Здравей Гост

Обучение-Курсове-Форуми-Симпозиуми-Семинари-Конференции и Срещи по Астрология

• 260 Отговора
  • 57732 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Търсейки информация за български астролози, които работят по метода на Хубер, попаднах на още един сайт:
http://www.astrostudio.info/astro-obuchenie1.html и http://www.astrostudio.info/astro-obuchenie2.html.

Преподавателката се казва Ралица Сърцанова. Предполагам, че е последовател на същата астрологична школа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Защо да кара курс, може да прочете две-три книжки и ефектът ще е същия. Ще ни направи психоанализа до девето коляно.  :P

Отдавна ни е поставила диагноза на всички...но аз съм по-скоро любопитна за астропсихологическите доказателства в подкрепа на хипотезата. Все пак сме астросайт. Абе, искам и аз да науча нещо гратис....не се смейте...!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Feia

Отдавна ни е поставила диагноза на всички...

Защо? Аз не съм завършила специалност Психология, че да поставям диагнози.

Все пак сме астросайт. Абе, искам и аз да науча нещо гратис....не се смейте...!

И аз така!  ;D :P ;D Обаче вече повече държа на доказателствата, събрани от споделения опит и на личните преживяния.

Мен ме интересува дали сте били или познавате някой, който е бил на обучение по психологическа астрология при Милена Вълканова и дали сте доволни?

За това ли става въпрос Хело ?http://psychologicalastrology.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD/

Не съм била на обучение,но честно казано бях на крачка,много ми хареса начина и на поднасяне на информацията.Отказах се,защото нямаше да имам време да уча,а то без учене не става.

*

Lillie

• 30532
И на мен много ми харесва начинът, по който е представена информацията в нейния блог. При все това, че моите критерии за професионализъм са доста високи.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

И на мен много ми харесва начинът, по който е представена информацията в нейния блог. При все това, че моите критерии за професионализъм са доста високи.  :blink:

Аз имам информация за обучението на Милена по психологическа астрология, но ще я дам само на лични на този, който иска. Ще обмисля дали да се обучавам в това. Оказва се, че отнема повече време, отколкото човек очаква.

Но аз знам, че астрология се учи за около три години на курсове.

*

Lillie

• 30532
Астрология се учи цял живот, но курсовете са добро начало. Няма смисъл да отделяш повече от две-три години за курсове, оттам нататък вече надграждаш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Астрология се учи цял живот, но курсовете са добро начало.

И пак няма гаранция за парична печалба от това.  ;D

Но аз искам да опозная себе си.

И света.

*

Lillie

• 30532
Печалба за кого? За курсиста?
Всеки сам си избира най-подходящата форма на обучение. Има много добри професионалисти, които през живота си не са посетили нито един курс, има и със завършени курсове, които не стават.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

Печалба за кого? За курсиста?
Всеки сам си избира най-подходящата форма на обучение. Има много добри професионалисти, които през живота си не са посетили нито един курс, има и със завършени курсове, които не стават.

Щот, даваш над хиляда лева, учиш с години, отделяш време и пари и накрая какво?

Трябва да има някаква полза от това.

*

Lillie

• 30532

И си решаваш екзистенциалните проблеми.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Feia

И си решаваш екзистенциалните проблеми.  ;D

Ако си решавах така екзистенциалните проблеми, щях със сигурност веднага да действам и да се запиша! Обаче мисля, че дори годините, нужни за учене на психоанализа и различни видове психотерапия по официален път, пак не са гаранция за всеки, че ще си реши проблемите.

Щот, като видя някои специалисти, веднага ми идват наум техните проблеми, които или са видни или ги усещам и се чудя защо не си помогнат на себе си, не се ли самооценяват.

*

Divna

• 2478

Щот, като видя някои специалисти, веднага ми идват наум техните проблеми, които или са видни или ги усещам и се чудя защо не си помогнат на себе си, не се ли самооценяват.

Фея, навярно знаеш, че не съществува живо човешко същество без проблеми. Астролозите на са богове. И те като всички останали си имат своите проблеми, които за тях може да не са проблеми, такива, каквито са за нас например.
Твоите проблеми за мен не са проблеми, както навярно моите птроблеми в твоите очи може да не са въобще никакви проблеми.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Астрология ако се учи само с курсове, щеше всеки да е знае.
Тя може само чрез практика да се развие и да бъде човек малко или много сигурен, не само в прогнозите си, а и в начина на консултиране! :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478

Ако си решавах така екзистенциалните проблеми, щях със сигурност веднага да действам и да се запиша! Обаче мисля, че дори годините, нужни за учене на психоанализа и различни видове психотерапия по официален път, пак не са гаранция за всеки, че ще си реши проблемите.

Човек прави нещо, ако наистина го желае. Проблемите само с разговори не се решават. Изисква се действие.
Не би могло да очакваме някой да ни реши проблемите вместо нас. Този някой може да ни помогне, но не и да го направи вместо нас.
Аз лично не желая никой да ми решава проблемите, защото живота си е мой и аз съм отговорна за това как протича той. Бих позволила обаче да ми се помогне, ако съм осъзнала, че не съм в състояние сама да си помогна.

*

Lillie

• 30532

В картата на астролога подчертаните нептунови констелации или констелации, в които участват възлите, ако не се работи съзнателно върху тях, могат да навредят и на клиента. Ако говорим за психологическо консултиране.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Признавам само писмените астрологични консултации.... :blink: Онези зад които астролога застава....Устните са ми много смешни..И ги приемам по друг начин... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
Астрология ако се учи само с курсове, щеше всеки да е знае.
Тя може само чрез практика да се развие и да бъде човек малко или много сигурен, не само в прогнозите си, а и в начина на консултиране! :wink2:

Доби, съгласна съм с теб, но всичко това се разбира тогава, когато човек се сблъска с него. Иначе на теория нещата винаги изглеждат съвършенно различни.

*

Lillie

• 30532
Признавам само писмените астрологични консултации.... :blink: Онези зад които астролога застава....

Защото могат да бъдат и доказателствен материал.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
Познавате ли в България някой астролог, който да прави астрологични консултации?
Или астролозите издготвят само писменни хороскопи?
Питам защото не съм наясно. Познавам само Доби, а него въобще не го включвам към българските астролози.
Доби, ще ме извиниш, ама съм чистосърдечна.  :blink: