Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29350 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #220 -: Февруари 05, 2011, 10:22:16 am »
На мен, Дивна, че и Юпитеров възврат изживях, кажи какво те интересува.

Живо ме интересува , транзита през 5-ти дом.... ;D
Мирише ми на любов.... :rolleyes: ;D

Верно, че и ти си в кюпа, като Лили и мен. Е, дано ни огрее най-после!  :25:

« Отговор #221 -: Февруари 05, 2011, 03:50:21 pm »
Да, точно така, Марая. При точния Юпитеров възврат бях на сбирка на випуска по случай 5 години от завършване на гимназията. След това при неговото ретро движение се събрах с бившия ми приятел и...имаше много емоции, много страст, много любов и много мъка след това, защото той е горд притежател на Луна в Близнаци - 9 дена, 10 акъла, пак го стегна шапката и след около 3 месеца се разделихме. Колкото ми даде, толкова ми е взе този пакостник.
Лятото ми предстои транзит на Юпитер през 7 дом, като паралелно с това прави тригон с Луна, Нептун(У5) и Марс(У7), чакам с нетърпение да видя какви ще ми ги надроби този път.

:-[ :-[ :rolf:q афоризъм стана тази ми фраза за близнашката луна....

Миии...,да ти кажа , че транзита през 7-ми понякога носи и узаконяване на връзка /брак/... :P ;D

Извинявай, помня, че тук го бях чела, но не запомних кой го беше казал и затова не цитирах имена, ми така си е, не може днес да си най-обичливия и мил човек, утре да ми вземаш дрехите и да ги носиш  у вас, а след няколко седмици да изтинеш без видима причина, направо ми писна вече от него, че и Водолей на всичко отгоре  :'(
Няма да е брак, нещо може би да се случи със служебните контакти, че май май ми предстои нещо като повишение, честно да ти кажа спрях да се надявам на Юпитер да се случи нещо позитивни и любовно, по-скоро съвпадът на Стурн с АЦ ще доведе до нещо стойностно (при точния му съвпад със Слънце в 10 дом се загаджихне за 1 път  с въпросния бивш, който ми е и колега в службата, колко буквално).
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 03:57:14 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #222 -: Февруари 05, 2011, 03:53:09 pm »

Ами в Риби беше гола вода, сега в Овен се е засилил нещо, ама си викам дали ще срещна наистина въпросния господин, с когото да "преработя" Юпитер като отиде в 7 ми дом?  :rolleyes:

Дивна, аз го срещнах госпосдина, но в последствие се оказа, че няма да преработвам с него транзита в 7 дом, стискам палци при теб да не се получи кофти сценария, който се разигра при мен, иначе купони и забавления по това време колкото искаш, много весело ми беше.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #223 -: Февруари 05, 2011, 05:12:14 pm »
Има ли някой наскоро да му е транзитирал Юпитер в 5 дом?

има. нищо особено.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #224 -: Февруари 05, 2011, 05:59:38 pm »

има. нищо особено.

мхм, даже негативи достатъчно ( правя уточнение, че други  тежки транзитища замъглиха неговото положение е 5)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #225 -: Февруари 05, 2011, 06:06:54 pm »

има. нищо особено.

мхм, даже негативи достатъчно ( правя уточнение, че други  тежки транзитища замъглиха неговото положение е 5)

верно, че има йерархия във влиянието на "тежките транзитища" (това ми хареса!)  ;) ;) ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #226 -: Февруари 05, 2011, 07:20:24 pm »
Каквото и да си говорим , става дума за деца и любов....все пак е 5-ти дом...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #227 -: Февруари 05, 2011, 09:35:06 pm »

Ами в Риби беше гола вода, сега в Овен се е засилил нещо, ама си викам дали ще срещна наистина въпросния господин, с когото да "преработя" Юпитер като отиде в 7 ми дом?  :rolleyes:

Дивна, аз го срещнах госпосдина, но в последствие се оказа, че няма да преработвам с него транзита в 7 дом, стискам палци при теб да не се получи кофти сценария, който се разигра при мен, иначе купони и забавления по това време колкото искаш, много весело ми беше.

Благодаря, Мирабела!

Нали викат, че астрологията била буквална, та затова реших да си помечтая, че и при мен ще се окаже в крайна сметка буквална.  ;) ;D
Юпитер ми транзитира през 5 дом. Влизайки в Овен ми направи тригон с У5 /Нептун/. Срещнах няколко интересни личности по това време. Сега си мисля, че тия дни като направи опозиция с нат. Венера/У7 дом/ и в същото време секстил с нат. Сатурн/двете планети Венера/Сатурн са в точен тригон в радикса/ще трябва да има някакъв развой. Юпитер би трябвало да изиграе ролята на тригер на събитие свързващо сериозни партньорски отношения. Та в тоя ред на мисли си казвам, че Юпитер, преминавайки десендента ми /Телец/ ще позволи на силната ми по знак и аспекти Венера да си свърши както трябва работата.  ;D Не може да не отбележа, че транзитен Плутон е затиснал в момента наталната ми Венер, чрез квадратура, която изисква преди всичко действие. Та, не спирам да си мечтая, тая Венера да вземе да се събуди най-после.  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #228 -: Февруари 05, 2011, 09:44:23 pm »

има. нищо особено.

И при мен нищо особено. Само малко повече големи разходи  :P Доби беше и върху Слънцето. За любовта... по-скоро виртуални емоции - чатим си(Уран и той там)  :wink2: преживях секстил с Венера и квадрат с прогресивни Венера и Луна. Нищо. Има още градус, докато излезе, ама той е бързаков. У3.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 10:00:40 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #229 -: Февруари 24, 2011, 03:52:02 pm »
Откакто юпитер влезе в овен и остави слънцето ми на 29 гр в риби У1ви,започнах да отслабвам :lol:Не от само себе си разбира се.Като че ли се заинатих по овенски и драстично намалих храната.
Но всичко това е инспирирано от започването на новата работа и желанието ми да изглеждам добре.
Дано продължа все така до желаните килограми ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #230 -: Юни 05, 2011, 06:05:55 am »
Юпитер напусна овен....Време е за разбор на мача.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #231 -: Юни 05, 2011, 11:22:03 pm »
транз. на Юпитер през Овен/8 дом и в тригон към Слънцето не ми донесе нищо добро,само задължения, става дума за У4 и У 12
пък и 8 дом е 12 от наталният ми Юпитер в 9 дом, все водните домове са въвлечени и въпреки добротвореца и тригоните, не се чувствах комфортно,камо ли щастливо :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Юни 05, 2011, 11:43:01 pm »
Юпитер напусна овен....

При мен няма нищо, освен че започнах работа в колектив след две години доброволна изолация.
Оттук нататък ще трябва да съчетавам свободната практика с нормирано, макар и 4-часово, работно време.
Може би единственото, което приписвам на Юпитер в този случай, е че изключително бързо и лесно намерих тази работа, някак "на шега", дори не ми беше приоритет да търся работа. Просто се случи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #233 -: Юни 06, 2011, 12:11:18 am »
Лили, при теб може би причината е точно тази "доброволна самоизолация". Как да ти се случи нещо, докато си се скрила от света. Има нужда от малко накъсметване на късмета. ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Юни 06, 2011, 12:14:58 am »
Имам социални контакти покрай моята работа (клиенти, нотариуси, адвокати), но са по нарядко, не е като да си всеки ден в офис. Но основно се работи вкъщи, да, после ходиш само да си събираш хонорарите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #235 -: Юни 06, 2011, 12:16:56 am »
Имам социални контакти покрай моята работа (клиенти, нотариуси, адвокати), но са по нарядко, не е като да си всеки ден в офис. Но основно се работи вкъщи, да, после ходиш само да си събираш хонорарите.  :blink:

В какъв смисъл тогава използваш "доброволна самоизолация"?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #236 -: Юни 06, 2011, 12:21:24 am »
В моя си смисъл.  ;D
Мен никой не ме е карал да напускам работа, затова изолацията е доброволна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #237 -: Юни 06, 2011, 12:39:43 am »
Лили, през 6 дом ли ти транзитира Юпитер?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Юни 06, 2011, 12:47:39 am »
В точен съвпад с ЮЛВ в 5 дом беше, когато започнах работа.
В индийската карта Кету ми е в 7 дом, докато овнешките планети преди него са в 6ти и са в сидерални Риби.
Това събитие се случва след преминаване на Юпитер от сид. Риби в сид. Овен + тр. Сатурн в секстил с наталния.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #239 -: Юни 06, 2011, 01:04:24 am »
И така уважаеми зрители.... ;D , изложи се като кифладжия на витрина юпитер в знака на овена...Дали мунданната знакова опозиция със сатурн не е причина?! :rolleyes: