на мисълта и вярата :blink:
на мечтите и сбъдването им

''Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на небето и се вижда от всекиго - то си е така!'' казва Кехоу.
''Вашите мисли са много по-могъщи, отколкото предполагате, и всеки мисловен образ е реална сила. Така че - мислете за всичко с най-хубавите чувства, на които сте способни и вярвайте, че вече сте получили това, което силно искате!''
мисълта е енергия, как отделният човек борави с нея, какво случва около себе си,
какво сътворява , какво отдава, колко шастлив е той самият в мислите си да отдава или да получава....
защо някой материализират мечтите си, а други цял живот живеят с тях,но не в тях
при мен винаги са се сбъдвали, едва когато спра да мисля за тях постоянно, спрат да са ми фикс идея и дори съм ги забравила и тогава изненадващо се реализират от нищото
това е може би от тригона Юпитер/Уран, но когато искам нещо много силно , то ми се изплъзва :rolleyes:
интересно ми е да споделите, през кой месеци от годината ви върви и с какво си го обяснявате астрологически, :rolleyes:
на мен ми върви през май, имам Юпитер в Телец в 9 дом,управлява Слънцето