Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52432 Прегледи
*

Gaiiia

• *
  • 195
Аспекти на планетите, тълкуване
« -: Юни 07, 2010, 11:25:56 am »
Здравейте всички,
Никога до сега не съм писала по форуми, затова може да си представите какво ми е....Позачетох се в разговора Ви и всички оптимистични коментри просто ме накраха да се усмихна. Бих искала да ви помоля за помощ или поне тези, които могат да разчитат хороскопи. Напоследък всичко върви наопаки, а в личен план е просто ужасно...всичко се проваля и сякаш не защото трябва, а нарочно...сякаш просто някой ми нанася удари след удари...Повярвайте ми на ръба на отчаянието съм. Затова ви моля за помощ, ако някой има свободна минутка да погледне хороскопа и аспектите ми да ми каже какво да очаквам и какво се случва с мен по дяволите....и най- вече защо ми е толкова трудно в личен план с партньорите ми....

Родена съм на 29.06.1983 в 9.25 а.м

Искренно се надявам, че съм на правилното място и предварително благодаря на онези, които имат желание да ми ударят едно рамо...

Поздрави

*

Gaiiia

• *
  • 195
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #1 -: Юни 07, 2010, 12:19:35 pm »
Родена съм в Балчик...а тази Сатурнова криза доста дълго продължава...не знам дали е от нея. Така е от доста време

Romantica, Благодаря ти, че се отзова!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Юни 07, 2010, 12:46:33 pm »
Добре дошла в отбора на кардиналните.  :blink:
Тук дори си имаме тема-оплаквачка от транзитите на Сатурн, Плутон и Уран през кардиналния кръст.
Без да ти гледам хороскопа е видно, че на теб Слънцето ти е засегнато от Плутон в Козирог. Не съм построявала карта още, но според мен Слънцето в хороскопа ти трябва да се намира някъде в посока от 12ти към 11ти дом.
Имаш и опозиция Меркурий/Марс-Нептун в последните градуси на Близнаци-Стрелец, която попада върху оста на възлите в твоята карта. Предполагам, че още по време на престоя на Плутон в последните градуси на Стрелец, а това бяха няколко години, си усетила трусове в съответните сфери. Не е изключено да са били атакувани и връзките с противоположния пол, да е имало там драматични моменти, особено ако опозицията Меркурий/Марс-Нептун се намира по оста 11-5 дом в картата ти. Ако Марс е по към 10 дом, може да е била разклатена и професионалната сфера.
Доколкото виждам, имаш и опозиция Луна-Венера в картата, през която е минал Нептун, от началото на 2008 там бяха и Лунните възли. Това се случва малко след ингреса на Плутон в Козирог, в опозиция към твоето Слънце.
После ще се постарая да разгледам хороскопа ти, ако ми остане време, за да съм по-точна. Написаното дотук е по усет.
Но ако се гледат двете опозиции Луна-Венера и Марс-Нептун, първата асоциация, която ми минава през ума, е за липса на яснота в интимните отношения... Ако е имало любовен триъгълник, голяма вероятност той да се е разчупил има по време на мунданната опозиция Сатурн-Уран в Дева-Риби в квадрат към Марс-Нептун в твоята карта, някъде към края на 2008. Плутоновата опозиция към Слънцето също може да е спомогнала за това. Зависи кои домове управляват споменатите планети в картата ти и къде се намират...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Юни 07, 2010, 12:54:22 pm »
Току що видях и картата какво представлява.
Еми сега вече е ясно, че гореспоменатата опозиция между Венера и Луната се намира в съвпад с оста АС-ДС. Няма начин да не са били засегнати партньорските отношения, след като Нептун е минал през Десцендента. Може тогава си била по-склонна от всякога да си сложиш розови очила... Но не мисля, че е било за дълго. Транзитите на Сатурн, Уран и Плутон не биха позволили илюзията да продължи... А Слънцето управлява Асцендента в картата, плутоновата опозиция е добър период за личностна трансформация.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Юни 07, 2010, 01:46:55 pm »
Gaiiia, миналата година, струва ми се, че е била силна от гледна точка на партньорските отношения при теб. Това разбира се не означава, че всичко е вървяло леко и плавно... Някои дирекционни аспекти, все още действащи, предполагат сблъсък с редица предизвикателства. Вероятност за зачеване е имало миналата година, но може би някои обстоятелства не са били в твоя полза...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #5 -: Юни 07, 2010, 01:55:18 pm »
Скъпа Lillie,

