Чудно ми е, след като Буда е вървял в правиланата посока, що е бил дебел?! :angry:

Ахахаххах Ти помниш срещите си с Буда от някой твой предишен живот!!!

И помниш много добре - той беше дебел!!

Нищо, че се е бил отдал години наред на аскеза с ядене само на курешки!
А как ще обясниш странната вероятност Буда да е само измислен фолклорно-езотеричен образ, чиято история по чиста случайност, просто по съвпадение е в голяма степен копие на историята на царския син Дхурва, който постига просветление, описана във Вишну Пурана? :rolleyes: :unsure:

Амно много странно съвпадение? :unsure: Човек би си помислил, че историята за Буда е препис, с допълнително измислени елементи. 
Ето статуйка, точно копие на Буда, дето е ядял само курешки.

Хело, за сетен път се убеждавам, че ти липсват някои гънки...Преди да изплюеш поредната тъпня, малко се замисли и прочети повечко книжки,ама и ги запомни...или си води записки
Тъй че, внимавай с изводите! Да не се окаже, че някои са хиляди пъти по-умни от теб, но ти стига акъла да го осъзнаеш!!

Аз разбирам, че Вещичка ти е най-добрата приятелка, но не е хубаво да и замазваш очите с кал, само и само да има мир.
Душо,телешка-)))),никога не правя изводи току-така и не си спомням да съм казвала,че съм най-умната и извисената...Всеки мисли, според това, как той би постъпил,смятам аз... Дали познавам Буда или не, явно има причина да е изтипосан в този си вид, както и дължината на ушите му...Оставяме Буда,ама като гледам и Блаватска не е от най-слабинките.
Нима смяташ,че фолклорът е измислица?! КОйто може, нека прочете, е казано...
И...Хело,изводите правиш ти-)))).Ако ме познаваше достатъчно, щеше да си наясно,че никога,ама никога не замазвам очи, не ближа там където съм се изплюла ( както много често се среща), още по-малко пък да отстъпя, особено,коагто съм убедена в правотата си. Видя ми картата и мисля, че трябва да си наясно,че с подобни квадратури, няма как да мълча и да не казвам каквото мисля.
Е,да,аз имам приятели, с главно П и се гордея с тях и ми е приятно, и знам, че са зад гърба ми и никога не биха ме предали...За това си обичам Вещата, защото ако има нещо да ми каже, ще го изплюе пред мен, без да и мигне окото.
Такаааа,да продължим да сънищата,езотериката и Буда...както и курешките...Когато Буда получил прословутото си просвещение, той станал дебел...