Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1166154 Прегледи
*

missKapriz

Re:Говорилня 3
« Отговор #1720 -: Юли 05, 2010, 06:57:50 pm »
СВЕТЪТ Е ЗА ДВАМА :72: :kissd:

*

Divna

« Отговор #1721 -: Юли 05, 2010, 06:59:25 pm »
Крис, на мен Марс ми е в съвпад с ИЦ... Сигурно ще го намеря без да излизам от къщи.  ;D

;D и моя като е там барабар със СЛВ, значи ще си чакам принца да падне от небето директно в салона ми.
Между другото днес имах посещение. Дойде един "принц" да ми оправя пералнята ... ама пусти мой късмет, оказа се женен  :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1722 -: Юли 05, 2010, 07:00:16 pm »
Ако не се случи някакъв голям катаклизъм, за себе си мога да кажа, че любовта ми продължава безкайно във времето.

Твоята любов е такава, но можеш ли да гарантираш за други хора, да носиш отговорност за тях?
Иначе принципно е така. Влюбеността или преминава в по-дълбоки чувства, коите е прието да наричаме обич, или  отминава без да породи нищо след себе си...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #1723 -: Юли 05, 2010, 07:01:00 pm »

Не трябва да  се подписва брак с мъж, чийто тип отговаря на планетата, която е в неблагоприятен аспект със Слънцето.

На мен Марс ми е в неблагоприятен аспект със Слънцето - опозиция. Марс ми е в Скорпион, а Слънцето на върха на 8-ми дом. От какви мъже да се пазя?  :rolleyes:

Сатурн в неблагоприятен аспект с Венера затруднява брака и го отлага за по-късно. А самият брак в такъв случай е неблагоприятен.

:(

Ама аз пак станах йога. Може би така ще омилостивя  Сатурн!  :-\

Крис, на мен Марс ми е в съвпад с ИЦ... Сигурно ще го намеря без да излизам от къщи.  ;D

Може да го намериш в Интернет. В днешно време много хора се запознават така и после се женят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1724 -: Юли 05, 2010, 07:01:26 pm »
;D и моя като е там барабар със СЛВ, значи ще си чакам принца да падне от небето директно в салона ми.

Ти поне си имаш салон.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #1725 -: Юли 05, 2010, 07:02:25 pm »
влюбването е в началото, след което ако двойката преодолее своите различия, ако продължи да гледа в една посока, то влюбването се трансформира и тогава на сцената излиза обичта.

Или досадата, освен, ако тая досада не е добре замаскирана, подобно на боклук, който замиташ под килима.  ;D

Любовта е свързана с компромиси и от двете страни. Така, че ако само единия прави компромиси може и да се появи досадата един ден.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1726 -: Юли 05, 2010, 07:02:52 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:25:25 pm от kris »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1727 -: Юли 05, 2010, 07:03:27 pm »
Може да го намериш в Интернет. В днешно време много хора се запознават така и после се женят.

Хело, в това отношение съм голямо дърво, с малко старомодни разбирания.
Не влизам в сайтове за запознанства, не чатя, нямам профил във Фейсбук-а.
Определено ще му е трудно на Принца да ме открие.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1728 -: Юли 05, 2010, 07:03:58 pm »
Цитат
както виждаш, този мит отдавна се е разпаднал на пух и прах

Не мисля, че това е мит. Това е самата истина. Дори многото пари не биха могли да изместят щастието да си с любим човек. Когато човек е щастливо влюбен, той е напълно реализиран на емоционално равнище.

много съм съгласна :blink:

И аз. И най-големите постижения в професионалното поприще, не могат да заменят чувството на споделяне, взаимност между двама човека, които имат подобен светоглед. Когато човек е емоционално удовлетворен може да постигне много повече, това да действа като катализатор, а иначе работохолизма като отделен фактор може да е своего рода компенсация. Емоционалната удовлетвореност спомага за по-лесно преодоляване на трудностите, по-ведър поглед към живота.
« Последна редакция: Юли 05, 2010, 07:12:16 pm от Asol »

*

Divna

« Отговор #1729 -: Юли 05, 2010, 07:04:51 pm »

Ти поне си имаш салон.  :72:

Да, ама салонът ми не е магистрала  ;D

*

Nebesna

« Отговор #1730 -: Юли 05, 2010, 07:05:25 pm »
Показатели за среща в интернет трябва да има, а интернетът не е по ИЦ, Обикновено срещаме господар на 7-ми дом в 3-ти дом. Така ожених един приятел, като го регистрирах в нета в сайт за запознанства, а той не ми вярваше, че може да стане. Той имаше подобно разположение на У7 в 3-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1731 -: Юли 05, 2010, 07:05:56 pm »
Ех, любов ли бе да го опишеш..  свърши се със секса сега минахме на любов тц тц

Еми за секс го баннаха, нали се сещаш.  ;D И сега минахме на сладки приказки за вечната споделена Любов. Абе лаф да става.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #1732 -: Юли 05, 2010, 07:09:20 pm »
Аз може и да имам някакви литературни заложби, но никога това не би прескочило границата в която да си трансформирам съзнанието или да стана някаквъв съвършен или супер човек.

Ти да не мислиш, че някой ще дойде да ти иска личното позволение да ставаш супер човек? Ти се част от цялото и когато цялото претърпи трансформация, ти също преминаваш през нея. Така че искаш или не искаш, ще станеш супер човек. Единствената ти свобода, когато станеш супер човек е дали ще се държиш като супер човек или ще продължаваш да се държиш като говедо.  :mellow:

*

Divna

« Отговор #1733 -: Юли 05, 2010, 07:09:38 pm »
Показатели за среща в интернет трябва да има, а интернетът не е по ИЦ, Обикновено срещаме господар на 7-ми дом в 3-ти дом. Така ожених един приятел, като го регистрирах в нета в сайт за запознанства, а той не ми вярваше, че може да стане. Той имаше подобно разположение на У7 в 3-ти дом.

Небесна, това за всички партньори ли е в сила или само за първия?
Защото мойте планети са се набъчкали в 11 дом, У7 (Венера) е също там.

*

Helo

« Отговор #1734 -: Юли 05, 2010, 07:09:42 pm »

Хело, в това отношение съм голямо дърво, с малко старомодни разбирания.
Не влизам в сайтове за запознанства, не чатя, нямам профил във Фейсбук-а.
Определено ще му е трудно на Принца да ме открие.  ;D

Наскоро се регистрирах в Сибир, само за да следя едни мои приятели какво правят там.  :P ;D

Веднага след регистрацията ми писаха двама мъже. Единият момче на 27, което писа нещо шеговито. А дргият беше на повече от 40, който ми отправи директно предложение за секс. При това не съм си слагала снимка там и не съм имала никаква активност!! Но си писах пола и май рожденната дата.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1735 -: Юли 05, 2010, 07:10:12 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:31:35 pm от kris »

*

Divna

« Отговор #1736 -: Юли 05, 2010, 07:12:46 pm »
Цитат
както виждаш, този мит отдавна се е разпаднал на пух и прах

Не мисля, че това е мит. Това е самата истина. Дори многото пари не биха могли да изместят щастието да си с любим човек. Когато човек е щастливо влюбен, той е напълно реализиран на емоционално равнище.

много съм съгласна :blink:

И аз. И най-големите постижения в професионалното поприще, не могат да заменят чувството на споделяне, взаимност между двама човека които имат подобен светоглед. Когато човек е емоционално удовлетворен може да постигне много повече, това да действа като катализатор, а иначе работохолизма като отделен фактор може да е своего рода компенсация. Емоционалната удовлетвореност спомага за по-лесно преодоляване на трудностите, по-ведър поглед към живота.

Асол, подкрепям съждението ти!

*

Nebesna

« Отговор #1737 -: Юли 05, 2010, 07:14:22 pm »

Небесна, това за всички партньори ли е в сила или само за първия?
Защото мойте планети са се набъчкали в 11 дом, У7 (Венера) е също там.

Да, бе в случая става дума за първи партньор, а за всеки следващ се гледат и производните домове. Но не само това се гледа. Виж господаря на дома (символизиращ бъдещия партньор) с какви други планети има аспекти, най-вече СЪВПАД и проследи към кой дом те води аспектираната планета. Това е допълнителна улика.

*

Helo

« Отговор #1738 -: Юли 05, 2010, 07:14:48 pm »

Не трябва да  се подписва брак с мъж, чийто тип отговаря на планетата, която е в неблагоприятен аспект със Слънцето.

На мен Марс ми е в неблагоприятен аспект със Слънцето - опозиция. Марс ми е в Скорпион, а Слънцето на върха на 8-ми дом. От какви мъже да се пазя?  :rolleyes:

Крис, ще отговориш ли?  :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #1739 -: Юли 05, 2010, 07:17:34 pm »

А дргият беше на повече от 40, който ми отправи директно предложение за секс. При това не съм си слагала снимка там и не съм имала никаква активност!! Но си писах пола и май рожденната дата.
може да е бил самотен астролог и да си му допаднала синастрично :P.Такива не можеш да ги опрашиш без да имаш

sexy аспекти в подкрепа.Много са зле.