Разделих се с приятеля си преди ок два месеца, бяхме заедно година и половина, но не бих казала че бях особено щастлива с него...като че ли бяхме от два различни свята. Не сме правили опити за деца...Можеш ли да ми кажеш колко още ще действат тези дирекционни аспкти? Нещата просто ми се изплъзват :'(...кога ще ми се отворят нови възможности?? Какви са бъдеите аслекти за мен? Повярвай ми хора около мен има адски много, но всеки път щом повярвам че най- накрая всичко ще се подреди изяждам поредния шамар........Винаги търся вината в себе си, но като че ли проблема не е само в мен..... :-X

Прегръщам те силно и ти благодаря за помощта. Нямаш представа колко ми помагаш  :wub:

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Юни 07, 2010, 02:28:40 pm »
В картата на жената Марс и Слънцето символизират мъжа. В твоята карта Уран управлява 7-ми дом, а Слънцето - първи дом и асцендента. Плутон прави опозиция на Слънце, което означава, че ти ще трансформираш личните си взаимоотношения - освобождаване от старите и неработещи модели на отношения и изграждане на нови партньорства на тяхно място. Уран (управител на 7-ми дом) е в квадрат със Слънце, което предполага раздяла с партньор или невъзможност за поддържане на дълготрайна връзка в момента. Предизвикателните аспекти към Слънцето (откъм Уран и Плутон) ще приключат след около 2 години. През това време много неща ще се променят, както и твоето отношение към нещата.

В момента си пред прага на обрат на лунните възли. Транзитният ЮЛВ ще премине през твоето Слънце, а след това през Марс, Меркурий и натален СЛВ. Този период ще продължи около 1 година. Той ще бъде кармичен за теб. Ще осъзнаеш много неща през това време, а самоусъвършенстването ще бъде донякъде затруднено. При обратът на възлите обикновено върви кармична разплата по отношение на минал опит, а осъзнаването на новия се затруднява, защото трябва да спреш и да погледнеш назад към миналото.

През лятото на 2012 г. ще преживееш Сатурнов възврат. Казват, че това е времето, в което човек вече узрява и може да поеме съдбата си в свои ръце.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Юни 07, 2010, 02:41:40 pm »
Към Gaiiia
Мисля, че тази година, т.е. от предстоящия ти рожден ден до следващия през 2011, по-скоро ще носи рутинен характер за теб, това разбира се не означава стагнация и инерция. Можеш да се съсредоточиш върху решаване на някои ежедневни въпроси, вкл. и по служебна линия. По-раздвижена и емоционална откъм партньорски връзки ми се вижда следващата година, която започва след рождения ти ден през юни 2011. Но върху промяната, която предстои, трябва да работиш съзнателно. Не е изключено обстоятелствата да изискват от теб да действаш по-настъпателно, макар че след преминаване на прогресивната Луна в Риби догодина ще си по-склонна от всякога да бъдеш лесно ранима и емоционална. Някои аспекти предполагат и по-лесна раздразнителност, желание да се действа и да се говори прибързано, спонтанно. Но това го споменавам в по-нататъшна перспектива, а сега можеш да приложиш усилия върху стабилизирането на положението и намирането на изход от кризата, която изживяваш в момента. Сигурна съм, че ще се справиш.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #8 -: Юни 07, 2010, 02:47:21 pm »
Здравей Небесна,

Благодаря ти за включването. Много негативно и тъжно звучи, това което си написала...

Какво означава това, че моят ад ще продължи още две години? И правилно ли разбирам, че не е подходящо да започавам каквато и да е връзка в този период? А Кармичната разплата с предишният ми опит ли е свързана и мога ли да променя нещо, за да оправя нещата в живота си? Чувтвам се адски самотна, понякога ми писва да се боря с всичко и всички....

*

Helo

« Отговор #9 -: Юни 07, 2010, 02:54:44 pm »
Цитат
Чувтвам се адски самотна, понякога ми писва да се боря с всичко и всички..
И аз съм така, па сме и набори с теб - 83 г., да вземем да се запознаем?

Нали досега сваляше мен?
 :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Юни 07, 2010, 03:08:28 pm »
Цитат
Чувтвам се адски самотна, понякога ми писва да се боря с всичко и всички..
И аз съм така, па сме и набори с теб - 83 г., да вземем да се запознаем?

Хаха, и тук ли се слагаш?  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #11 -: Юни 07, 2010, 03:10:06 pm »
Хахах...мн сте сладки
А Mr Kapriz kakto vijda6 zapoznanstvata s men v momenta do ni6to hubavo ne biha doveli..................:)))

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #12 -: Юни 07, 2010, 03:12:11 pm »
DO Lillie,

Прочетох много внимателно написаното от теб...явно няма измъкване от ада до 2012...Само не знам колко ое по- ранима мога да бъда, аз наистина съм на ръба...тъпите планети...

МОга ли да променя нещо?
Hugs

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #13 -: Юни 07, 2010, 03:16:55 pm »
A ti Mr Kapriz zashto si sus znak "-"
I kakvo pravi6 v tozi forum? :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Юни 07, 2010, 03:18:52 pm »
А между другото, при обрат на Лунните възли върху Венера в хороскопа започнах една от най-хубавите си връзки. Независимо, че според повечето ми приятели и познати е била неуспешна, безперспективна, аз я определям като положителна. Когато транзитните Сатурн и Уран направиха т-квадрат с неговата Венера, се разделихме. А пък и не беше изненада за мен, рано или късно можеше да се случи... От доста време усещах, че най-хубавите ни моменти заедно вече са изживяни и нещата отдавна вървят към своя естестен край. Така че не съжалявам за нищо и се старая да запазя спомена само за хубавите ни моменти заедно, за споделените мигове.
Така че не съжалявай за нищо, Gaiiia, всяка връзка ни обогатява и духовно, и емоционално, независимо от проблемите, които носи със себе си. Това важи за по-сериозните връзки, разбира се, и за всички онези връзки, в които сме вложили част от душата си, не говоря за еднодневки...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Юни 07, 2010, 03:21:34 pm »
А Mr Kapriz kakto vijda6 zapoznanstvata s men v momenta do ni6to hubavo ne biha doveli..................:)))

И все пак това не му пречи да си пробва чара и върху теб.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Юни 07, 2010, 03:24:36 pm »
...явно няма измъкване от ада до 2012...

Кой е казал, че е АД? Адът съществува само в твоите възприятия.  :blink:

А за 2012 нали знаеш, всички ще се измъкваме, който не е успял до тогава...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #17 -: Юни 07, 2010, 03:25:55 pm »
Lillie,
Напълно съм съгласна с казаното. Но аз мн трудно започвам връзки, и двете които съм имала са били силни, истински, дълбоки и незабравими..и двете (особено първата) приключиха заради чужда намеса, насила без и двамата да искаме. Уморих се от това...Мн трудно преживявам разделите и дълго ми тежат...Винаги съм си мислила, че вината е в мен, но като че ли е нещо повече. Аз съм изключително интуитивен човек и винаги разбирам какво и защо се случва, но напоследък не мога да открия причината...Честно, понякога си мисля, че някой ми е направил мн силна и гадна магия и ме е залял с помията си....(това може ли да се види в астро картата??????????  :-\)

Имам въпросче- вярно ли е това с Кармичната разплата, и ако да за какво точно става въпрос? Стари грешки ли плащам?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юни 07, 2010, 03:27:50 pm »
Ти май си зодия Рак, нали така? Аз съм Телец, комбинацията е убиец :)

Твоята Венера е в съвпад с нейното Слънце, т.е. тя отговаря на представата ти за "истинска жена". Хайде, вземайте се тогава.  :P Ама многото й въздух не знам какво ще го правиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Юни 07, 2010, 03:28:17 pm »
Извинявам се, че се намесвам в разговора ви, но категорично отказвам да приема някакво изплащане на грешки, които не помня. То настоящите не са малко ;D стига ми тяхното изплащане. :blink: :blink:
п.п.Това по повод кармичните разплати.