Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57648 Прегледи
*

Mia21

• 2502
В крайна сметка има ли смисъл от това да разобличаваме някого. Разочарована съм. Дори мисля, да изтрия постовете си тук в темата. Моля и другите да го направят там ,където съм я цитирала.
Предварително благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Познавам Кирил , познавам и още няколко човека от асоциацията.....
За мен Кирил е отличен професионалист и знае какво прави....
Има и астролози , които не членуват , които не са известни , защото са астролози и си знаят картите.... :blink: :blink:, но с оплюването на гилдията , дали не се връща с/у нас самите този материал? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765

истинска професионалистка, Мия!  нека да не обобщаваме. Чест ти прави, че я цитираш персонално. Тези обобщения никак не ми харесват, понеже има свестни хора. да не стане така, че покрай сухото да изгори и суровото.

Шегуваш ли се, че е истинска професионалистка, Стела? Аз не се срамувам от думите си, защото това е факт и лично мога да поговоря с нея на тази тема ако ми се отдаде възможност.

Да, разбрах какво искаш да кажеш, просто да не обобщавам. Аз говоря конкретно.Зная, че доста хора са на моето мнение.

Разбира се, че се шегувам
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
Никой не оплюва гилдията, Марая. Идеята за асоциацията е страхотна. Дори не знам кои са й членове, но ми се иска там да има достойни хора, а не като въпросната дама, която визирах. ;) :blink:

В крайна сметка има ли смисъл от това да разобличаваме някого. Разочарована съм. Дори мисля, да изтрия постовете си тук в темата. Моля и другите да го направят там ,където съм я цитирала.
Предварително благодаря!

Истината трябва да се казва. Въпросната дама, за която си писала, като не си върши работата както трябва, да не очаква, че хората няма да говорят.

То във всяка гилдия трябва да само достойните хора, но няма как да се подберат. А и никой не е уреголирал начина на плащане в свободните професии и как си търсиш правата при неизпънение.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
Според мен в една такава асоциация, трябва да бъдат най-добрите, които могат да се конкурират дори и с други такива организации в цял свят. Това трябва да е есенцията на нацията ни в тази област. Напомням още веднъж, че не зная кои са в българската.Просто разсъждавам.

Предварително благодаря!

Истината трябва да се казва. Въпросната дама, за която си писала, като не си върши работата както трябва, да не очаква, че хората няма да говорят.

В крайна сметка всеки да си печели както си желае, наивници явно има доста. Не искам аз да съм и съдник. Нейна си работа.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Не разбрах кого сте визирали в последните си постове и не знам какво общо има в конкретния случай медийните изяви на някого, но това не е моя работа. Тук ставаше дума за очерняне името на човек от страна на въпросния Добрин - Доби. А въпросната Руми лично познавам като коректен човек. Дори не става въпрос въобще за асоциацията, но той я намеси. Както и да е. Държа да ви информирам, че се оказа точно така, както предполагах - асоциацията е организирала курса и от последната платена такса са удържали таксата за тази организация от тяхна страна. Никой няма да му организира курсове за красивите му очи. И това Руми му го е казала. Проблемът е дошъл от там, че е искал да участва на една конференция с доклад, но е закъснял с резюмето, поради което не е могъл да участва. От там е и неговото отношение към нея и съответно към асоциацията. Правете си изводите сами. Аз няма какво повече да коментирам. Жалка история! А колкото до БАА и членството в нея, който има мераци, да посети сайта и да разучи как стоят нещата. Там членуват е непрофесионални астролози, т.е. и любители.

*

Kali

• **
  • 1411
Браво, Скарлет, колко добре е да се знае каква е позицията на другата страна.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Добре, че се представи обратна връзка, за да няма други подобни недоразумения.
Първоначалното ми предположение за комисионно възнаграждение, макар и шеговито, се е оказало вярно значи. Никоя организация или институция няма да организира такива прояви без да поиска такса. Изключение правят само благотворителните кампании. Когато някой лектор решава да организира астрологичен курс и не разполага със собствено помещение, за наем на лекторска зала също се плаща, такъв е животът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Добре, че се представи обратна връзка, за да няма други подобни недоразумения.
Първоначалното ми предположение за комисионно възнаграждение, макар и шеговито, се е оказало вярно значи. Никоя организация или институция няма да организира такива прояви без да поиска такса. Изключение правят само благотворителните кампании. Когато някой лектор решава да организира астрологичен курс и не разполага със собствено помещение, за наем на лекторска зала също се плаща, такъв е животът.

Искам да допълня , че е наивно да се говори за благотворителност....извън този сайт , на тема астрология....

Нещо повече , плащането на възнаграждение на организатори , посредници , консултанти не мога да разбера защо е трън в очите на хората? :unsure: Разбира се , че както всеки те продават труд....Най-малкото самото организиране не е никак лесна работа....Тук също се влага не по-малко усилие , не по-малко време....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Не става въпрос за благотворителни кампании в астрологията. На всички е ясно, че няма такива, всеки труд трябва да се заплаща. Но статиите се предоставят безвъзмездно за масова употреба и това е факт. Факт е и това, че тук-там се намират по-предприемчиви сайтове, където срещу платен смс можеш да си научиш знака на Асцендента или да получиш рецепта за любовна магия. Зад сайтовете стоят хора. Всеки има своето място под слънцето и право на изява.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Имам желание да се запиша на курс по астрология, но дистанционно, по интернет. Имате ли представа кои астролози или школи предлагат такова. Друго което ме интересува дали някой е карал такъв он-лайн курс и дали си заслужава. :-\
         Имам първите четири книги на Марион Марч и Джоан Макевърс и там нещата са доста добре систематизирани. Дали един курс по астрология по интернет може да ми даде повече като информация. Така или иначе личният контакт с учител няма да го има.
         Чудя се, затова моля някой да сподели опит.

*

Lillie

• 30532
Нямам представа как протичат такива курсове, но знам, че се предлага и дистанционна форма на обучение. Зависи и на какъв учител ще попаднеш. Доколкото разбирам, при дистанционна форма на обучение получаваш достъп до материали и лекции, специално разработени за курса, а после държиш изпит по практическата част.
Аз съм посещавала един-единствен (кратък) астрологичен курс в живота си и то от любопитство, там научих доста интересни неща, но не са много приложими в модерните школи.
И да допълня. Има много кадърни астролози, които поради някакви причини не организират обучение. Има и курсове, на които не научваш нищо съществено, само общи приказки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Мен ме интересува дали сте били или познавате някой, който е бил на обучение по психологическа астрология при Милена Вълканова и дали сте доволни?

*

Lillie

• 30532
Тъкмо мислех да препоръчам школата на Хубер, ако някой се интересува от курсове по астропсихология, и ти ме изпревари. Нали тя с това се занимаваше или греша?
Нямам информация за начина й на преподаване и как протича.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Тъкмо мислех да препоръчам школата на Хубер, ако някой се интересува от курсове по астропсихология, и ти ме изпревари. Нали тя с това се занимаваше или греша?

Тя е завършила астропсихология в Лондон и лично е била там, докато учи.

*

Lillie

• 30532
Намерих информация, същата е:

Цитат
Минава през обучение по астрология по руската школа на Левин, а в момента учи астрологическа психология към Института за астрологическа психология по метода на Бруно Хубер в Англия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765

Тя е завършила астропсихология в Лондон и лично е била там, докато учи.

Хайде, Хело, изкарай курса, че да ни направиш по един астропсихологически портрет на всичките, с астрологически методи  :86:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
Защо да кара курс, може да прочете две-три книжки и ефектът ще е същия. Ще ни направи психоанализа до девето коляно.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.