Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1169586 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Говорилня 3
« Отговор #1420 -: Юли 01, 2010, 06:46:42 pm »
обаче по моя начин попада на К9, което е по-вярно, защото си задълбочавам езотерично-философските познания  ;)
тъй че за мен извода е такъв  :blink:

Е, теб никой не те спира да нагласяш нещата, както си искаш, в крайна сметка го правиш спрямо своя хороскоп. Проблем няма, особено щом намираш и обяснение на търсенията си с това движение на възлите.
Въпреки че е астрологически неграмотно, това е Твоят хороскоп и можеш да го директираш/прогресираш, както пожелаеш.  :72:

е аз и нямам желание да се сравнявам с грамотните хора от този форум   ;)  

аз съм си тъпичка, па и съм от село и нищо не разбирам, па се тикам тука при разбиращите  :rolf: :rolf: :rolf:

ееееееееей срама нямам начи  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #1421 -: Юли 01, 2010, 06:47:09 pm »
Но все пак ни беше интересно, защо така се е заковал, е разбрахме, има обяснение.

Нали наскоро се чудехме защо някои изгряващи знаци се движат по-бързо, а други по-бавно по прогресия. Всичко си има обяснение, стига да помисли човек... :blink: Не че точно на твоя Меркурий трябва да се казват тези неща, просто така си говоря, не визирам никого.
Смътно си спомням,че имаше интересно обяснение този факт-но какво забравих.Помагите пожалуйста :lol:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1422 -: Юли 01, 2010, 06:53:55 pm »

е

аз съм си тъпичка, па и съм от село и нищо не разбирам, па се тикам тука при разбиращите  :rolf: :rolf: :rolf:

Ооооо, селски, мараба! Наиш ли колко си е арно да си малко тъп? Не разбираш всичко, не търсиш отговори, живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш. После пак станеш.....и пак така с начале. Какво по хубаво от това.  :08:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1423 -: Юли 01, 2010, 06:56:07 pm »

е

Ооооо, селски, мараба! Наиш ли колко си е арно да си малко тъп? Не разбираш всичко, не търсиш отговори, живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш. После пак станеш.....и пак така с начале. Какво по хубаво от това.  :08:

ми да...  и като си тъп, поне не те карат да спасяваш света  ;D ;D ;D  а само те обвиняват за глада в Сомалия на базата на големите задници дет сме завъртяли  :08: :57: :72: :93: :85:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1424 -: Юли 01, 2010, 07:02:35 pm »

ми да...  и като си тъп, поне не те карат да спасяваш света  ;D ;D ;D  а само те обвиняват за глада в Сомалия на базата на големите задници дет сме завъртяли  :08: :57: :72: :93: :85:

С тез задници ще нахраним сичките гладни в Сомалия,маааа.. к'во не им харесваш? Барем ще свършим нещо полезно и няма да се затрием от лицето на земята, а ша ни помни цяла Сомалия во веки веков.  :57: :85: :49: :tongue2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1425 -: Юли 01, 2010, 07:03:01 pm »
Мчи кой е казал, че тука се делим на тъпи и по-малко тъпи.  ;D На мен ми е забавно, за вас не знам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1426 -: Юли 01, 2010, 07:05:44 pm »
Мчи кой е казал, че тука се делим на тъпи и по-малко тъпи.  ;D На мен ми е забавно, за вас не знам.

Ми, забавно е, верно! И оценки кат в училище ни слагат....как да не ни делят. Ма, да земат да ни поразрежат на половина, барем поумнеем като станем кат вейки с Вещичка.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1427 -: Юли 01, 2010, 07:06:43 pm »
МисКаприз, доколкото съм запозната мисля, че това се дължи на разделението на знаците на бързо и бавно изгряващи.
Козирог, Водолей, Риби, Овен, Телец, Близнаци са от първите.
Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион и Телец са от втората група.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1428 -: Юли 01, 2010, 07:08:54 pm »

Ми, забавно е, верно! И оценки кат в училище ни слагат....как да не ни делят. Ма, да земат да ни поразрежат на половина, барем поумнеем като станем кат вейки с Вещичка.  ;D

бе трудно ще стана като вейка ако ме разрежат на полвина да ти кажа  :85: :85: :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1429 -: Юли 01, 2010, 07:09:17 pm »
живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш.

На това не му ли викат просветление?  Със сигурност Симеончо се чувства доста по-щастлив от нас, постигнал е хармония с природата и със себе си. А ние търчим като гламави напред-назад у градо, късаме си нервичките за единия насъщен.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #1430 -: Юли 01, 2010, 07:09:43 pm »
Съни,точно това беше-спомням си,че беше нещо очевадно,а всъщност не бях се сетила и ми стана интересно-мисля Марая го беше споделила

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1431 -: Юли 01, 2010, 07:11:07 pm »
МисКаприз, доколкото съм запозната мисля, че това се дължи на разделението на знаците на бързо и бавно изгряващи.

Да, така е.

Цитат

Но зависи в кое полукълбо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1432 -: Юли 01, 2010, 07:11:29 pm »
Абе нормално ли е в астрокома соларния и прогресивния асцендент да съвпадат?
Така ли правят винаги?

Не винаги, но понякога се случва.  :blink:

Е ама то вероятността да съвпадат трябва да е много малка? Аз все си мислех, че някак си соларния асцендент приема мястото на прогресивния. Ама вероятността е 1 на 360.

*

missKapriz

« Отговор #1433 -: Юли 01, 2010, 07:11:57 pm »
Лили,ще обясниш ли

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1434 -: Юли 01, 2010, 07:14:10 pm »

Но зависи в кое полукълбо.

Да, понеже зависи от слънцестоенето, нали? И аз понеже малко ми куца тая част, за да си го обясня по-ясно. Знам го така - то е една ос, а те са точки и всяка една има антипод на другата. Едните изгряват по-дълго време на хоризонта, другите по-бавно съответно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #1435 -: Юли 01, 2010, 07:14:40 pm »
Я, Lillie, гледам днес коректив го е играла, с консултантски привкус ;D

Между другото би било добре, ако имаше достатъчно време, по често да се случва...

MissKapriz, Lillie го беше "споделила"...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1436 -: Юли 01, 2010, 07:15:24 pm »
Не ми се обяснява пак, но се сещам, че в някоя от темите съм го писала. Тогава Вещичка беше споделила, че някои Асценденти се прогресират по-бързо, а други по-бавно. Нейният се бил изместил с цели два знака в рамките на малко повече от 30 години, докато на сина й се движел по-бавно. Не си спомням в коя тема сме го коментирали.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1437 -: Юли 01, 2010, 07:15:36 pm »
живееш си кат Симеончо мирно....издоиш кравата....пийнеш млекце, ....па заспиш.

На това не му ли викат просветление?  Със сигурност Симеончо се чувства доста по-щастлив от нас, постигнал е хармония с природата и със себе си. А ние търчим като гламави напред-назад у градо, късаме си нервичките за единия насъщен.  ;D

Каквото щат да му викат, но за такъв живот мечтая. А Симеончо е последния човек, който го мисля.  :blink: Аз лично хич не търча, да ти кажа. Нито си късам нервичките. Може би се дължи на това, че вече не пуша. Докато пушех, бях много нервна, но и работата ми с толкова народ ме побъркваше. Аман от мрънкащ и недоволен народ! Гледам себе си и гледам колкото се може по-малко контакти с негативни хора да имам...и това е. Спя кат бебе...и папкам кат бебе - доволно... Айде, да въря да папкам.  Бай!  :leos: :88: :49:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #1438 -: Юли 01, 2010, 07:16:02 pm »
Не ми се обяснява пак, но се сещам, че в някоя от темите съм го писала. Тогава Вещичка беше споделила, че някои Асценденти се прогресират по-бързо, а други по-бавно. Нейният се бил изместил с цели два знака в рамките на малко повече от 30 години, докато на сина й се движел по-бавно. Не си спомням в коя тема сме го коментирали.

не два бе - предстои му да влезе в 4 знак  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1439 -: Юли 01, 2010, 07:17:10 pm »
Темата е "Прогресии и тълкуване", сега търся на коя страница е дискусията, за да ви пусна линк.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.