Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1163271 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 3
« Отговор #2000 -: Юли 06, 2010, 07:46:10 pm »
Преди време се нарояваха разни външни хора с нови и нови профили. Но това беше преди Жином да вземе сериозни мерки. И такаааааа........появи се една съмнителна личност, която се забавляваше с тук присъстващите..Вече не помня даже аватара и. И всички започнахме да гадаем кой може да се крие зад въпросния аватар. По това време Хело също си сменяше НЕПРЕКЪСНАТО аватара - точки и запетайки ли не бяха, усмивки ли не бяха....И аз хвърлих празно за пълно като изказах предположение, че въпросната "ттайна" личност  може да е Хело, но с уговорката, че ще се извиня, ако греша. Естествено тя вдигна джангър до небесата, аз се извиних, но тя не ми прие извинението и аз и казах, че САМА СИ Е ВИНОВНА хората да я подозират, понеже непрекъснато си мени профила. А сега забележете думите на Хело, когато я помолих да махне линка от темата за омя приятел - духовник.

"Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна".

Точно с моите думи. И при условие, че и се извиних тогава. И това ако не е злопаметност. Тя просто си го върна и намери начин да го направи. НЯМАШЕ ДА РЕАГИРАМ ТАКА, АКО НЕ БЕШЕ НАМЕСЕН МОЙ ПРИЯТЕЛ. А тя продължава да заплашва, че ще намеси трети лица - сега пък колежките.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2001 -: Юли 06, 2010, 07:47:48 pm »
Не бе, тя Хило просто показва, че Небесна псува каруцарски, а самата тя го отрича...Не е ли медицински термин това?

Лично аз никога не съм чула или прочела Небесна да псува. Дори и с това, което е написала е чаровна. За разлика от постъпката на Хело, там е пошлото.
Хело, моля те. Няма нужда от такива дрязги...Тук сме за да си създаваме приятни емоции и без това ни е тежко ежедневието.

*

Nebesna

« Отговор #2002 -: Юли 06, 2010, 07:50:45 pm »
Не бе, тя Хило просто показва, че Небесна псува каруцарски, а самата тя го отрича...Не е ли медицински термин това?

Къде и кога съм псувала каруцарски? Не изопачавай! Наричам я патка и съжалявам, че обидих животното.

« Отговор #2003 -: Юли 06, 2010, 07:52:00 pm »
Наричам я патка и съжалявам, че обидих животното.

неговото поведение поне може да се обясни от количеството мозък и гънки, които има по него.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2004 -: Юли 06, 2010, 07:52:28 pm »

Точно с моите думи. И при условие, че и се извиних тогава. И това ако не е злопаметност. Тя просто си го върна и намери начин да го направи. НЯМАШЕ ДА РЕАГИРАМ ТАКА, АКО НЕ БЕШЕ НАМЕСЕН МОЙ ПРИЯТЕЛ. А тя продължава да заплашва, че ще намеси трети лица - сега пък колежките.

Не си спомням извинение, а само обиди, които продължават и досега.

Аз приемам думите изречени от нея, както и самата нея, но твоята постъпка е грозна. Не ти прави чест, да я иронизираш по този начин.Тя каквото е имала да казва, го е казала- не го слагай като неин афиш. Разбери, така дразниш и другите хора.

Лично аз никога не съм чула или прочела Небесна да псува. Дори и с това, което е написала е чаровна. За разлика от постъпката на Хело, там е пошлото.
Хело, моля те. Няма нужда от такива дрязги...Тук сме за да си създаваме приятни емоции и без това ни е тежко ежедневието.

Небесна псува - много е чаровна!

Хело показва думите на Небесна, които тя е изтрила от срам - много лоша постъпка!

Локигата ти е уникална, може би защото липсва...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2005 -: Юли 06, 2010, 07:53:11 pm »
А Хелото, показва черти, които осъждаше май в други форумци.  :unsure:

Но за съжаление не по изключение. Това е най-често срещаната форма на проекция и форумът я отразява.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #2006 -: Юли 06, 2010, 07:54:23 pm »

Хело показва думите на Небесна, които тя е изтрила от срам - много лоша постъпка!

Хело, вече изпадаш в екстаз. 1/ никога не псувам и 2/ извиних ти се, че те заподозрях тогава, но ти не ми прие извинението и ще ти го докажа.

*

Helo

« Отговор #2007 -: Юли 06, 2010, 07:55:38 pm »

Къде и кога съм псувала каруцарски? Не изопачавай! Наричам я патка и съжалявам, че обидих животното.

Съжалявай си, докато гледаш собствените си думи!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2008 -: Юли 06, 2010, 08:04:52 pm »

Аз приемам думите изречени от нея, както и самата нея, но твоята постъпка е грозна. Не ти прави чест, да я иронизираш по този начин.Тя каквото е имала да казва, го е казала- не го слагай като неин афиш. Разбери, така дразниш и другите хора.

