Здравей Гост

Аспекти на планетите, тълкуване

• 313 Отговора
  • 52771 Прегледи
*

holanda

Re:Аспекти на планетите, тълкуване
« Отговор #220 -: Юни 09, 2010, 10:18:15 pm »
ЮЛВ лъв и северен във водолей..
но по джпйтиш се изместват в рак и козирог

baхахах,и аз съм така с възлите ;)

обща карма ;D ;D

« Отговор #221 -: Юни 09, 2010, 10:20:00 pm »
ЮЛВ лъв и северен във водолей..
но по джпйтиш се изместват в рак и козирог

baхахах,и аз съм така с възлите ;)

обща карма ;D ;D

Не. Връстници.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #222 -: Юни 09, 2010, 10:21:55 pm »
Какво толкова се захласвате?  :P :P :P

Крис Моя Плутон е в съвпад с твоя Мерк. Твоя Мерк е съвпад с моя Плутон. И какво от това? Срещаш хора всякакви.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #223 -: Юни 09, 2010, 10:23:10 pm »

Не. Връстници.  ;)
[/quote]

нищо де,да пробвам,той може да не усети  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #224 -: Юни 09, 2010, 10:30:46 pm »

за възлите не знам ама.. за съвпада на твоя сатурн с моя уран и то толкова точно.. това си е вече карма хах

искаш ли да я пускам тази карта на всеобщо обсъждане  ;D
 да  не се откажеш да ме "земаш" хаххаха
[/quote]

пускай я,а за 'взимането''..успокоява ме мисълта,че си имам безкрайно дълъг срок-до 'когато му дойде времето'' :P :P

« Отговор #225 -: Юни 10, 2010, 10:01:56 pm »
Имам един въпрос, ще се радвам който може да отговаря  :blink:
Ако в картата на едно дете
майката е в 4 дом, Скорпион, с Луна(майката, защото тук фактически са грижите)
бащата е в 10 дом, Телец с Марс и Марс и Луната са в опозиция, означава ли това, че родителите няма да се разибрат?
Плутон е в 5, а Венера(У10 и У3) в 1 в съвпад със Сатурн(У6)

*

Uran

• 6041
« Отговор #226 -: Юни 11, 2010, 07:45:08 am »
Имам един въпрос, ще се радвам който може да отговаря  :blink:
Ако в картата на едно дете
майката е в 4 дом, Скорпион, с Луна(майката, защото тук фактически са грижите)
бащата е в 10 дом, Телец с Марс и Марс и Луната са в опозиция, означава ли това, че родителите няма да се разибрат?
Плутон е в 5, а Венера(У10 и У3) в 1 в съвпад със Сатурн(У6)
Не означава!

« Отговор #227 -: Юни 11, 2010, 07:58:04 am »
мерси  :blink:

« Отговор #228 -: Юни 11, 2010, 10:01:18 am »
Аз имам Луна и Марс в опозиция, Луната е в десети, Марс в четвърти. Моите родители много се караха. По принцип за хармонията между родителите се гледат и аспекти между Луната и Слънцето в детска карта, доколкото знам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #229 -: Юни 11, 2010, 12:08:37 pm »
Ако светилата са ранени от малефици, също. Но това може да направи по-трудни отношенията на детето със съответния родител, не е задължително родителите да не се разбират помежду си.

Давам пример от нашето семейство.
Майка ми имаше Луна в съвпад със Сатурн на МС и Сатурн в квадрат към Слънцето в първи дом.
Родителите й постоянно се караха, тя нямаше топла връзка с майка си, чувстваше се цял живот отхвърлена от нея. С баща си се е карала, но му е била любима дъщеря.

Леля ми, т.е. сестра й, има Луна в съвпад с Венера и двете в квадрат с Марс, Сатурн в съвпад с ИЦ в квадрат към Слънцето в 12 дом /в знака на АС/. Беше момичето на мама, всеобща любимка, не е имала конфликти с родителите си, играеше "по правилата", за което бе награждавана, получаваше всички облаги. Но родителите не се разбираха. Тя няма дисхармоничен аспект между светилата - Слънцето е в Лъв, Луната е в Дева.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #230 -: Юни 11, 2010, 12:15:17 pm »
Ако светилата са ранени от малефици, също. Но това може да направи по-трудни отношенията на детето със съответния родител, не е задължително родителите да не се разбират помежду си.
Луната при мен е добре аспектирана със слънцето,а и останалите планети,но пък нашите са се разделили още когато съм била на 2 години.Доколкото знам е било много сериозна семейна драма,защото баща ми е правел сцени.. :-\

а Слънцето е връх на Тао-квадрат / в квадрат със Сатyрн/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Юни 11, 2010, 12:19:02 pm »
Ти имаш Слънце в съвпад с Марс и квадрат със Сатурн, доколкото се сещам. Трудни отношения с бащата, а и по принцип с авторитетни фигури. Слънцето и Марс са в знак на падение и респ. заточение. А Сатурн е в Козирог, нали, на трон?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #232 -: Юни 11, 2010, 12:24:34 pm »
Ти имаш Слънце в съвпад с Марс и квадрат със Сатурн, доколкото се сещам. Трудни отношения с бащата, а и по принцип с авторитетни фигури. Слънцето и Марс са в знак на падение и респ. заточение. А Сатурн е в Козирог, нали, на трон?
да,Сатyрн е на трон в Козирог.Само да отбележа,това с авторитетите и аз съм го чела,но се надявах да не е така...трябва ли да се приеме за сигурно?

а баща ми дори реално не го познавам т.е нямам спомен,затова и не мога да приема аспекта като индикация за трудни отношения с бащата...аз не съм имала никакви отношения с него. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Юни 11, 2010, 12:32:09 pm »
Ти имаш Слънце-Марс в мажорен аспект с всички малефици - Сатурн, Уран и Нептун, с изключение на Плутон. А и самото Слънце е в 12 дом. Може и да няма реален конфликт с бащата, защото родителите рано се разделят, просто липсва връзка с него. Но ако не се бяха разделили, не се знае какви щяха да бъдат отношенията ти с него... Обикновено скандалите между родителите рефлектират върху децата и тази дисхармония оставя отпечатък върху хороскопите им, дори ако това се случва преди майката да зачене или по време на бременността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #234 -: Юни 11, 2010, 12:48:02 pm »
Обикновено скандалите между родителите рефлектират върху децата и тази дисхармония оставя отпечатък върху хороскопите им, дори ако това се случва преди майката да зачене или по време на бременността.
баща ми е бил класическия комплексиран Лъв-умеел е да очарова хората,но е бил твърде ревнив,скандалджия и побойник.

а за авторитетите пак ще попитам,защото докато работех тук имах много приятелски и хармонични отношения с шефа и сина му/доста ми помагаха с документи и разни подобни,а и синчето понякога излизаше с тайфата ;D/,но дъщерята беше цял барут негативна енергия и не можех да я понасям :-X .Та..след като имам такъв аспект,значи ли ,че всеки път ще имам проблеми и разногласия с шефовете си?

« Отговор #235 -: Юни 11, 2010, 12:52:51 pm »

При мен Сатурн в 11 е в опозе на Слънце в 5, на МЦ имам Лъв с Марс в куинконс със Слънце. Вярно е, понякога имам трудин отношения с майка ми, но пък те с баща ми имат невероятен брак

« Отговор #236 -: Юни 11, 2010, 12:55:23 pm »
Ти имаш Слънце-Марс в мажорен аспект с всички малефици - Сатурн, Уран и Нептун, с изключение на Плутон. А и самото Слънце е в 12 дом. Може и да няма реален конфликт с бащата, защото родителите рано се разделят, просто липсва връзка с него. Но ако не се бяха разделили, не се знае какви щяха да бъдат отношенията ти с него... Обикновено скандалите между родителите рефлектират върху децата и тази дисхармония оставя отпечатък върху хороскопите им, дори ако това се случва преди майката да зачене или по време на бременността.

точно това се опитнав ма открия в картата на синът ми и не мога. Само до опозицията опрях, всичко си е наред

*

Lillie

• 30532
« Отговор #237 -: Юни 11, 2010, 01:08:43 pm »
Чакам всеки момент една моя приятелка да роди и ще ви кажа какви аспекти има в картата на сина й.
С бащата на детето са в постоянен конфликт, но не са разделени. Изключително трудна връзка. Интересно ми е как ще е отразена тази драма в картата на детето им.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #238 -: Юни 11, 2010, 01:15:37 pm »
това, което ще напиша май не е много за тук....но знаете ли, че(някъде бях чела) върха на 5-ти дом в картата на майката покзва с какъв АЦ може да се роди първото дете, върха на 7-ми на второто дете, на 9-ти третото....всъшност за третото и по нататък не съм сигурна дали са така...но давам пример с мен...
майка ми има на върха на 5-ти дом Скорпион....АЦ на сестра ми е Скорпион...на върха на 7-ми майка ми има Козирог....моят АЦ е Козирог....
може да пробвате и вие....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #239 -: Юни 11, 2010, 01:21:25 pm »
да,Сатyрн е на трон в Козирог.Само да отбележа,това с авторитетите и аз съм го чела,но се надявах да не е така...трябва ли да се приеме за сигурно?

Личен опит - имам Слънце съвпад Плутон (във Везни) квадрат Сатурн и куинконкс Марс (Телец). Отношенията ми с баща ми бяха наистина много противоречиви, мисля, че започнах истински да го разбирам едва след смъртта му.

Но с шефовете си никога не съм имала конфликти. Отсъства ми чувството за йерархична подчиненост и обикновено установявам лесно равноправни отношения с тях. Ако сметна, че прекият ми началник е взел некомпетентно решение, той веднага го научава  ;D. Но, в интерес на истината, работата ми има относителна незамисимост в рамките на организацията, и е по-скоро свързана с анализи и консултации на висшия мениджмънт, тоест измъкнала съм се от клопката на тези аспекти, като съм се ориентирала към професия, в която горе-долу сама съм си шеф, независимо, че работя в рамките на по-голяма корпоративна структура.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda