Крис, кажи още нещо...Хело, говори ве, човек
Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 09, 2010, 01:26:02 amАми аз в любовта съм статичен и наивен. Много рано дебютирах в секса и от тогава не съм си давал никакъв зор аз да гоня жените. Парите са приоритет номер 1 в моя живот!хахаха с тоя асцендент козирог как да е друго яче..
Ами аз в любовта съм статичен и наивен. Много рано дебютирах в секса и от тогава не съм си давал никакъв зор аз да гоня жените. Парите са приоритет номер 1 в моя живот!
Това, с което не би трябвало да се занимават, е политиката – забранена област за тях
Най-неподходяща е комбинацията със собствения им знак, защото глупостите, които могат да извършат, обединявайки усилията си, могат да надминат и най-развихрената фантазия.
Така е, Крис. Но много се обезлюдяват нашите места. Младите хора са в София и Пловдив. Няма бъдеще за младия човек в Родопите. Освен едните ваканции, друго не може да те задържи.Крис, сънища разтълкуваш ли?
Цитат на: жълтолилава в Юни 09, 2010, 04:03:44 pmне се пали,шегувах се :blink:с може да злоупотребиш и няма да чуеш хленчене и слова изказващи неодобрение
не се пали,шегувах се :blink:
Абе, Крис, между вас с Жълтолилавата неква синастрийка усещам )
Ама това вече прилича на сайт за запознаства Крис, още не си погледнал моята карта...какво да направя, за да я погледнеш? Или Каприз те изтощи вече?
ей наистина твойта венера и плутон ми скачат на асцендента съвпади на луна/венера[ти си идеала ми за жена], сатурн/уран[при това точен] ..баси аспектите