Здравей Гост

ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

• 224 Отговора
  • 30437 Прегледи
Re:ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« Отговор #20 -: Юни 14, 2010, 12:12:13 am »
при прогресийте е по-различно , но ако имаш един сатурн например , който обръща своя ход или меркурий или венера , то можеш да имаш събитийност няколко години и то представи си оттам мине един шантав уран или нептун.....

Това обръщане на планетите по прогресиите ли се гледа, и означава ли това че при такова обръщане транзитите върху планетите влияят с по-голяма сила или са гаранция за дадено събитие.
Не знам дали тук е правилното място, или може би в друга тема , но имам наблюдения че транзитите дори на тежките планети с лични не дават събития на всяка цена.Явно както казваш Марая, трябва първо да се наблегне на другите прогностични методи

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Юни 14, 2010, 12:35:19 am »
при прогресийте е по-различно , но ако имаш един сатурн например , който обръща своя ход или меркурий или венера , то можеш да имаш събитийност няколко години и то представи си оттам мине един шантав уран или нептун.....

Това обръщане на планетите по прогресиите ли се гледа, и означава ли това че при такова обръщане транзитите върху планетите влияят с по-голяма сила или са гаранция за дадено събитие.
Не знам дали тук е правилното място, или може би в друга тема , но имам наблюдения че транзитите дори на тежките планети с лични не дават събития на всяка цена.Явно както казваш Марая, трябва първо да се наблегне на другите прогностични методи

да , по прогресий се гледа.
зависи каква инфо носи планетата в натала.
пример , при мен венера стана ретро на 29г.
тогава останах вдовица.
при мен венера упр. дсц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Юни 14, 2010, 06:38:05 am »
предстоящото лунно затъмнение на 26/06 в 4гр46 Козирог ще бъде в точен съвпад с
прогр.Меркурий и прогр.Венера в 4 дом, Мерка упр.Асц и МС, Венера упр.2 и 9 дом
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #23 -: Юни 14, 2010, 06:59:47 am »
...ако орбиса е по-голям от 1 градус....на мен ще ми е върху Нептун в 12-ти дом на 2 градуса и малко....в опозиция на наталното Слънце 1 градус и нещо...и в опозиция на дирекционния Хирон....освен това Лунното затъмнение заедно с пълнилунието са 1 ден преди рожденния ми ден....дано всичко да е ок....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Юни 14, 2010, 07:31:30 am »
На мен ще ми е на куспидата на 6ти дом,в съвпад с юпитер. Юпитер прави тригон с венера,квадрат слънце и плутон :unsure:

« Отговор #25 -: Юни 14, 2010, 08:08:59 am »
   Оуууу, ще биде интересно. Попада в 7 дом, там са Меркурий и Слънцето ми. Като гледам затъмнението ще направи точен съвпад с дирекционната ми Венера на 4.36, прогресивната е на 3.46 и транзитния Плутон е в съвпад с тях. В момента има гъчканица в 7 дом по прогресии и дирекции. Да видим какво ще ни поднесе бъдещето. А затъмнението на 31.12.2009 засегна слънцето. За равносметки е рано още, догодина може би ще направя чифт-тека  ко станало и ко не станало.

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Юни 14, 2010, 08:10:27 am »
Абе очертават ти се + промени. :blink:

« Отговор #27 -: Юни 14, 2010, 08:32:24 am »
малиииииии
при мен е в квадрат с натален и прогр. Сатурн в 11ти, после с натално Слънце в 5ти и транзитен Уран и Юпитер
и в тригон с натални СЛВ и Юпитер в 10ти.......... ужасТ Какво става, ако съвпадне с пр. Плутон в 3ти?
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 08:46:52 am от Mama Yaya »

« Отговор #28 -: Юни 14, 2010, 08:49:45 am »
При мен ще е в точен съвпад с Юпитер и много е възможно с МС. За съжаление, въпреки че ми е правена ректифкация, не съм сигурна в градусите на МС. Не ми се виждат логични, тези които предложи астроложката. Как ще разбера обаче дали е само по Юпитер, дали по МС и Юпитер? 

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #29 -: Юни 14, 2010, 09:24:00 am »
Има ли някой наблюдения, че тези затъмнения наистина действат.На 31 декември 2009 година имаше пълно лунно затъмнение 10Can14
То съвпадна с наталният ми Марс, който е на 10 и 38 в Рак в съвпад с ИЦ, нямаше никакво събитие свързано с дом, семейство, мъж , въобще никакво значимо събитие. Възможно ли този съвпад евентуално да окаже влияние не в момента , когато се случва , а да речем през предстоящата година след съвпада.

Невъзможно.

Според мен е възможно, ако няма замесени предизвикателни аспекти от външните планети и възлите.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Юни 14, 2010, 09:34:46 am »
На мен ми засяга оста на възлите и е в съвпад със Сатурн в 11ти, У6 и 7ми....бе едно затъмнено лято се очертава мани, мани.
Идентичен случай в наше село. Само дето осите са други затъмнената Луна ми е точно на Дсц. заедно със СЛВ срещу Сатурн/ЮЛВ/Асц. Сатурн управлява Дсц.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #31 -: Юни 14, 2010, 10:12:00 am »

събития има само тогава , когато има съвпад на дир. планета с натална или куспида на дом.
пр.планета в съвпад с натална или куспида на дом.
аспект на пр. луна с куспида на дом , натална планета или пр./дир.
транзитите , както и затъмненията отключват събитията. като за целта следва да има индикация за събитие в натала.
пропуснах и ингрес на куспиди /пр./ , както и на планети.

мда, така е
дори и при мен тогава има събития :P

« Отговор #32 -: Юни 14, 2010, 10:43:55 am »
Може ли да попитам за какъв период се очакват прогнозираните събития?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #33 -: Юни 14, 2010, 02:12:59 pm »
айде в засегнатите съм и аз ...ако я избутам тази година ще съм ок :unsure:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #34 -: Юни 14, 2010, 02:57:47 pm »
Хайде и аз в групата, затъмнението ми квадратира МС и ЮЛВ в4гр Овен -ИС Везни,добавяме и тр.Плутон в съвпад пр.Сатурн и една чудна картинка се получава. Работата съм я загубила вече,   ;D, та по тази ос май не ми остана нищо за губене, освен себе си да загубя...
Ще докладваме после ;)

« Отговор #35 -: Юни 14, 2010, 03:01:08 pm »
Аз със беглите си още познания да ви напиша за статистика:
Затъмнението ми е в 7д - върху наталния Меркурий (3гр Рак), а Мерка ми е в квадрат с наталния Уран (4гр на везни почти на връх 10д ). Ади скачам в групата на потърпевшите.....
« Последна редакция: Юни 14, 2010, 03:20:44 pm от ligonia »

*

Helo

« Отговор #36 -: Юни 14, 2010, 03:04:00 pm »
Какви магически ритуали за лично благополучие и освобождаване от стари, вкоренени в психиката неща могат да се правят при Лунно затъмнение? Знаете ли?

« Отговор #37 -: Юни 14, 2010, 08:19:29 pm »
Какви магически ритуали за лично благополучие и освобождаване от стари, вкоренени в психиката неща могат да се правят при Лунно затъмнение? Знаете ли?

Това се прави още сутрин рано обаче. Вземаш шепа пепел, стар бабин юрган, катинар, но от големите, и тапи за уши. Всичко това се смесва в следния порядък - заключваш телефоните в някой шкаф с катинара, хвърляш ключа през терасата, посипваш си главата с пепел и се покриваш хубаво с юргана, ама така, че да ен се вижда нищо от теб. Слагаш тапите в ушите и смирено чакаш звездите да се разместят или земята да те погълне - каквото Луната каже...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Юни 14, 2010, 08:40:52 pm »
Не се смей!
Правила съм този ритуал, спазих всички стъпки.
Ефектът наистина е зашеметяващ - още съм в безтегловност и имам шум в ушите. Виждам всичките си паралелни инкарнации в реално време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #39 -: Юни 14, 2010, 09:12:45 pm »
и се покриваш хубаво с юргана, ама така, че да ен се вижда нищо от теб.

.... и палиш юргана, ще се освободиш от стари навици,старо тяло,решаваш всичките си проблеми с едно драсване на клечката,но ще ти се наложи реинкарнация да ги отработиш пак :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...