Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1165442 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Дърдорилня
« Отговор #6220 -: Септември 25, 2010, 11:00:41 pm »
имала си и ти живот да живееш...

Да бе, да му се не види. ;D :57: Приятни сънища, Вижън.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6221 -: Септември 26, 2010, 07:39:46 am »
лека, Веще  ;D и да ни сънуваш,как се реем из други реалности

сънувах, че вървя по водата напук на егото на Жинома  :57:  имаше някакъв басейн, в него имаше хора, а водата бъкаше от боклуци и аз просто си вървях отгоре  :25:

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #6222 -: Септември 26, 2010, 08:34:55 am »

сънувах, че вървя по водата напук на егото на Жинома  :57:  имаше някакъв басейн, в него имаше хора, а водата бъкаше от боклуци и аз просто си вървях отгоре  :25:

само да се събуди и пак ще ти каже, че този сън ти е от егото.. ;D
добрютру.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6223 -: Септември 26, 2010, 08:38:06 am »

само да се събуди и пак ще ти каже, че този сън ти е от егото.. ;D
добрютру.. :blink:

ба, па аз ще си преместя в другия крачол  ;D ;D ;D

дубрютру и на теб  :wub:

« Отговор #6224 -: Септември 26, 2010, 09:02:58 am »
Ееее, тоя Емил Кошлуков много на сериозно се е взел!!!

Води някакво предаване по ТВ7. Вчера го гледах и днес отново виждам, че го дават. Не пише да е повторение от седмицата. Може ли на госта си - социолог, облечен в костюм, да му правиш забележка /в неделно предаване!!!/ : "Да ви попитам защо сте дошъл брадясъл?" Отговор - "За да съм по-артистичен". И предупреждение - "Следващия път като ми идвате в студиото да се обръснете!"  :unsure: :unsure: :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6225 -: Септември 26, 2010, 09:05:46 am »

ба, па аз ще си преместя в другия крачол  ;D ;D ;D

дубрютру и на теб  :wub:

от толкова местене ни се протъркаха крачолите!! ;D :P
ох, какво ще правим днес, вали навън..след малко ще правя една пилешка супа и после сигурно пак ще поспя..а преди малко се разревах от умиление..снахата прави мекици и малката седи до нея, гледа я и иска да и дадат и на нея малко тесто, ама майка и не и дава, за да не се цапа..и племенницата като започна да ги реди едни жално- жално..''ама и баба така ги прави мекичките, с дупчица, а тя ми дава тестенце и после ми дава топли мекички и ми прави млекце в купичка''..нали бяха един месец при нашите, много е сладка направо с това слънце на края на водолея и огромен стелиум в риби, трети дом, с мерк и слв там.. ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6226 -: Септември 26, 2010, 09:07:30 am »
Ееее, тоя Емил Кошлуков много на сериозно се е взел!!!

Води някакво предаване по ТВ7. Вчера го гледах и днес отново виждам, че го дават. Не пише да е повторение от седмицата. Може ли на госта си - социолог, облечен в костюм, да му правиш забележка /в неделно предаване!!!/ : "Да ви попитам защо сте дошъл брадясъл?" Отговор - "За да съм по-артистичен". И предупреждение - "Следващия път като ми идвате в студиото да се обръснете!"  :unsure: :unsure: :lol:

нали е скорпион, все по- странен ще става с годините..сигурно си мисли, че така е закачлив и интересен.. :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6227 -: Септември 26, 2010, 09:09:12 am »
ми аз днес ще правя тиквеник и пица - демек имам си занимание  ;D ;D ;D
после трябва да скъся едни дънки на синковеца и ще си чета книжки или ще си чопля тука  :P

и тук заваля съвсем лекичко, а времето е мрачно и мързеливо... малиии как ми се ще да туря чайника на котлона и като замирише не ония ми ти треви - много обичам в мрачно време да ми мирише на чай  :-[

*

Vision

• 3523
« Отговор #6228 -: Септември 26, 2010, 09:18:55 am »
после трябва да скъся едни дънки на синковеца и ще си чета книжки или ще си чопля тука  :P

и тук заваля съвсем лекичко, а времето е мрачно и мързеливо... малиии как ми се ще да туря чайника на котлона и като замирише не ония ми ти треви - много обичам в мрачно време да ми мирише на чай  :-[

вчера си взех едни специални треви за супа и днес ще правя супа точно за да ми замирише на тревите.. ;D

сега и погледнах картата на племенницата..мисля, че прилича на теб малко по характер..
има слънце в 29-тия градус на водолей, а в риби - луна в четвъртия, ретро мерк в деветия, уран в 14-тия, слв в 17-тия, и венера в 26-тия- всичко това в трети дом..отделно асц. стрелец 11-ти градус, юпитер в пак там 17-ти градус, плутон пак в първи дом, 29-ти градус стрелец, марс в козирог, 24-ти градус, нептун в 20 ти гр. водолей и сатурн в лъв, милата 22-ри градус..малко ще я стягам като порастне.. :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6229 -: Септември 26, 2010, 09:21:31 am »

вчера си взех едни специални треви за супа и днес ще правя супа точно за да ми замирише на тревите.. ;D

сега и погледнах картата на племенницата..мисля, че прилича на теб малко по характер..
има слънце в 29-тия градус на водолей, а в риби - луна в четвъртия, ретро мерк в деветия, уран в 14-тия, слв в 17-тия, и венера в 26-тия- всичко това в трети дом..отделно асц. стрелец 11-ти градус, юпитер в пак там 17-ти градус, плутон пак в първи дом, 29-ти градус стрелец, марс в козирог, 24-ти градус, нептун в 20 ти гр. водолей и сатурн в лъв, милата 22-ри градус..малко ще я стягам като порастне.. :P

хехееееееее ми да ти са здрави нервите тогава ти пожелавам  ;D ;D ;D  въпреки, че ако я оставиш сама да си върви по пътя, а ти само леко я поправяш няма да има проблеми, но в никакъв случай с рогите напред щото става точно обратно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #6230 -: Септември 26, 2010, 09:29:38 am »

хехееееееее ми да ти са здрави нервите тогава ти пожелавам  ;D ;D ;D  въпреки, че ако я оставиш сама да си върви по пътя, а ти само леко я поправяш няма да има проблеми, но в никакъв случай с рогите напред щото става точно обратно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

какви роги бееее...ти знаеш ли за какво дете- инаТче става въпрос!! ;D добре че венерата и е поне в седмия ми дом, та я омайвам лесно с приказки, въпреки че мерковете ни са почти в опозиция...ама ми е интересно този неин ретро сатурн на 21 в лъв, как се е запътил към слънцето ми и другите в лъв..един градус ни е разликата и понеже там ми е юлв-то, все се чудя дали не е душата на любимата ми баба..много си приличат по характер, едни такива- сериозни и строги уж, а отвътре- захарен памук..само че как да го стигнеш.. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6231 -: Септември 26, 2010, 09:41:14 am »

какви роги бееее...ти знаеш ли за какво дете- инаТче става въпрос!! ;D

ми предполагам  :P  като знам как ми викаше майка ми като бях малка - инат-джанабет /това дори и не го знам кво означава/  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6232 -: Септември 26, 2010, 09:47:46 am »

какви роги бееее...ти знаеш ли за какво дете- инаТче става въпрос!! ;D

ми предполагам  :P  като знам как ми викаше майка ми като бях малка - инат-джанабет /това дори и не го знам кво означава/  :rolf: :rolf: :rolf:

от инат не искаше да проговори дълго време, ама то и ретро мерка в риби сигурно..макар че и моя е ретро, но в дева и съм се разбъбрила още преди годинка..но тя както си мълчеше, изведнъж към 2 годишна може би, даже може и малко повече да е, като започна да ги реди едни дълги и засукани изведнъж и сега няма спирка, чурулика по цял ден като врабче, голям е защотко!!..знаеш ли какви са и били първите думи изобщо??..седели с майка и, баща и и брат и на някакво заведение и хапвали вечерта..племенника искал да опита нещо, което си бил поръчал брат ми за мезе, а си имал детска храна някаква, но настоявал и брат ми му казал, че това е мезе за възрастни, малкия настоява и брат ми разказва- и както си седеше нашата и си мълчеше, както винаги, изведнъж се обърна към брат си и му каза съвсем сериозно- ти не разбра ли, че това е мезе за възрастни, яж си детската храна и не викай, че ми наду главата!! ;D ;D ;D и всички замръзнали на място от изненада..от тогава не спира да говори.. ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #6233 -: Септември 26, 2010, 09:50:54 am »
лелееееееееееее туй много устато хлапе  ;D ;D ;D

« Отговор #6234 -: Септември 26, 2010, 04:48:54 pm »
Добро и от мен ! :58:

Синът ми вчера изкачи Вихрен, аз изкачих три камари царска туршия и корнишони за целият китайски народ, печени червени чушки с доматен сос и зелени с копър и магданоз

днес ще разходя холестерола из Западният парк,че много се залежах вчера с тоя слугинаж  :72:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6235 -: Септември 26, 2010, 04:52:07 pm »

е как да обгрижваш човек, когото го няма психологически..само можеш да си фантазираш какво представлява и да се опитваш като слепец в черна дупка опипом да намериш нещо, което въобще не е там..за каква грижа става въпрос..

вербална, питаш "как си" и така се отпочва обгрижването, думите също лекуват,без пряк допир,
както и убиват :mellow:
имам венера съвпад луна и нептун в 3

ти ги имаш там, ама аз имам мерк с плутон в дева..за мен това ''как си'' често е като начало за разговор с посока- нищотата и нищеенето..думите лекуват, но моите думи не са антидепресант в ръцете на психотерапевт- хуманист, а скалпел и трион, в ръцете на хирург в гнойно- септично отделение..няма как да е иначе..няма време за нежности, направо се минава към прекия допир..значи имаме разминаване в осъществяването на грижата, освен в разбирането какво представлява тя.. ;)

едната е продължение на другата, аз съм анестезията с думи, а ти си продължението със скалпела и после следва евентуално събуждане...чисто нов  :72:не е хуманно на живо да режеш,може да си загуби разсъдъка и за какво го лекуваме ,ако излезе безмозъчно създание след толкова много болка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6236 -: Септември 26, 2010, 05:02:57 pm »
Проба
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #6237 -: Септември 26, 2010, 05:08:56 pm »
[ми предполагам  :P  като знам как ми викаше майка ми като бях малка - инат-джанабет /това дори и не го знам кво означава/ 
  Дженабет - непречистен, ходи с дяволите.... :rolleyes:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6238 -: Септември 26, 2010, 05:13:31 pm »
а, така от сутринта взеха да лъсват  нечии "интереси" :blink:
едни се пробват, други се "дженабетят", трети подозрително добре знаят  какво значи това второто
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Vision

• 3523
« Отговор #6239 -: Септември 26, 2010, 05:14:56 pm »

едната е продължение на другата, аз съм анестезията с думи, а ти си продължението със скалпела и после следва евентуално събуждане...чисто нов  :72:не е хуманно на живо да режеш,може да си загуби разсъдъка и за какво го лекуваме ,ако излезе безмозъчно създание след толкова много болка

и аз горе долу така си го представям..първо аз режа гнойните недоразумения, после ти с нежността ходиш и му лекуваш душевните такива..и го пускаме по живо- по здраво, и след месец- на контролен преглед.. ;D