Цитат на: жълтолилава в Юли 02, 2010, 03:06:52 pmЦитат на: daisyline в Юли 02, 2010, 03:05:22 pm Ах ти хитруша, да грабнеш първа куфарчето и да го отнесеш....аз за куфарчето,да ,не за кактуса целият южен полюс е твой - куфара си е мой :mellow:
Цитат на: daisyline в Юли 02, 2010, 03:05:22 pm Ах ти хитруша, да грабнеш първа куфарчето и да го отнесеш....аз за куфарчето,да ,не за кактуса
Ах ти хитруша, да грабнеш първа куфарчето и да го отнесеш....
не съм на родна земя нямам преимущество в преговорите :mellow:но куфарачето си е с мен
Виж, само колко си съобразителна, даже ще ти се избистри погледа.
Цитат на: Вещичка в Юни 30, 2010, 07:48:35 pmма жено, ти знаш ли че всичко, което изкуствено създадено няма да премине! сериозно ме замисляш..чувала съм я тази теория..консервите, като са от метал няма ли да преминат!!..
ма жено, ти знаш ли че всичко, което изкуствено създадено няма да премине!
Цитат на: strelicka в Юни 30, 2010, 06:44:05 amна мен ми се приисква, ако ти имаш нещо много за даване,пращай, на българскиза възлите, те са ми на фокус в натал,синастрия, транзити и кот се сетиш Пратих.
на мен ми се приисква, ако ти имаш нещо много за даване,пращай, на българскиза възлите, те са ми на фокус в натал,синастрия, транзити и кот се сетиш
Ооооо! Колеги, яде ли ви се телешко?
Жином, ше ме банваш ли пак? Ай спри се най-накрая.Здрасти на всички