Здравей Гост

ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

• 224 Отговора
  • 30657 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ПРЕДСТОЯЩО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ
« Отговор #180 -: Юни 26, 2010, 01:46:17 pm »

Дали Марс на 10 гр в Дева не е виновника за дискомфорта на подвижния кръст? А може би Сатурн в Дева ... :unsure:
 Естествено!
Цитат
Е, блазе на неподвижните, май могат да дишат дълбоко...  ;D Някакви оплаквания от неподвижните?!

Откакто Марса излезе от Лъв ми е много добре.  :blink:
« Последна редакция: Юни 26, 2010, 07:32:02 pm от Скарлет »

*

tool

« Отговор #181 -: Юни 26, 2010, 01:52:27 pm »
При мен пълнолунието / по точно слънцето / е в абсолютно точен съвпад с парс фортуна - случи ми се нещо много хубаво .. не съм била толкова щастлива от дете  ..

Най-засегнати, разбира се, са хората със Слънце, Луна в Дева.  ( пример жълтолилавката дето издивява напоследък) .

Дали Марс на 10 гр в Дева не е виновника за дискомфорта на подвижния кръст? А може би Сатурн в Дева ... :unsure:

Аз съм с Луна на 11* в Дева, тр Марс в момента е и в опозиция на наталния - никога не съм била по- спокойна и уравновесена ..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Юни 26, 2010, 02:01:49 pm »
При мен пълнолунието / по точно слънцето / е в абсолютно точен съвпад с парс фортуна - случи ми се нещо много хубаво .. не съм била толкова щастлива от дете  ..

Най-засегнати, разбира се, са хората със Слънце, Луна в Дева.  ( пример жълтолилавката дето издивява напоследък) .

Аз съм с Луна на 11* в Дева, тр Марс в момента е и в опозиция на наталния - никога не съм била по- спокойна и уравновесена ..

е в точен съвпад с наталната луна :blink:.
а това не е зле!

при мен тр.марс е на точна опозиция от нат.сатурн и на точен тригон от наталната луна. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #183 -: Юни 26, 2010, 02:03:20 pm »
Това затъмнение ще се отрази най-вече на Кардиналните
     са хората със Слънце, Луна в Дева.  ( пример жълтолилавката дето издивява напоследък) .

един път да стана за пример и то с какво  ;D

явно се отразява заради дозата енергия и напрежение,които ми идват в повече,защото ги имам и по-натал.Напоследък бях много активна,енергична-не спях,спортувах,хранех се малко и пак имах енергия.В партньорските отношения взех да шъткам и да пречиствам терена много безпардонно :mellow:.Луната ми е в Дева,а и съм Кардинал-няма как да не се отрази,при все че активира цялата карта.Не отчитам периода за лош,но ще видя какво ще последва и пак ще пиша.

*

tool

« Отговор #184 -: Юни 26, 2010, 02:04:42 pm »
Пу пу пу - чукай на дърво!!!

И да чукам и да не чукам се тая .. човек не може да избяга от съдбата си .. трябваше да стана на 33 за да се убедя в това ..  ;D

Цитат
 А какви аспекти има Луната, освен опозицията й с Марс?

*

tool

« Отговор #185 -: Юни 26, 2010, 02:32:20 pm »

Цитат

е в точен съвпад с наталната луна :blink:. а това не е зле!

не е зле, да .. тъкмо сатурн мина оттам и ми активира бумеранга .. сега марс ще поддържа напрежението ..  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #186 -: Юни 26, 2010, 02:36:50 pm »

Цитат

е в точен съвпад с наталната луна :blink:. а това не е зле!

