Аурора, ти нали си фенка на киното, знаеш ли името на този актьор от "Едно момиче в Аляска"?Много сладко филмче.
Пак Скорпионска Луна... И това, ако не е фатално привличане...? :03:
Имам голям воден тригон - Нептун е в Скорпион (5 планети във водни знаци).
сутринта си свалих един кърлеж от крака,
Цитат на: Небесна в Юни 16, 2010, 09:34:34 pmИмам голям воден тригон - Нептун е в Скорпион (5 планети във водни знаци).а как ти действат квадратите на скорпи планетите към съвпада на водолейските светила
накаутирах го без процедурата със задушаването и въртене обратно на часовниковата, сам ми падна в ръцете :72: след което ритуално го изгорих да не се забие в някой друг :mellow:
засърбя ме , и го фиксирах, беше забит в гънката на десният крак, накаутирах го без процедурата със задушаването и въртене обратно на часовниковата, сам ми падна в ръцете :72: след което ритуално го изгорих да не се забие в някой друг :mellow:
накаутирах го без процедурата със задушаването
Цитат на: strelicka в Юни 16, 2010, 09:44:15 pmЦитат на: Небесна в Юни 16, 2010, 09:34:34 pmИмам голям воден тригон - Нептун е в Скорпион (5 планети във водни знаци).а как ти действат квадратите на скорпи планетите към съвпада на водолейските светилаАко неговата луна е хармонична, няма проблем. Моят ЮЛВ е в Скорпион - чувствам се сигурна.Обаче, ако Луната му е ранена, става много обсебваща, а водолеят не търпи такова нещо.