Преди време се нарояваха разни външни хора с нови и нови профили. Но това беше преди Жином да вземе сериозни мерки. И такаааааа........появи се една съмнителна личност, която се забавляваше с тук присъстващите..Вече не помня даже аватара и. И всички започнахме да гадаем кой може да се крие зад въпросния аватар. По това време Хело също си сменяше НЕПРЕКЪСНАТО аватара - точки и запетайки ли не бяха, усмивки ли не бяха....И аз хвърлих празно за пълно като изказах предположение, че въпросната "ттайна" личност може да е Хело, но с уговорката, че ще се извиня, ако греша. Естествено тя вдигна джангър до небесата, аз се извиних, но тя не ми прие извинението и аз и казах, че САМА СИ Е ВИНОВНА хората да я подозират, понеже непрекъснато си мени профила. А сега забележете думите на Хело, когато я помолих да махне линка от темата за омя приятел - духовник.
"Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна".
Точно с моите думи. И при условие, че и се извиних тогава. И това ако не е злопаметност. Тя просто си го върна и намери начин да го направи. НЯМАШЕ ДА РЕАГИРАМ ТАКА, АКО НЕ БЕШЕ НАМЕСЕН МОЙ ПРИЯТЕЛ. А тя продължава да заплашва, че ще намеси трети лица - сега пък колежките.