не е зле, да .. тъкмо сатурн мина оттам и ми активира бумеранга .. сега марс ще поддържа напрежението ..  :P

плутонианка такава ;D , не може да живее без напрежение... ;D
няма нищо по-хубаво от твърдите аспекти!
те ни дават възможността за действие и развитие.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #187 -: Юни 26, 2010, 05:15:52 pm »
Днес сутринта е имало силно земетресение до Соломоновите острови. В сайта за сеизмичната активност го дават 7,1 по Рихтер http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home , а в новинарските сайтове - 6,9 http://www.dnes.bg/world/2010/06/26/6-9-po-rihter-do-solomonovite-ostrovi.93439

сънувах сън, в който в един от моментите разбрах интуитивно, че е станал голям катаклизъм ..   ;D
Арееее,да не чувам детски глас! Катаклизми....клизми....бля,бля.... :P

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #188 -: Юни 26, 2010, 06:01:55 pm »
Някакви оплаквания от неподвижните?!

При мен и асц. и слънцето са в неподвижни знаци; всъщност и МС и ІС ;D; нямам оплаквания ~ затъмнението е в точен съвпад с К3 и напоследък срещам само Везни...  :rolleyes:  

« Последна редакция: Юни 26, 2010, 06:06:05 pm от Vanila »
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Юни 26, 2010, 07:37:11 pm »
Аз пък научих кофти новина днес, много неприятно ме изненада... Не е по 2/8 дом, където ми попада затъмнението. Идва от 9ти - чужбина и активира 12-ти - принудителна изолация.  :91: Идва ми да се гръмна вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #190 -: Юни 26, 2010, 08:56:37 pm »
Аз пък научих кофти новина днес, много неприятно ме изненада... Не е по 2/8 дом, където ми попада затъмнението. Идва от 9ти - чужбина и активира 12-ти - принудителна изолация.  :91: Идва ми да се гръмна вече.

Lillie, имам пряко наблюдение на Слънце в Овен, което в момента "изживява" транзита на Плутон /квадрат/ и едновременно с това транз. Сатурн /опозиция/ ~ иии...нещата не са никак розови...

~ би трябвало да има "решение", но честно казано се чудя къде е...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Юни 26, 2010, 08:59:00 pm »
Де да беше само Слънцето, рачешката ми Луна също е погазена от тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #192 -: Юни 26, 2010, 09:07:19 pm »
Де да беше само Слънцето, рачешката ми Луна също е погазена от тях.

...предполагам, че като отмине периода, можете да кандидатствате за награда "Пълна промяна";

шегувам се  :blink:, но всъщност нещата не са много до смях...  Поне човекът, за който говоря в момента "дърпа" тотално надолу; вярвам, че като стигне дъното - ще тръгне в обратна посока /понякога трябва да се провалиш, за да успееш/... Все пак вие сте огнен и кардинален! знак.

« Отговор #193 -: Юни 27, 2010, 01:06:12 am »
Лили,аз също получих неприятна новина днес и направо съм пред гръмване,но самата аз май ще експлоадирам   :-X

*

Lillie

• 30532
« Отговор #194 -: Юни 27, 2010, 01:19:08 am »
Станаха вече две.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #195 -: Юни 27, 2010, 08:00:56 am »
аз пък вчера си стоях тихо и кротко у дома....занимавах си се.....излязох за малко...и това беше...надявам се това да е било всичко, макар че човек никога незнае...дано да съм оттървала кожуха....иначе гледах един филм за Петър Димков...може и да сте го чували....народен лечител, последовател на Петър Дънов....много ми повлия този филм....и тематиката беше точно по оста, която ми беше пълнолунието и затъмнението...12-6 дом....засили чувството и желанието в мен да бъда по-добър човек..... :-[

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #196 -: Юни 27, 2010, 10:10:17 am »
При мен затъмнението беше по 3/9-ти дом.  Цял следобед вчера имах световъртеж. 
Днес нищо ми няма.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #197 -: Юни 27, 2010, 11:06:23 am »
Така и не можах да разбера, на мен като ми прави точен тригон с Хирон дали е хубаво или лошо. Някой има ли мнение по въпроса?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #198 -: Юни 27, 2010, 11:14:20 am »
гледам съвпади и опозиции
другите аспекти не са особено показателни
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #199 -: Юни 27, 2010, 12:55:53 pm »
здравейте дами,

снощи сънувах,че имам рожден ден.Това може ли да се свърже по някакъв начин със затъмнението и ако е така-какво ме очаква? /много наивно зададох въпроса,но току -що ставам/

:blink: