Здравей Гост

за силата

• 62 Отговора
  • 8084 Прегледи
за силата
« -: Юни 06, 2010, 08:48:41 am »
на мисълта и вярата  :blink:
на мечтите и сбъдването им ;D

''Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на небето и се вижда от всекиго - то си е така!'' казва Кехоу.

''Вашите мисли са много по-могъщи, отколкото предполагате, и всеки мисловен образ е реална сила. Така че - мислете за всичко с най-хубавите чувства, на които сте способни и вярвайте, че вече сте получили това, което силно искате!''

мисълта е енергия, как отделният човек борави с нея,  какво случва около себе си,
какво сътворява , какво отдава, колко шастлив е той самият в мислите си да отдава или да получава....

защо  някой  материализират мечтите си, а други цял живот живеят с тях,но не в тях
при мен винаги са се сбъдвали, едва когато спра да мисля за тях постоянно, спрат да са ми фикс идея и дори съм ги забравила и тогава изненадващо се реализират от нищото
това е може би от тригона Юпитер/Уран, но когато искам нещо много силно , то ми се изплъзва :rolleyes:
интересно ми е да споделите, през кой месеци от годината  ви върви и с какво си го обяснявате астрологически,  :rolleyes:
на мен ми върви през май, имам Юпитер в Телец в 9 дом,управлява  Слънцето :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:за силата
« Отговор #1 -: Юни 06, 2010, 09:15:44 am »
хъммм резонанса на Вселената а  ;D 

по този въпрос чепкам мисли от 2-3 дни. наистина е факт, че първо трябва да си пожелаеш нещо много силно. после трябва да го заредиш с най-силната си емоция и накрая трябва да забравиш за него за да се сбъдне  ;)

в момента откривам защо е така и попаднах на доста неща, които са в подкрепа. част от това е обяснено от Розенкройцерите, част е подкрепено от Лазарев, а останалото си е просто още една истина във Вселената....

ако ми дойде музата ще ви го обясня точно защо се получава така, но в предвид последните дивотии изписани от разни начинаещи магове ми се струва излишно да си давам този зор. в нашият форум има доста компетентни хора - та ще им оставя силата на знанието и обясненията  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #2 -: Юни 06, 2010, 09:20:43 am »
Белика, не искам да ти противореча, но нито една школа не обяснява защо е така!!! и никъде нема да го намериш обяснено. тук там из дебелите книги го има, но навсякъде са разпръснати зрънцата на знанието и ти трябва да ги събираш едно по едно и накрая да сглобиш картинката...

масово от векове битува лафа, че истината трябва да остане скрита и да бъде само за посветените. лично аз съм на мнение, че вече стените трябва да се вдигнат и да се разбули всичко. така или иначе много малко хора ще могат да я използват, защото с липсата на основни познания истината ще им е ненужна...

но ще поживеем и ще видим... безвремието е пред нас  ;)

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Юни 06, 2010, 09:30:03 am »
на мисълта и вярата  :blink:

защо  някой  материализират мечтите си, а други цял живот живеят с тях,но не в тях
при мен винаги са се сбъдвали, едва когато спра да мисля за тях постоянно, спрат да са ми фикс идея и дори съм ги забравила и тогава изненадващо се реализират от нищото

Аз съм така по отношение на някои желания. Осъществяват се тогава, когато спра да желая въпросното нещо и това става по неведоми пътища. Преди си казвах, че някои неща идват, тогава, когато не ги желая толкова и не мога да им се зарадвам така, както бих се зарадвала, ако бяха дошли навреме (Това сигурно е от нетърпеливостта, която дава квадратурата на Юпитер с Марс в натала ми). Мисля, че веме съм си научила урока - радвам се на всяка една секунда живот и осъзнах, че всяко нещо идва с времето си, за което не забравям да благодаря.

С мечтите си съм по-търпелива, отколкото с желанията си и работя за постигането им. Обикновено си намечтавам неща, които зависят най-вече от самата мен (голям воден тригон на Юпитер, Сатурн и Нептун).

Не обичам времето на Козирога, особено около Нова година (рождения ми Юпитер е в Рак). Празнувам, заради самия празник и заради малките, които се радват повече от възрастните - важното е те да са щастливи.

Най-обичам времето през август-септември, тогава съм в отпуска и си почивам.  :49:
Не съм забелязала да ми върви повече през определено време на годината.
Зависи от всички констелации, не само от позицията на Слънцето.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Юни 06, 2010, 09:35:36 am »
на мисълта и вярата  :blink:

защо  някой  материализират мечтите си, а други цял живот живеят с тях,но не в тях

Аз съм така по отношение на някои желания. Осъществяват се тогава, когато спра да желая въпросното нещо и това става по неведоми пътища. Преди си казвах, че някои неща идват, тогава, когато не ги желая толкова и не мога да им се зарадвам така, както бих се зарадвала, ако бяха дошли навреме

И при мен е така с мечтите. Интересно, че цялата енергия, която влагам сега ми се отблагодарява след време най- неочаквано. Тормозя се, тормозя се, забравям и след това хоп- изненада!
Небесна, аз го нямам този аспект. Да не би да се дължи по някакъв начин на нат.Юпитер в съвпад с ЮЛВ в широка опозиция с Уран? :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5 -: Юни 06, 2010, 09:59:06 am »
ммм дааа, винаги трябва да се съмняваш, защото съмнението те движи напред...  аз например днес може да твърдя едно нещо и да си заложа главата за него, обаче утре може да съм получила по-добър достъп към гледката и да съм разбрала и още нещо и да се наложи да преосмисля знанията си. в такъв един момент може и да се стигне до отричане на предишно твърдение и заставане зад ново такова, но това няма да е фурнаджийската лопата на вечно неориентирания, а плод на труда на вечно търсещия и онзи, който не се спира на едно място, а продължава напред, защото спирането е сигурната смърт за ума и еволюцията...

*

Helo

« Отговор #6 -: Юни 06, 2010, 10:16:00 am »
Според вас дали е редно да използвам силата на мисълта си, за да спечеля от тотото?  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #7 -: Юни 06, 2010, 10:21:19 am »
Според вас дали е редно да използвам силата на мисълта си, за да спечеля от тотото?  :57:

смяташ ли, че това ще те направи щастлива? мислиш ли, че това е най-доброто за теб?

*

Helo

« Отговор #8 -: Юни 06, 2010, 10:29:15 am »

смяташ ли, че това ще те направи щастлива? мислиш ли, че това е най-доброто за теб?

Аз не знам какво е най-доброто за мен. Това само Бог и някои от подчинените му по-висши от нас същества го знаят.

Дали ще ме направи по-щастлива - ами мисля, че да. След години може да се окаже друго, но първоначално ще ме направи много щастлива.

Но ние можем да си зададем този въпрос за всяко едно желание, което се поражда у нас - дали е добро, дали ще ни направи щастливи, редно ли е да го получим чрез силата на мисълта си.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #9 -: Юни 06, 2010, 10:36:26 am »

Но ние можем да си зададем този въпрос за всяко едно желание, което се поражда у нас - дали е добро, дали ще ни направи щастливи, редно ли е да го получим чрез силата на мисълта си.

принципно това е правилният начин  ;)

*

Helo

« Отговор #10 -: Юни 06, 2010, 10:43:01 am »

принципно това е правилният начин  ;)

Но ние няма как да знаем дали нещо е добро за нас или не.

Освен след години, когато евентуално помъдреем и преценим ситуацията и решим дали е щяло да бъде добре за нас, ако нещо се е изпълнило. Но пак не можем да го знаем със сигурност, а само да предполагаме.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #11 -: Юни 06, 2010, 11:06:11 am »
Но ние няма как да знаем дали нещо е добро за нас или не.

Освен след години, когато евентуално помъдреем и преценим ситуацията и решим дали е щяло да бъде добре за нас, ако нещо се е изпълнило. Но пак не можем да го знаем със сигурност, а само да предполагаме.

напротив! има начини както за всяко едно нещо, но първо трябва да започнеш да пребиваваш в собствената си осъзнатост и чак тогава може да успееш да се доближиш до знанието за самата теб...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #12 -: Юни 06, 2010, 12:33:40 pm »
няма нещо , което да съм поискала и да не съм получила!
просто винаги се случва.
няма по-велико *оръжие* от мисълта.на мен вярата и оптимизма са ми вродени.
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #13 -: Юни 06, 2010, 12:37:43 pm »
няма нещо , което да съм поискала и да не съм получила!
просто винаги се случва.
няма по-велико *оръжие* от мисълта.на мен вярата и оптимизма са ми вродени.
 :blink:
да и при мен е така,макар,че понякога наистина не правя нищо по въпроса,само искам,представям си го,а неаспектирания ми Марс не си мърда четирите букви изобщо.Но-при едно условие-никога не мечтая на някого да му е зле,а на мен да ми е добре.Напоследък си го бях позволила по адрес на един човек и от цялата работа аз страдах.За това-внимателно с мислите-само за добро да мечтаем:blink:

« Отговор #14 -: Юни 06, 2010, 02:05:16 pm »
силата на мисълта е в нашата слабост да обичаме и да бъдем обичани и щастието на тези около нас да ни прави щастливи :blink:тогава и вселената подкрепя мечтите ни :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #15 -: Юни 06, 2010, 02:21:50 pm »
и при мен няма нещо което да съм поискала и да не е станало,но за съжаление за много от нещата след това плащам висока цена.

« Отговор #16 -: Юни 06, 2010, 02:30:29 pm »
Познавате ли хора, които се определят като щастливи?  :rolleyes: Или вие самите дали се определяте като такива?  :rolleyes: Имам, предвид, не моментно щастие, а постоянно задоволство.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юни 06, 2010, 02:33:34 pm »
Не познавам, в обкръжението ми по-скоро преобладават мрънкала, вечно недоволни от съдбата си.
Старая се да не попивам тяхната нагласа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #18 -: Юни 06, 2010, 02:36:15 pm »
Познавате ли хора, които се определят като щастливи?  :rolleyes: Или вие самите дали се определяте като такива?  :rolleyes: Имам, предвид, не моментно щастие, а постоянно задоволство.

аз съм щастлив човек Аурора. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #19 -: Юни 06, 2010, 02:36:36 pm »
и при мен няма нещо което да съм поискала и да не е станало,но за съжаление за много от нещата след това плащам висока цена.
както казват "внимавай какво си пожелаваш"
Аурора,първо щях да напиша,че не-не познавам,после се сетих за едно момиче и щях да напиша,че евентуално са щастливи младите,неочукани от жиовта още и с големи надежди за бъдещето,но после се сетих за леля ми-сестра на майка ми.И отговора ми е ДА,познавам щастлив човек:blink: