Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165458 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Дърдорилня
« Отговор #6200 -: Септември 25, 2010, 10:24:15 pm »
обаче знание което ми е поднесено с назидателен тон няма и да го пусна в ушите си, поради простата причина, че поднасящият го вече се мисли за нещо повече от мен без дори и да ме познава.

Добре, дори поднасящият информацията да се мисли за нещо повече от теб, ако тази информация е важна за теб, защо не би я допуснала в ушите си?

Ако поднасящият информацията ти казва, че къщата ти гори, а ти си запушваш ушите, само защото той го казва с назидателен тон? Не е ли това глупаво?

Информацията си е информация. Ти ако имаш усет за нея, би трябвало да я допуснеш, независимо как преценяваш посредника, чрез който тая информация идва.

ако е писано къщата ми да изгори, то тя ще изгори  :P  и между другото нямам си собствено недвижимо имущество, тъй че и да ми го кажеш наистина няма да ти обърна внимание  :tongue2:

обикновено действам водена от интуицията си, а тя ми казва че само се дуеш тука  ;)

има и още нещо: когато имам нужда от дадена информация то тя сама идва при мен и винаги я чувам. инфо поднесено от надут пуяк обикновено го пропускам край ушите си, защото не ми се занимава да почесвам нечие неориентирано его  ;D

честно да ти кажа това, което провокира спора тук като инфо изобщо не ми е необходимо. просто не касае мен...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #6201 -: Септември 25, 2010, 10:25:20 pm »
че аз малко съм скарана с оста рак/козирог, нямам нищо там и обикновено съм пълен пас..

Щта запълним бе, чувам Венерата ми днес често я споменаваш.  ;D :P

ама ти си жена..няма как по еднакъв начин да усещате венера в рак..или се лъжа??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6202 -: Септември 25, 2010, 10:27:15 pm »

е кво да кажем ние дето имаме по 15 белега само на главите си, 4 от които са на лицето  :rolf:

на теб ти е защото си разсеяният професор, а аз съм се захлупила с кошчето след като съм го преобърнала и съм посиняла от рев и задушаване..мани..как пък не съм се затрила още тогава, да не мъча света с присъствието си?? :rolleyes: ама имала глава да пати, както казваше баба ми.. ;D

ооо и аз съм имала бебешки изцепки, ма не ги помня  :57:

леле отивам да си чета книжка в леглото щото сина ми се е разпял, па това е вредно за здравето да се слуша.... а и ми се доспа нещо, тия дни се опитвам все да се наспя и не ми се отдава начи...

лека ви нощ и сладки розови сънища  :bedtime2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #6203 -: Септември 25, 2010, 10:27:54 pm »
ама венерата в рак е доста лунно оцветена, поне би трябвало..въпреки че е в опозиция с луната в козирог..луната е на трон по дом, 4-ти..а венерата е близо до мерка,

грижовна, за любимите , или очакваща обгриженост ,
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6204 -: Септември 25, 2010, 10:30:22 pm »
лека, Веще  ;D и да ни сънуваш,как се реем из други реалности

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6205 -: Септември 25, 2010, 10:32:08 pm »
ама ти си жена..няма как по еднакъв начин да усещате венера в рак..

Е да.  :blink: То еднакви няма, зависи от много неща. Не е нужно да уточнявам, че се шегувах, нали.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #6206 -: Септември 25, 2010, 10:32:24 pm »
обикновено действам водена от интуицията си, а тя ми казва че само се дуеш тука  ;)

Интуицията не е разбиране. А това, че се дуя като пуяк, може пък да е моят тестер за проверка на Его-то. Щом Его-то ти е толкова голямо че да си запушваш ушите... ;D

Те и за Исус са мислели, че е искал да става цар и затова са го разпнали на кръста...

*

Vision

• 3523
« Отговор #6207 -: Септември 25, 2010, 10:34:21 pm »

ооо и аз съм имала бебешки изцепки, ма не ги помня  :57:

леле отивам да си чета книжка в леглото щото сина ми се е разпял, па това е вредно за здравето да се слуша.... а и ми се доспа нещо, тия дни се опитвам все да се наспя и не ми се отдава начи...

лека ви нощ и сладки розови сънища  :bedtime2:

лека  :88:

ама венерата в рак е доста лунно оцветена, поне би трябвало..въпреки че е в опозиция с луната в козирог..луната е на трон по дом, 4-ти..а венерата е близо до мерка,

грижовна, за любимите , или очакваща обгриженост ,

е как да обгрижваш човек, когото го няма психологически..само можеш да си фантазираш какво представлява и да се опитваш като слепец в черна дупка опипом да намериш нещо, което въобще не е там..за каква грижа става въпрос..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6208 -: Септември 25, 2010, 10:34:31 pm »
а аз съм се захлупила с кошчето след като съм го преобърнала и съм посиняла от рев и задушаване..мани..как пък не съм се затрила още тогава, да не мъча света с присъствието си??

Интересно на коя възраст ти е това? Като съвсем бебе съм обърнала коша на брат ми обаче и тогава от стрес или удара нямам идея, трябва пак да питам, но по същия начин съм щяла да се гътна. Помня само един миг от това. Правя сравнението, щото нали сме на една дата, а не са ни много общи хороскопите. Все пак и годините разлика.  

*

Vision

• 3523
« Отговор #6209 -: Септември 25, 2010, 10:35:41 pm »
ама ти си жена..няма как по еднакъв начин да усещате венера в рак..

Е да.  :blink: То еднакви няма, зависи от много неща. Не е нужно да уточнявам, че се шегувах, нали.  ;)

не, хубаво направи, че ми обърна внимание на твоята венера..от теб поне знам че си жена с достойнство и трайни, стабилни чувства и ценности..значи има надежда за тази венера.. ;)

« Отговор #6210 -: Септември 25, 2010, 10:37:50 pm »

е как да обгрижваш човек, когото го няма психологически..само можеш да си фантазираш какво представлява и да се опитваш като слепец в черна дупка опипом да намериш нещо, което въобще не е там..за каква грижа става въпрос..

вербална, питаш "как си" и така се отпочва обгрижването, думите също лекуват,без пряк допир,
както и убиват :mellow:
имам венера съвпад луна и нептун в 3

*

Vision

• 3523
« Отговор #6211 -: Септември 25, 2010, 10:38:35 pm »
а аз съм се захлупила с кошчето след като съм го преобърнала и съм посиняла от рев и задушаване..мани..как пък не съм се затрила още тогава, да не мъча света с присъствието си??

Интересно на коя възраст ти е това? Като съвсем бебе съм обърнала коша на брат ми обаче и тогава от стрес или удара нямам идея, трябва пак да питам, но по същия начин съм щяла да се гътна. Помня само един миг от това. Правя сравнението, щото нали сме на една дата, а не са ни много общи хороскопите. Все пак и годините разлика.  

на девет месеца..и досега не знам със сигурност баща ми ли е обърнал кошчето /пиян/ или сама съм се захлупила..чувала съм и двете версии, първата казана в яда на майка ми и затова повече и вярвам, но все пак приемам и втората, защото съм му простила..иначе все съм си била заминала и сега имам ръб на главата, по дължината и, като гребена на римски пехотинец.. ;D

« Отговор #6212 -: Септември 25, 2010, 10:43:10 pm »
 :bedtime2:  лека и от мен
Вижън,
благодаря ти, посмях се от сърце, дъщеря ми ме гледаше притеснено накрая ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6213 -: Септември 25, 2010, 10:43:55 pm »
Аз съм била на малко повече от 2, щото толкова приблизително ни е разликата с брат ми. Абе трогателно-смешна история сега погледнато от времето, но аз съм си глътнала езика и помня мига, в който баща ми се опитва да ме спаси. Забележително нещо е човешкия ум, щото нали уж на тази възраст нямаме трайни записи в паметта, а всъщност ярките/потресаващи моменти пазим. Още един пример - нямала съм и 2, когато той се е родил, а аз се сещам дори с коя рокля съм била облечена и как майка го показва от родилния дом, нашите потвърдиха, не е измислица.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6214 -: Септември 25, 2010, 10:44:24 pm »

вербална, питаш "как си" и така се отпочва обгрижването, думите също лекуват,без пряк допир,
както и убиват :mellow:
имам венера съвпад луна и нептун в 3

ти ги имаш там, ама аз имам мерк с плутон в дева..за мен това ''как си'' често е като начало за разговор с посока- нищотата и нищеенето..думите лекуват, но моите думи не са антидепресант в ръцете на психотерапевт- хуманист, а скалпел и трион, в ръцете на хирург в гнойно- септично отделение..няма как да е иначе..няма време за нежности, направо се минава към прекия допир..значи имаме разминаване в осъществяването на грижата, освен в разбирането какво представлява тя.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #6215 -: Септември 25, 2010, 10:45:08 pm »
:bedtime2:  лека и от мен
Вижън,
благодаря ти, посмях се от сърце, дъщеря ми ме гледаше притеснено накрая ;D

лека и на теб, то и аз след малко ще отнасям плувката, че сношните волности май вече взеха да ми мачкат гребена.. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6216 -: Септември 25, 2010, 10:46:58 pm »
Лека нощ на всички! Днес много бързо.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6217 -: Септември 25, 2010, 10:48:30 pm »
Аз съм била на малко повече от 2, щото толкова приблизително ни е разликата с брат ми. Абе трогателно-смешна история сега погледнато от времето, но аз съм си глътнала езика и помня мига, в който баща ми се опитва да ме спаси. Забележително нещо е човешкия ум, щото нали уж на тази възраст нямаме трайни записи в паметта, а всъщност ярките/потресаващи моменти пазим. Още един пример - нямала съм и 2, когато той се е родил, а аз се сещам дори с коя рокля съм била облечена и как майка го показва от родилния дом, нашите потвърдиха, не е измислица.

имам много ясни спомени от 2 годишна, така че не се съмнявам, че и ти имаш..добре че баща ти е разбрал че си го глътнала и е знаел как да ти го извади!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6218 -: Септември 25, 2010, 10:52:29 pm »
Да, това е истинско чудо. И до днес все го питам как е успял да реагира така светкавично, щото всичко става за секунди точно.  

*

Vision

• 3523
« Отговор #6219 -: Септември 25, 2010, 10:58:56 pm »
Да, това е истинско чудо. И до днес все го питам как е успял да реагира така светкавично, щото всичко става за секунди точно.  

как става..инстинкта на родителят и ангела пазител отстрани..имала си и ти живот да живееш..затова аз се опитвам да се радвам на всеки миг, защото лошото става много бързо..яж, пии и си носи новите дрехи и каквото можеш да натрупаш като ценност, което да го вземеш с теб като умреш, това е заради което съм се родила тука..всичко друго е бошлаф и мижи да те лажем.. :blink:

айде и аз отлепвам, лекичка..утре пак.. :blink: