Здравей Гост

ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

• 224 Отговора
  • 30455 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« -: Юни 13, 2010, 10:44:48 pm »
НА 26 .06. 2010г. има пълнолуние в козирог.
няколко мин. по-късно има и частично лунно затъмнение.
на 4:46мин. в козирог.....
какво , къде и как аспектира в картите ви?
интересно е , че тук е замесен и плутон.... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« Отговор #1 -: Юни 13, 2010, 10:47:01 pm »
Хм, на мен ще ми е срещу наталната Луна в 8 дом.
Да не вземе пак да се спука канализацията в блока?  ;D Тъкмо я оправиха...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Юни 13, 2010, 10:51:48 pm »
На мен ми засяга оста на възлите и е в съвпад със Сатурн в 11ти, У6 и 7ми....бе едно затъмнено лято се очертава мани, мани. Нямам никави очаквания. До сега лунните не виждам да са повлияли с нещо.  :-\ Макар, че Сатурн е в знака на Луната... :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #3 -: Юни 13, 2010, 10:53:30 pm »
Сега пък хубаво се притесних. В точен тригон с нат.Хирон / 11-ти /. :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Юни 13, 2010, 10:55:34 pm »
колко градуса допускате ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Юни 13, 2010, 10:58:10 pm »
Нали до 1, максимум 2 градуса. При мен е на 0,51 сходящ. :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Юни 13, 2010, 11:04:36 pm »
за лунното вземам  1,5*....
за слънчево 1гр.

дали има някой с други впечатления?

*

Nebesna

« Отговор #7 -: Юни 13, 2010, 11:05:05 pm »
до 1 градус.

« Отговор #8 -: Юни 13, 2010, 11:10:32 pm »
Има ли някой наблюдения, че тези затъмнения наистина действат.На 31 декември 2009 година имаше пълно лунно затъмнение 10Can14
То съвпадна с наталният ми Марс, който е на 10 и 38 в Рак в съвпад с ИЦ, нямаше никакво събитие свързано с дом, семейство, мъж , въобще никакво значимо събитие. Възможно ли този съвпад евентуално да окаже влияние не в момента , когато се случва , а да речем през предстоящата година след съвпада.

*

Divna

« Отговор #9 -: Юни 13, 2010, 11:15:18 pm »
При мен ще засегне оста АЦ/ДЦ - секстил с АЦ и тригон с ДЦ. Иначе ще бъде във втория ми дом.
Отпускам максимум 1*.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Юни 13, 2010, 11:19:31 pm »
Има ли някой наблюдения, че тези затъмнения наистина действат.На 31 декември 2009 година имаше пълно лунно затъмнение 10Can14
То съвпадна с наталният ми Марс, който е на 10 и 38 в Рак в съвпад с ИЦ, нямаше никакво събитие свързано с дом, семейство, мъж , въобще никакво значимо събитие. Възможно ли този съвпад евентуално да окаже влияние не в момента , когато се случва , а да речем през предстоящата година след съвпада.

Невъзможно.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #11 -: Юни 13, 2010, 11:19:51 pm »
Ми на мен луната ще ми е на два градуса от наталното слънце.
Не знам вие колко градуса отпускате, ма на мен наистина почна да ми писва!  :angry:

« Отговор #12 -: Юни 13, 2010, 11:21:54 pm »
Правена ми е ректификация на хороскопа, часът ми е верен, а пък Марс няма как да се измести, но това е факт ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #13 -: Юни 13, 2010, 11:28:14 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2141.msg114499.html#msg114499

Тук има и качени карти на затъмненията.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Юни 13, 2010, 11:29:28 pm »

събития има само тогава , когато има съвпад на дир. планета с натална или куспида на дом.
пр.планета в съвпад с натална или куспида на дом.
аспект на пр. луна с куспида на дом , натална планета или пр./дир.
транзитите , както и затъмненията отключват събитията. като за целта следва да има индикация за събитие в натала.
пропуснах и ингрес на куспиди /пр./ , както и на планети.

« Отговор #15 -: Юни 13, 2010, 11:40:21 pm »
Благодаря, Марая. Явно не е имало никакво значимо събитие по тези прогностични методи , което да бъде отключено.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Юни 13, 2010, 11:53:24 pm »
Благодаря, Марая. Явно не е имало никакво значимо събитие по тези прогностични методи , което да бъде отключено.

принципно при различните индивиди събитията са повече от различни , а и има карти наситени от събития , за сметка на такива при които събитията се случват в определени години.
мн. са важни гокленовите зони , главните оси , планетите упр. като промисори за определяне на събитията.
при символичните дирекций говорим за градус=година.
при прогресийте е по-различно , но ако имаш един сатурн например , който обръща своя ход или меркурий или венера , то можеш да имаш събитийност няколко години и то представи си оттам мине един шантав уран или нептун.....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Юни 14, 2010, 12:06:36 am »
На мен това събитие ще ми е в 5 дом...интересно...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #18 -: Юни 14, 2010, 12:09:53 am »
Всъщност сега погледнах по-подробро, ми то в случая, Луната ще стане част от муданния тао квадрат...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

« Отговор #19 -: Юни 14, 2010, 12:11:53 am »
Всъщност сега погледнах по-подробро, ми то в случая, Луната ще стане част от муданния тао квадрат...
олеииии,с хубавите дни съм дотук,значи  :41: