Да, точно така, Марая. При точния Юпитеров възврат бях на сбирка на випуска по случай 5 години от завършване на гимназията. След това при неговото ретро движение се събрах с бившия ми приятел и...имаше много емоции, много страст, много любов и много мъка след това, защото той е горд притежател на Луна в Близнаци - 9 дена, 10 акъла, пак го стегна шапката и след около 3 месеца се разделихме. Колкото ми даде, толкова ми е взе този пакостник.
Лятото ми предстои транзит на Юпитер през 7 дом, като паралелно с това прави тригон с Луна, Нептун(У5) и Марс(У7), чакам с нетърпение да видя какви ще ми ги надроби този път.
:rolf:q афоризъм стана тази ми фраза за близнашката луна....
Миии...,да ти кажа , че транзита през 7-ми понякога носи и узаконяване на връзка /брак/...

Извинявай, помня, че тук го бях чела, но не запомних кой го беше казал и затова не цитирах имена, ми така си е, не може днес да си най-обичливия и мил човек, утре да ми вземаш дрехите и да ги носиш у вас, а след няколко седмици да изтинеш без видима причина, направо ми писна вече от него, че и Водолей на всичко отгоре

Няма да е брак, нещо може би да се случи със служебните контакти, че май май ми предстои нещо като повишение, честно да ти кажа спрях да се надявам на Юпитер да се случи нещо позитивни и любовно, по-скоро съвпадът на Стурн с АЦ ще доведе до нещо стойностно (при точния му съвпад със Слънце в 10 дом се загаджихне за 1 път с въпросния бивш, който ми е и колега в службата, колко буквално).