какви роги бееее...ти знаеш ли за какво дете- инаТче става въпрос!!
ми предполагам
като знам как ми викаше майка ми като бях малка - инат-джанабет /това дори и не го знам кво означава/ :rolf: :rolf: :rolf:
от инат не искаше да проговори дълго време, ама то и ретро мерка в риби сигурно..макар че и моя е ретро, но в дева и съм се разбъбрила още преди годинка..но тя както си мълчеше, изведнъж към 2 годишна може би, даже може и малко повече да е, като започна да ги реди едни дълги и засукани изведнъж и сега няма спирка, чурулика по цял ден като врабче, голям е защотко!!..знаеш ли какви са и били първите думи изобщо??..седели с майка и, баща и и брат и на някакво заведение и хапвали вечерта..племенника искал да опита нещо, което си бил поръчал брат ми за мезе, а си имал детска храна някаква, но настоявал и брат ми му казал, че това е мезе за възрастни, малкия настоява и брат ми разказва- и както си седеше нашата и си мълчеше, както винаги, изведнъж се обърна към брат си и му каза съвсем сериозно- ти не разбра ли, че това е мезе за възрастни, яж си детската храна и не викай, че ми наду главата!!

и всички замръзнали на място от изненада..от тогава не спира да говори..