holanda

« Отговор #201 -: Февруари 05, 2011, 05:33:56 am »
сериозно?  :o

Ми той значи доста бързо ще мине през Дсц-а,ще се наложи да ''хвана влака'',нищо че не ми е зор  :blink:

*

Santi

« Отговор #202 -: Февруари 05, 2011, 05:40:59 am »
Туй някаква свръхзвукова скорост ще развие, а как ми се искаше да ми обходи по-обстойно планетите в Овен  ;D .. Добре, че сe махна от рибките, че беше ужас  :-X ..

« Отговор #203 -: Февруари 05, 2011, 05:46:08 am »
Аз го чакам да ми кацне на ДЦ-то,ама явно няма да поостане,да се накупонясваме заедно  :-\ и аз кат' Лилавка,ще хващам бързо влака  ;D

*

Santi

« Отговор #204 -: Февруари 05, 2011, 05:50:15 am »
Понякога по това трасе влака дерейлира  ;D ..

*

holanda

« Отговор #205 -: Февруари 05, 2011, 05:51:56 am »
Аз го чакам да ми кацне на ДЦ-то,ама явно няма да поостане,да се накупонясваме заедно  :-\

като стигне-даваш на екс и пускаш камерата,да ти останат спомени  :P

на мен надеждата ми беше,че бавно ще се дотътри до Дсц-а, дотогава мислех да почина качествено от истории ,да се пречистя емоционално..

« Отговор #206 -: Февруари 05, 2011, 05:53:45 am »
Понякога по това трасе влака дерейлира  ;D ..

Какво е дерейлира?Търсих го и в тълковния речник,ама нЕма...  ;D :-\

Аз го чакам да ми кацне на ДЦ-то,ама явно няма да поостане,да се накупонясваме заедно  :-\

като стигне-даваш на екс и пускаш камерата,да ти останат спомени  :P

на мен надеждата ми беше,че бавно ще се дотътри до Дсц-а, дотогава мислех да почина качествено от истории ,да се пречистя емоционално..

Значи да си заредя камерата от сега викаш,ще я заредя аз,ама то  ми е до други работи,не ми е баш до купони,ама каквото дойде...

*

Инти

• 2068
« Отговор #207 -: Февруари 05, 2011, 05:57:11 am »
Не знам при вас как е, обаче с прогресивна Луна на първия градус в Стрелец и с Юпитер в Овен стана голям пожар вкъщи, не знам как съседите не извикаха пожарната. Малко ми дойде огъня в повече  ;D 15 мин на терасата ми се вихреше "бербекю" , което аз потуших с такова хладнокръвие, че чак се учудих от себе си.

*

Инти

• 2068
« Отговор #208 -: Февруари 05, 2011, 05:57:36 am »

Когато влака излиза от релсите  ;)

*

holanda

« Отговор #209 -: Февруари 05, 2011, 05:58:01 am »
Значи да си заредя камерата от сега викаш,ще я заредя аз,ама то не ми е за друго,не ми е баш до купони,ама каквото дойде...

не ме разбра много добре..което е много добре  ;D

Дереилира* е като излезе извън релси.Поне така би трябвало.А влак,които излиза *извън релси* е влак-съкровище  ;D

*

Santi

« Отговор #210 -: Февруари 05, 2011, 05:59:20 am »
Цитат

;D

Та сега за тази позиция - освен, че може да донесе възможност за връзка, може такава да бъде прекратена по това време и като цяло е един период в който се изисква повече лична свобода, кръгът от познанства може да бъде разширен чувствително и т.н  :blink: .

« Отговор #211 -: Февруари 05, 2011, 06:03:39 am »
Ясно,благодаря..научих нова дума  ;D
Какво съкровище бе,Лилавке?Аладин със златната лампа... ;D бъзикам се...
кажи сега какво не ти разбрах,я дай пак разяснението,ама по-достъпно така.. ;D като за мене  :mellow:

Цитат

;D

Та сега за тази позиция - освен, че може да донесе възможност за връзка, може такава да бъде прекратена по това време и като цяло е един период в който се изисква повече лична свобода, кръгът от познанства може да бъде разширен чувствително и т.н  :blink: .

Благодаря,Санти,за разяснението! :wub:
Аз лично живо се интересувам  ;D /това само как го казах-нещо неска ми е смешно,е,по-добре от снощи,дето ми се плачеше  :-\ / от започване на връзка,нЕмам к'во да приключвам в тая насока,така че....
иначе се надявам на нови контакти,приятелства,имам нужда  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #212 -: Февруари 05, 2011, 06:39:40 am »
Има ли някой наскоро да му е транзитирал Юпитер в 5 дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Февруари 05, 2011, 06:44:27 am »
На мен предстои  ;D, ще докладвам после.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #214 -: Февруари 05, 2011, 07:15:39 am »
На мен, Дивна, че и Юпитеров възврат изживях, кажи какво те интересува.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #215 -: Февруари 05, 2011, 07:19:12 am »

Живо ме интересува , транзита през 5-ти дом.... ;D
Мирише ми на любов.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #216 -: Февруари 05, 2011, 07:28:39 am »
Да, точно така, Марая. При точния Юпитеров възврат бях на сбирка на випуска по случай 5 години от завършване на гимназията. След това при неговото ретро движение се събрах с бившия ми приятел и...имаше много емоции, много страст, много любов и много мъка след това, защото той е горд притежател на Луна в Близнаци - 9 дена, 10 акъла, пак го стегна шапката и след около 3 месеца се разделихме. Колкото ми даде, толкова ми е взе този пакостник.
Лятото ми предстои транзит на Юпитер през 7 дом, като паралелно с това прави тригон с Луна, Нептун(У5) и Марс(У7), чакам с нетърпение да видя какви ще ми ги надроби този път.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 07:32:56 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #217 -: Февруари 05, 2011, 07:52:20 am »
Да, точно така, Марая. При точния Юпитеров възврат бях на сбирка на випуска по случай 5 години от завършване на гимназията. След това при неговото ретро движение се събрах с бившия ми приятел и...имаше много емоции, много страст, много любов и много мъка след това, защото той е горд притежател на Луна в Близнаци - 9 дена, 10 акъла, пак го стегна шапката и след около 3 месеца се разделихме. Колкото ми даде, толкова ми е взе този пакостник.
Лятото ми предстои транзит на Юпитер през 7 дом, като паралелно с това прави тригон с Луна, Нептун(У5) и Марс(У7), чакам с нетърпение да видя какви ще ми ги надроби този път.

:-[ :-[ :rolf:q афоризъм стана тази ми фраза за близнашката луна....

Миии...,да ти кажа , че транзита през 7-ми понякога носи и узаконяване на връзка /брак/... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #218 -: Февруари 05, 2011, 10:19:42 am »

Ами в Риби беше гола вода, сега в Овен се е засилил нещо, ама си викам дали ще срещна наистина въпросния господин, с когото да "преработя" Юпитер като отиде в 7 ми дом?  :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #219 -: Февруари 05, 2011, 10:20:52 am »
На мен предстои  ;D, ще докладвам после.

ОК! Не съм сама. Значи ще има какво да се обсъжда. Аз съм преди теб. Дано не те разочаровам.  :-[