Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1168231 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re:Говорилня 3
« Отговор #180 -: Юни 16, 2010, 10:01:53 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:04:10 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Юни 16, 2010, 10:02:46 pm »
Не знам, но при мен като че ли няма вопиющ проблем със знаците в квадрат към моето Слънце - Рак и Козирог, но определено не бих изтраяла дълго един стелиум във Везни, опозиращ Слънцето ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #182 -: Юни 16, 2010, 10:02:53 pm »
накаутирах го без процедурата със задушаването

Каква е процедурата със задушаването и нокаутирането  ;D
памук с олио го притискаш за да можеш после с пинсета, въртейки обратно на часовниковата стрелка да го развинтиш, иначе може да му скъсаш хоботчето и то да остане забито в теб и да се възпали :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #183 -: Юни 16, 2010, 10:04:09 pm »
Имам голям воден тригон - Нептун е в Скорпион (5 планети във водни знаци).

а как ти действат квадратите на скорпи планетите към съвпада на  водолейските светила
Ако неговата луна е хармонична, няма проблем. Моят ЮЛВ е в Скорпион - чувствам се сигурна.
Обаче, ако Луната му е ранена, става много обсебваща, а водолеят не търпи такова нещо.
квадратурите на луните са отчайващо трудни за преглъщане,при близко съжителство, особенно в тези знаци
както и  квадрат марс водолей /луна ,и то скорпионска и тя е доста марсово оцветена :mellow:

Може и така да е...дъщеря ми съжителства с такава квадратура и се разбират засега. Но пък пък нейно Слънце в същия знак на луната му и негово Слънце в тригон с Луната и.

Казано иначе, той е с огнено Слънце и земна луна, а тя е със земно слънце и огнена луна (кавдрат на луните).
Какво ли няма по белия свят?

Аз имах 5 годишна интимна връзка с квадрат на луните и съвпад на слънцата в знака на мойта луна.
Абе има ли фактори да ви държат заедно, носите си кръста и толкова.

« Отговор #184 -: Юни 16, 2010, 10:13:02 pm »
накаутирах го без процедурата със задушаването

Каква е процедурата със задушаването и нокаутирането  ;D
памук с олио го притискаш за да можеш после с пинсета, въртейки обратно на часовниковата стрелка да го развинтиш, иначе може да му скъсаш хоботчето и то да остане забито в теб и да се възпали :mellow:

Благодаря ви.

На мой колега, който постоянно вади кърлежи от кучетата си, преди около година почина брат му от ухапване на кърлеж  :'( :'( :'( Много мъчно ми стана. А колегата ми е такъв майсто на ваденето. Като ги погледне и са излезли.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #185 -: Юни 16, 2010, 10:19:30 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 09:04:26 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Helo

« Отговор #186 -: Юни 16, 2010, 10:20:33 pm »
Днес се случва нещо странно! Темата Говорилня е по-актуална сред потребителите от темата Говорим си за секс!!!

:o ;D ;D ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #187 -: Юни 16, 2010, 10:23:23 pm »
Не си спомням да съм си намирала и вадила кърлеж
Май им изглеждам отровна и затова  ме отбягват   ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #188 -: Юни 16, 2010, 10:23:47 pm »
Днес се случва нещо странно! Темата Говорилня е по-актуална сред потребителите от темата Говорим си за секс!!!

:o ;D ;D ;D

Така е Хело, ние обичаме разнообразието, не сме тясно скроени.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #189 -: Юни 16, 2010, 10:25:23 pm »
А други са пристъпили към действия, щот от приказки спомен няма

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #190 -: Юни 16, 2010, 10:26:14 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 09:21:31 pm от kris »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #191 -: Юни 16, 2010, 10:33:02 pm »
знаете ли кое много яко ..... :blink:
книгите на Тери Пратчет....току що приключих с една "МОРТ"...
чели ли сте го...?
има много интересен философски и незнам как да го нарека елемент....нямам търпение да хвана някоя друга негова книжка..... :P :blink:

*

Helo

« Отговор #192 -: Юни 16, 2010, 10:38:28 pm »
http://asv.vatican.va/en/arch/tower.htm
а тoва се нарича ватиканската кула на ветровете ..
в деня на пролетното равноденствие слънчев лъч пада точно върху мердиана в средата  :blink:

бахти му якото  ;)

Площадът пред Ватикана е Йони, а обелискът, докаран от Египет е Линга.

Тоест, мъжки и женски полови органи.

« Последна редакция: Юни 16, 2010, 10:43:29 pm от Hi »

*

Helo

« Отговор #193 -: Юни 16, 2010, 11:26:48 pm »
eехе .. лол
Ако имаш още други такива сподели, няма да ти се разсърдя. :blink:

Ето ти още нещо. Шапката на папата е копие на древните шумрески облекла на свещениците. Както и хриситянският култ към рибата.

« Отговор #194 -: Юни 17, 2010, 06:15:20 am »
накаутирах го без процедурата със задушаването и въртене обратно на часовниковата, сам ми падна в ръцете :72: след което ритуално го изгорих да не се забие в някой друг :mellow:

Звучи типично в стила на Марс-Плутон и Скорпион.  ;D Четейки описанието ти, направо съжалих кърлежа.  :-[

ми моят Марс/Плуто Дева на Асц. взема крути мерки срещу всички паразити,разпространители на зарази и то светкавично,
към тях е безжалостен,с кокера имам 15 год.опит
като гледам и твоя не му отстъпва, не си поплюва, много мъчение
душиш-чупиш му врата и накрая го - давиш ,по 3 начина, за по-сигурно умъртвяване

Аз пък ако случайно намеря кърлеж по някой от домашните любимци, първо го усуквам, извивам му врата и после го хвърлям в тоалетната да се дави - Марс в Риби и Луна в 8 дом в квадрат с Плутон.  ;D

Марс Дева- Марс Риби в кардинални домове
ако ни грабне някоя организация за защита на животните, ще ни обяви за
масови убийци .........

« Отговор #195 -: Юни 17, 2010, 06:24:07 am »
Стреличка,май е задължителен антибиотика -питай личния

личната ,лекува кратко и лаконично

"Кво си седнала да се оплакваш, смени си партньора и ще се оправиш"
Айде живей...... :angry:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #196 -: Юни 17, 2010, 08:15:15 am »
Явно нещо ми прогресирало в Дева или наобратно на Девата напоследък, ама не ми се търси какво. Та, две настоятелни молби имам и с изключително неудобство  :angry: ги простирам тук.

1. Обзорните теми са, за да седят някъде подредени и лесни за откриване обзорни материали - ценни теоретични статии, преводи и разработки, с които да си правим справка и т.н. Целта им не е да ни подканят към нечленоразделни възклицания от типа "Въх, че супер темичка",  "Ай, че як тоз аспект!" и т.н. И също така не е там мястото да обсъждаме личните си карти, и колко те нямат нищо общо с написаното по темата.

2. Много ще бъда признателна, когато се копира нечий чужд пост, статия или мнение от друг форум тук, да се посочва поне източника, ако е от нечия книга - поне автора, че да знаем всички как да намерим цялата статия, дали си струва да търсим съответния автор и ако много пък ни се прище - да си прочетем в съответния линк цялата статия, за да схванем пълния контекст на казаното. Знам, че е трудно да се направи, но тук чета напоследък копи-пейст на дискусии от други форуми, в някои от тях виждам и свои и на други тукашни потребители мнения, които без контекста на съответното им рождено време и място, са абсолютно неадекватни.  Похвални са усилията да съберем тук всичко интересно и ценно, което се върти из родното астропространство, ама е редно поне да посочваме отгде сме го свили. Нъл' тъй? Или не?

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #197 -: Юни 17, 2010, 08:25:40 am »
леле току що открих Америка  ;D ;D ;D

сега видях, че транзитният Меркурий е в близнаци, а на мен там ми се мъдри ЮЛВ. философията е един от любимите ми предмети и кво се оказва: миналата седмица писах есе за Жан Пол Сартр базирано на неговата философия за малката ми кръстничка - писали и 5ца  ;D  снощи довтаса малкия ми кръстник /11 клас/ и той на зор за друго есе на тема "Удоволствието е щастие за глупците. Щастието е удоволствие за мъдреците". в момента противопоставям школата на Епикур с тази на Аристотел и Платон  ;D ;D ;D  мнооогооо ми е забавно да пиша такива неща, явно в минал живот съм била и философ  :72:

сигурно управителя на ЮЛВ като влезе в неговия знак се активират тези неща  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #198 -: Юни 17, 2010, 08:28:20 am »
Подкрепям те напълно, освен това с теб ще се съгласят повечето потребители, но когато се появи нов член в нашето семейство няма как да разбере за тези наши споразумения. Като Kris например, който съвсем искрено сподели в една обзорна тема, че се радва да прочете материала.

Възможно решение е в такъв случай на потребителя да се обясни (може и на бележка) каква е целта на раздела.
За авторството също сме коментирали. Когато материалът е много голям или става дума за цял дебат от друг форум, е достатъчен просто линк към темата.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #199 -: Юни 17, 2010, 08:29:22 am »
"Въх, че супер темичка",  "Ай, че як тоз аспект!" и т.н. И също така не е там мястото да обсъждаме личните си карти, и колко те нямат нищо общо с написаното по темата.

2. Много ще бъда признателна, когато се копира нечий чужд пост, статия или мнение от друг форум тук, да се посочва поне източника, ако е от нечия книга - поне автора, че да знаем всички как да намерим цялата статия, дали си струва да търсим съответния автор и ако много пък ни се прище - да си прочетем в съответния линк цялата статия, за да схванем пълния контекст на казаното. Знам, че е трудно да се направи, но тук чета напоследък копи-пейст на дискусии от други форуми, в някои от тях виждам и свои и на други тукашни потребители мнения, които без контекста на съответното им рождено време и място, са абсолютно неадекватни.  Похвални са усилията да съберем тук всичко интересно и ценно, което се върти из родното астропространство, ама е редно поне да посочваме отгде сме го свили. Нъл' тъй? Или не?

:08:

Напълно съгласна.