Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52753 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #160 -: Юни 07, 2010, 11:06:49 pm »
Хайде сега я погледнете тази карта и пак кажете, че това момиче може някога да влезе в ролята на "жертва на обстоятелствата".

Марс в Скорпион в съвпад с Уран и Раху и жертва на обстоятелствата...
Не знам, но според мен тази млада жена има необходимия потенциал да изкара един мъж от обувките му, стига да си го постави за цел. Но също така този съвпад дава способност да се оцелява при форсмажорни обстоятелства, в критични ситуации. И мисля, че тази жена има силата да се справи със ситуацията, в която е поставена сега. Може и да е ранима, но не е слаба в никакъв случай.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #161 -: Юни 07, 2010, 11:10:07 pm »
Съвпад Марс Уран Раху и то в Скорпион и то на К2, управляващи 5 и 7 дом. Едва ли може да се нарече толерантна и приемаща. Темата за властта, надмощието и контрола е тройно подчертана.

Едит. Пак пишем едновременно  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Юни 07, 2010, 11:11:18 pm »
извинявай за отклонението, но би ли ми казала съвпада на Марс и Плутон на Ац - Везни, какви предимства дава? :blink:

Нямам представа какъв е целият хороскоп, но тук ключът е в контрола на агресията, не в нейното потискане. Въздействие чрез запазване на външно самообладание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #163 -: Юни 07, 2010, 11:38:14 pm »
благодаря.
явно имам още да работя по това, защото или подтискам агресивността си, или губя контрол над нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #164 -: Юни 08, 2010, 12:04:00 am »
Обаче що се отнася за двойката, която тук обсъждаме... Хм, успях да се добера до датите им на раждане, лесно се откриват в ефемеридите. Не за друго, а защото ме интересуваха градусите на планетите и кои синастрични аспекти са най-точни.
Айя казва, че са се обичали много. Да, възможно е. И може би все още се обичат...
Някои синастрии се основават на приликите и еднаквостта, други на различността и допълването, но винаги има някакъв баланс. Тук обаче нишката сякаш ми се губи...
Според мен в основата е залегнал проблемът с комуникацията, както и твърде различните им представи. Единствено еднаквите Луни допринасят за емоционален синхрон, но и в кризите я има същата синхроничност, особено ако Луните на партньорите се намират в близки градуси.
Въпреки че Раците се отличават с лесна ранимост и емоционална дълбочина, този мъж според мен бързо се отегчава. Не подхожда със същата интензивност и страст, докато на девойката й е присъщ емоционален "екстремизъм". В това отношение няма синхрон, а като не могат и да комуникират пълноценно, напрежението още повече се нагнетява.
Нейният Сатурн е в опозиция с неговия Марс, възможно е тя да изглежда припряна и егоцентрична в неговите очи (Сатурн в Лъв), а на нея той да й се струва отчужден и неангажиран (Марс във Водолей). Двойката има и синастричен квадрат Венера-Марс, така че не е изключено след като страстите се охладят, единият партньор да се отегчи, да загуби интерес. На тях им е нужна искра, която да не позволява на огъня в тяхната връзка да изгасне.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #165 -: Юни 08, 2010, 12:25:02 am »
но Лили, тук ставаше дума за една кукличка на 3 месеца! 

Разбирам! Но можем ли нещо да променим в техните отношения?  :-X
Те решават как да бъде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #166 -: Юни 08, 2010, 02:21:44 am »
Крис, а ти отдавна ли се интересуваш от астрология? Харесва ми, че взимаш участия и си добър, а като те гледам си на годините на сина ми, който хич не подбира от астрология. Моите поздравления!

*

Divna

« Отговор #167 -: Юни 08, 2010, 02:22:24 am »
Айя, за теб нямам думи! Страхотна си!

*

Uran

• 6041
« Отговор #168 -: Юни 08, 2010, 07:47:24 am »
Прекалените претенции и очаквания много по-лесно съсипват връзките отколкото намесата на трети човек.
В този смисъл ая, твоята приятелка не е ли имала твърде големи изисквания към партньора си (не, че това е лошо)- примерно това да е "Чико", онова-"Бенетон". Малко материална и егоцентрична ми се вижда. Раците имат особен маниер на водене на битки-може и да я наказва по свой си начин. Иска да я смири.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #169 -: Юни 08, 2010, 08:13:20 am »
Капризен, кажи поне коя зодия си , щото така е тъпо  :blink:

Гледайки аватара ти оставам  с впечетлението, че си Телец .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #170 -: Юни 08, 2010, 08:15:43 am »
Ха- браво...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #171 -: Юни 08, 2010, 08:21:58 am »
Ми като я криеш как да се пробвам  :57:
Ти много избирателно я препращаш насам натам....
Това е много Плутонианско качество....
Ако си поговоря известно време с теб,  ще ти я нарисувам и без данните ти :19:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #172 -: Юни 08, 2010, 08:32:44 am »
Елфидке, ето я моята карта: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4303.0.html
търси файла kaprizen.gif.

:))

Много мило, после ще я погледна по- обстойно, че след малко трябва да бягам паспорт да вадя...
« Последна редакция: Юни 08, 2010, 08:41:48 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #173 -: Юни 08, 2010, 08:34:15 am »
Елфидке, ето я моята карта: http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4303.0.html
търси файла kaprizen.gif.

:))
Любопитно ми е нещата, които каза Айя около 16-17 годишна възраст ли са ти се случили. По него време е бил задействан "Y", който имаш.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #174 -: Юни 08, 2010, 08:44:29 am »
Капризен а ти от къде си ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #175 -: Юни 08, 2010, 08:47:42 am »
     ;D Ааааа, за това обичаш качамак, гудеее .../майтапя се/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #176 -: Юни 08, 2010, 08:48:57 am »
От мистичните и пленително красиви Родопи.

А бе човеко, пусни едно тото....леле с този муданен съвпад на Юпи и Уран в 2 дом, направо.....бегай още сега
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #177 -: Юни 08, 2010, 08:55:21 am »
Цитат
бе човеко, пусни едно тото....леле с този муданен съвпад на Юпи и Уран в 2 дом, направо.....бегай още сега
Виж ми предните мнения, на предишната страница, за да видиш това тото до къде ме докара. Никога, ама съвършено никога, не съм печелил от тото. Това дори статистически е невъзможно спрямо милиардите пъти в които съм играл...
Но днес ще те послушам и ще пусна

Транзитен Уран и транзитен Юпитер са в съвпад в момента в твоя материален дом. Може да донесе материална придобивка...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #178 -: Юни 08, 2010, 08:59:20 am »
Благодаря, ще пусна тогава обезателно. Кой знае, може днес да е денят Х

Нека силата да бъде с теб  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #179 -: Юни 08, 2010, 10:23:01 am »
Здравейте милички,

Изчетох всичките ви писания- браво на вас!!! :)

Aiia, снощи цяла нощ мислих върху проблемът с твоята приятелка...Не ги познавам и двамата, но подкрепям всички, които казаха, че вината не е само в него. До колкото мога да преценя фактите, които ни даде мога да кажа, че тоя човек ще се преобърне. Не мисля, че му е мн лесно в момента- има второ дете...бивша жена...тр да се грижи за тях, мисли го...не му е лесно, има нужда от време. А, ако не съм сигурна, че твоята приятелка ще се справи повече от добре  ;) Стискам им палци, дръж ни в течение какво става там...

М Каприз, теб направо са те разсъблекли тук...нямам думи  :P

Охх, а аз пиша дипломна и хора мн ме е страх какво ще стане....