Добре дошла в отбора на кардиналните. :blink:
Тук дори си имаме тема-оплаквачка от транзитите на Сатурн, Плутон и Уран през кардиналния кръст.
Без да ти гледам хороскопа е видно, че на теб Слънцето ти е засегнато от Плутон в Козирог. Не съм построявала карта още, но според мен Слънцето в хороскопа ти трябва да се намира някъде в посока от 12ти към 11ти дом.
Имаш и опозиция Меркурий/Марс-Нептун в последните градуси на Близнаци-Стрелец, която попада върху оста на възлите в твоята карта. Предполагам, че още по време на престоя на Плутон в последните градуси на Стрелец, а това бяха няколко години, си усетила трусове в съответните сфери. Не е изключено да са били атакувани и връзките с противоположния пол, да е имало там драматични моменти, особено ако опозицията Меркурий/Марс-Нептун се намира по оста 11-5 дом в картата ти. Ако Марс е по към 10 дом, може да е била разклатена и професионалната сфера.
Доколкото виждам, имаш и опозиция Луна-Венера в картата, през която е минал Нептун, от началото на 2008 там бяха и Лунните възли. Това се случва малко след ингреса на Плутон в Козирог, в опозиция към твоето Слънце.
После ще се постарая да разгледам хороскопа ти, ако ми остане време, за да съм по-точна. Написаното дотук е по усет.
Но ако се гледат двете опозиции Луна-Венера и Марс-Нептун, първата асоциация, която ми минава през ума, е за липса на яснота в интимните отношения... Ако е имало любовен триъгълник, голяма вероятност той да се е разчупил има по време на мунданната опозиция Сатурн-Уран в Дева-Риби в квадрат към Марс-Нептун в твоята карта, някъде към края на 2008. Плутоновата опозиция към Слънцето също може да е спомогнала за това. Зависи кои домове управляват споменатите планети в картата ти и къде се намират...