Логика има и ще ти обясня къде е. Небесна е искала да покаже какво е тя да обиди наистина, а не да бъде обвинявана безпричинно. Е...., успяла е!

*

Asol

• 4140
« Отговор #2009 -: Юли 06, 2010, 08:06:13 pm »
Абе ти съзнаваш ли, че Небесна е казала каквото е казала, в думите й не виждам нищо чрезвичайно, още по-малко нещо от което да се срамува, защото не е направила нещо, което да навреди на някой, но ти постъпваш неетично като използваш информация по начин, за който не си оторизирана.  На теб ще ти е приятно ли някой да ти съхранява постовете, снимките ти и след това да ги плюсва където му скимне ?  :o

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #2010 -: Юли 06, 2010, 08:08:50 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 23, 2013, 12:46:26 pm от kris »

*

holanda

« Отговор #2011 -: Юли 06, 2010, 08:11:44 pm »
офффф,не се ли изписа твърде много по темата .Хело,като безпристрастен наблюдател с афинитет към присъдите,ще ти кажа,че постъпи доста непочтено като пусна шегата за попа.Знаеше,че става въпрос за реален човек.Все едно майка ти да е секретарkа или нещо от сорта и да те облея с пиперливи доказателства що за пасмина са днешните администратори.Няма ли да го приемеш лично?Визирам случаи,в които примерно пускаш картата и и искаш информация относно бъдещите събития. отнасяш ce съвсем сериозно към запитването си и очакваш отговор. Няма да ти е приятно,вярвай ми.Небесна  познава този човек.Сега говориш за извинения.В случая,трябваше първа да отправиш своето и нямаше да се стигне до разногласията.Това е форум,а не детска градина или занималница и подобни прояви на сила на характера се тълкуват като безсмислен инат.Ако на мен ми беше направила същия номер,щях да ти обясня нормално,а после и много по-сериозна тираdа от Небеснината,за да не си позволяваш подобно неуважение втори път.На мен лично си ми приятна и в по-особен ден бих се чепкала за удоволствието,но не е приятно vsekidnevno.А твоето е всеки път,като понякога прозират комплекси.

*

Helo

« Отговор #2012 -: Юли 06, 2010, 08:15:13 pm »

А твоето е всеки път,като понякога прозират комплекси.

Какви?

*

holanda

« Отговор #2013 -: Юли 06, 2010, 08:17:08 pm »

А твоето е всеки път,като понякога прозират комплекси.

Какви?
мен няма как да ме хванеш..ще изчакам духовното ти просветление.Ако ти кажа сега,няма да е честно спрямо тежкия ти мисловен труд  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2014 -: Юли 06, 2010, 08:17:31 pm »
Нарича се разпространение в геометрична прогресия  ;D

Съдникът да казва "не съдете",
отхвърлящият да говори за приемане,
незрящият да казва "вижте ги слепците"...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #2015 -: Юли 06, 2010, 08:20:47 pm »
Едни от малкото хора в този форум, които са с акъла си са Лили, Крис, Сънрейн и Жином.

Ако се сетя за още някого ще пиша. Ма дали ще се сетя?

Другото са лелки, обичащи драмите и затова са обсебени от тях.
« Последна редакция: Юли 06, 2010, 08:28:14 pm от Hi »

*

Helo

« Отговор #2016 -: Юли 06, 2010, 08:27:19 pm »
Тука сте на групички, коалицийки.
Когато аз пишех моите стихотворения да ви забавлявам, всички скочихте като ощипани девственици. Сега когато се псувате откровено като селски каруцари - не било уж пусване. Ебавам ти и логиката.

Точно така е!  :P :P :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #2017 -: Юли 06, 2010, 08:27:55 pm »
Огледалният ефект е полезен, стига човек да има желание да си направи някои изводи. Всеки с думите и действията си просто описва себе си и своите дали съзнавани или несъзнавани усещания и мисли.

*

Helo

« Отговор #2018 -: Юли 06, 2010, 08:28:45 pm »
Огледалният ефект е полезен, стига човек да има желание да си направи някои изводи. Всеки с думите и действията си просто описва себе си и своите дали съзнавани или несъзнавани усещания и мисли.

Значи Н ебе сна е описала себе си като патка?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2019 -: Юли 06, 2010, 08:32:50 pm »
Едни от малкото хора в този форум, които са с акъла си са Лили, Крис, Сънрейн и Жином.

Ако се сетя за още някого ще пиша. Ма дали ще се сетя?

Другото са лелки, обичащи драмите и затова са обсебени от тях.

Благодаря ти , Хело. Само да добавя, че и ти си от втората, т. е. нашата група. Не разбирам само как не се усещаш, че си точно никоя, за да обиждаш по този начин хората. Ама верно кухо парче си.